Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τόσες ώρες το σκεφτόμουν , έπεσαν τα περι 4chan κτλ ... Αν διαβάσει άραγε κάποιος από τους φανατισμένους το saint onii-san , θα θέλει να κυρίξουμε πόλεμο στην Ιαπωνία?

• Απαντ. 849
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να κλείσουμε το youtube και τα κανάλια των βλάσφημων. Και αυτός ο Seth Macfarlane ποιος διάολο είναι.

Να παν να κυνηγήσουν αυτούς αν έχουν κότσια! (κατά το: ας γράψουν για τον μωάμεθ)

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω ότι η εκκλησία, ως οργανισμός, στενοχωρήθηκε για τη δίωξη. Η εκκλησία δε θέλει να μπλέκει σε δικαστικές διαμάχες, γιατί οι άνθρωποι που την διοικούν δεν είναι βλάκες. Ξέρουν πολύ καλά ότι μια σειρά από καθιερωμένες πρακτικές είναι αντίθετες με τις διεθνείς συνθήκες για τα ανθρώπινα δικαιώματα και όποτε μπλέξουν με νομοθεσίες και δικαστήρια, θα χάσουν. Είτε μιλάμε για τα θρησκευτικά, τις προσευχές και τον εκκλησιασμό στο σχολείο, είτε για τις εικόνες στα δικαστήρια, είτε για την υποχρεωτική δήλωση θρησκεύματος στον στρατό, είτε για το θρήσκευμα στις ταυτότητες, είτε για τις ορκωμοσίες σε Ευαγγέλια. Όλα αυτά, αν κάποιος πάει στα διεθνή δικαστήρια, θα πρέπει να καταργηθούν πανηγυρικά. Οπότε η τακτική είναι "κάνε την πάπια, άσκησε υπόγειες/ανεπίσημες πιέσεις για να διατηρηθούν οι μηχανισμοί παραγωγής πελατείας και ενίσχυσης της εξουσίας μας όσο γίνεται". Με όλο αυτό το τζέρτζελο, δεν αποκλείεται να μαζευτούν 10 άτομα, να το κυνηγήσουν, να φάει μια καταδίκη η Ελλάδα για τον νόμο περί βλασφημίας που καταδικάζεται από τα Ηνωμένα Έθνη και να καταργηθεί.

• Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.

Με όλο αυτό το τζέρτζελο, δεν αποκλείεται να μαζευτούν 10 άτομα, να το κυνηγήσουν, να φάει μια καταδίκη η Ελλάδα για τον νόμο περί βλασφημίας που καταδικάζεται από τα Ηνωμένα Έθνη και να καταργηθεί.

διάβασα ότι κάποιες χώρες στην ΕΕ έχουν τέτοιο νόμο αλλά χωρίς ποινική δίωξη, τι νόημα έχει αυτό, για να κρατάνε τα προσχήματα? :P

Δημοσ.

διάβασα ότι κάποιες χώρες στην ΕΕ έχουν τέτοιο νόμο αλλά χωρίς ποινική δίωξη, τι νόημα έχει αυτό, για να κρατάνε τα προσχήματα? :P

μα και εδω ο νομος εχει ουσιαστικα ατονησει και εχουν υπαρξει αρκετες περιπτωσεις σατυρας (πχ πανουσης με κοτα για παναγια και αυγο για χριστο) που θα μπορουσαν να γινουν αναλογες διωξεις

μην ξεχνας ποτε καταργηθηκε η θανατικη ποινη στην ελλαδα (επισημα) και απο ποτε ειχε ουσιαστικα παψει να εφαρμοζεται

η λογικη λεει οτι δε θα του κανουν τιποτα για να μη φανε κραξιμο , οπως εφαγε και η ρωσια με τη προσφατη γελοιοτητα της.. ειπαμε ειμαστε μεσαιωνικοι , αλλα οι ευρωπαιοι μας το περιοριζουν

• Super Moderators
Δημοσ.

τουλάχιστον αν γίνει η τροποποίηση όπως σε αυτές τις χώρες δεν θα συλλαμβάνουν?

Δημοσ.

ετσι που το σκεφτομαι εγω , με τα τωρινα δεδομενα ακομα και αν δε καταδικαστει (που συνεχιζω να το νομιζω οτι δε θα καταδικαστει ) μια ταλαιπωρια θα τη περασει

αρα και το κρατος (μεσα στο οποιο ανηκει και η εκκλησια) κανει του δουλεια του και σε αποτρεπει απο αναλογες κινησεις .

και εφοσον δεν υπαρχει καταδικη δε μπορουν να φανε κραξιμο απο την ευρωπαικη ενωση

σε πολλα θεματα το κρατος λειτουργει ετσι , ωστε να πηγαινεις μεν με τα νερα του, αλλα να μη φαινεται οτι σε καταπιεζει

(στρατος , εφορευτικη επιτροπη στις εκλογες και πολλα αλλα..)

• Like 1
Δημοσ.

μα και εδω ο νομος εχει ουσιαστικα ατονησει και εχουν υπαρξει αρκετες περιπτωσεις σατυρας (πχ πανουσης με κοτα για παναγια και αυγο για χριστο) που θα μπορουσαν να γινουν αναλογες διωξεις

http://www.youtube.com/watch?v=1Wvjp6GBg0M

Συγνωμη αλλα δε κρατηθηκα! :-D :-D :-D

troll mode off

• Like 1
Δημοσ.

Αναμνηστική φωτό μετά την επίσκεψη στον εισαγγελέα...

151d1321361038-priests_lightsaber.jpg

Έχω να παρατηρήσω, ότι δεν βλέπω κάποιον από αυτούς τους Sith να πεινάει.

Σχετικά με το θέμα της σύλληψης του τύπου, κατά τα άλλα στην Ελλάδα υπάρχει ανεξιθρησκεία, και ελευθερία έκφρασης...........

Η υποκρισία είναι που όσοι ήταν ενάντια στην "ανελευθερία" του Ισλάμ, στην αντίστοιχη συζήτηση του μπλα μπλα, ήταν ενάντια στον τύπο εδώ και υπερ της εκτέλεσης του νόμου περί εξύβρισης στο ακέραιο. Κάποιοι σήκωσαν και τον συνήθει μακαρισμό του Παπαδόπουλου, χωρίς να γνωρίζουν ότι υπήρχε μεγάλη ανεκτικότητα τότε. Εκτός αν κατέβαινες στο κέντρο της Αθήνας και πετούσες πέτρες, όπως καλή ώρα σήμερα. Ή σκότωνες κάποιον. Εκεί ούτε που να σε ξέρω. Ούτε ψείρα στον κόρφο σου. Γιατί απλά ο πέλεκυς του νόμου έπεφτε στο ακέραιο. Όπως καλή ώρα φωνάζετε σήμερα να γίνει αυτό.

Κλείνωντας, όσα έχω γράψει κατά καιρούς, εμένα θα έπρεπε να με είχαν πετάξει στην πυρά ως αιρετικό ήδη. Ο σταυρός στο ελληνικό διαβατήριό μου θα έπρεπε να έχει καεί (ως η σβάστιγκα στο Raiders of the Lost Ark).

(ΥΓ 43 σελίδες συζήτηση, με πολύ γέλιο, βοήθησαν και σκότωσαν κάμποσες ώρες στο καράβι απόψε μιας και ως εμπορικό της εταιρίας, δεν υπάρχει τίποτα άλλο, εκτός από δορυφορικό ιντερνετ και έχει κ***καιρο απόψε η Βόρεια Θάλασσα. Keep the good job).

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...