Toufas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Προσωπικά δεν γνωρίζω τα θρησκευτικά σύμβολα των ινδουιστών, ούτε τον τρόπο με τον οποίο μπορώ να τα προσβάλλω. Ούτε με νοιάζει να μάθω. Αλλα οι αλλοι οφείλουν να ξερουν τι προσβαλλει εσενα ετσι? Btw, δεν ξερω αν εισαι χριστιανος, αλλα το χοιρινο το απαγορευει η αγια γραφη. Οπως και τα θαλασσινα: http://wol.jw.org/el/wol/b/r11/lp-g/5/14
Joshua21 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Έγραψα πριν τι πιστεύουν κάποιοι,προσωπικά δεν προσβάλω κανενός τη θρησκεία,επίσης θεωρώ ότι δεν είναι σωστό να προσβάλεις τα πιστεύω του άλλου. Απο αυτό μέχρι το σε κλείνω μέσα γιατί το έκανες απέχει έτη φωτός. Ο μόνος λόγος που βάζω το τι πρεσβεύει η Εκκλησία της Ευθανασίας είναι για να σου δείξω ότι δεν έχεις μόνο εσύ θρησκεία και πιστεύω,έχουν κι άλλοι,και όσο και να σου φαίνεται ηλίθιο το τι πιστευουν αυτοί άλλο τόσο φαίνεται ηλίθιο σε αυτούς, το τι πιστεύεις εσύ,αν έμπαινε μέσα όποιος πρόσβαλε την θρησκεία του άλλου είτε με λόγια,είτε με πράξεις είτε με μη πράξεις, τότε ζήτω που καήκαμε,back στο 1500 Τέλος πάντων,το θέμα μου είναι ψιλοαδιαφορο,απλά μπήκα να πω την μπούρδα μου και να βάλω το λιθαράκι μου Η "εκκλησία της ευθανασίας" είναι κάποια θρησκεία/θρησκευτική αίρεση? Ότι και να είναι πάντως μου είναι αδιάφορο. Στο θέμα μας τώρα, ο 27χρονος παρέβηκε τους νόμους, συνελήφθη και θα δικαστεί. Αν δεν είχε παραβεί τους νόμους δεν θα είχε συλληφθεί. Τόσο απλά.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 αν όμως δεν καταδικαστεί θα είναι ok? κι όταν καταργηθεί ο νόμος για να μην πέφτουν τσάμπα πρόστιμα από την ΕΕ θα είναι επίσης ok?
Spyros7 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Στο θέμα μας τώρα, ο 27χρονος παρέβηκε τους νόμους, συνελήφθη και θα δικαστεί. Αν δεν είχε παραβεί τους νόμους δεν θα είχε συλληφθεί. Τόσο απλά. Ποιούς νόμους?? Η τεκμηρίωση δεν είναι το δυνατό σας σημείο, ε?
Lucifer Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Η "εκκλησία της ευθανασίας" είναι κάποια θρησκεία/θρησκευτική αίρεση? Ότι και να είναι πάντως μου είναι αδιάφορο. Ε και εμάς ο Παΐσιος αδιάφορος μας είναι. Τι θα κάνουμε τώρα, θα τις μετράμε;
Spyros7 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Θαύμα, θαύμα! Μετά από 5 ημέρες, ο γέρων ανεστήθει! +ΕΥΛΟΓΗCΟΝ+
Joshua21 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Ποιούς νόμους?? Η τεκμηρίωση δεν είναι το δυνατό σας σημείο, ε? Γιατί μου μιλάς στον πληθυντικό? Εσύ πάντως ακόμα δεν έχεις απαντήσει σε αυτό που σε ρώτησα. Δεν πειράζει όμως Ποινικός Κώδικας - Εγκλήματα κατά της Τιμής Άρθρο 365. Προσβολή της μνήμης νεκρού. Όποιος προσβάλλει τη μνήμη νεκρού με βάναυση ή κακόβουλη εξύβριση ή με συκοφαντική δυσφήμηση (άρθρ. 363) τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι έξι μηνών Επίσης: Για να στοιχειοθετηθεί «κακόβουλη βλασφημία» σύμφωνα με τον ισχύοντα Ποινικό Κώδικα (άρθρο 198, παρ. 2), αρκεί κάποιος να εκφράσει «έλλειψη σεβασμού προς τα θεία με βλασφημία».
Toufas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Ωραια. μοσχαρι και βλασφημεια. Τι εχεις να πεις για αυτο?
KilliK Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Θαύμα, θαύμα! Μετά από 5 ημέρες, ο γέρων ανεστήθει! +ΕΥΛΟΓΗCΟΝ+ του ιδιου ειναι;
Joshua21 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Αλλα οι αλλοι οφείλουν να ξερουν τι προσβαλλει εσενα ετσι? Btw, δεν ξερω αν εισαι χριστιανος, αλλα το χοιρινο το απαγορευει η αγια γραφη. Οπως και τα θαλασσινα: http://wol.jw.org/el...b/r11/lp-g/5/14 Οι "άλλοι"? Ποιοι άλλοι? Αν εννοείς όσους ζουν στην Ελλάδα, τότε οφείλουν να μην παραβαίνουν τους νόμους. Από το link αυτό προκύπτει ότι τα θαλασσινά επιτρέπονται: 9 »Αυτού του είδους πλάσματα από όλα όσα βρίσκονται στα νερά μπορείτε να τρώτε: Όλα όσα έχουν πτερύγια και λέπια μπορείτε να τα τρώτε.
KilliK Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 αυτο το "να" μου καθεται στο λαιμο εδω και χρονια. και το "δεν" επισης.
Toufas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Οι "άλλοι"? Ποιοι άλλοι? Αν εννοείς όσους ζουν στην Ελλάδα, τότε οφείλουν να μην παραβαίνουν τους νόμους. Από το link αυτό προκύπτει ότι τα θαλασσινά επιτρέπονται: 9 »Αυτού του είδους πλάσματα από όλα όσα βρίσκονται στα νερά μπορείτε να τρώτε: Όλα όσα έχουν πτερύγια και λέπια μπορείτε να τα τρώτε. Δεν εχεις διαβασει την βιβλο? : http://wol.jw.org/el/wol/b/r11/lp-g/3/11 Ο νομος λεει "δεν προσβαλλουμε θρησκευτικα συμβολα". Δεν λεει "τα χριστιανικα"
qsis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Η "εκκλησία της ευθανασίας" είναι κάποια θρησκεία/θρησκευτική αίρεση? Ότι και να είναι πάντως μου είναι αδιάφορο. Στο θέμα μας τώρα, ο 27χρονος παρέβηκε τους νόμους, συνελήφθη και θα δικαστεί. Αν δεν είχε παραβεί τους νόμους δεν θα είχε συλληφθεί. Τόσο απλά. εσυ τον δικασες κιολας το αν παρεβηκε τους νομους θα το αποφασισει το δικαστηριο, θελω να ελπιζω οτι δεν ειμαστε ρωσια
Lucifer Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Οι "άλλοι"? Ποιοι άλλοι? Αν εννοείς όσους ζουν στην Ελλάδα, τότε οφείλουν να μην παραβαίνουν τους νόμους. Από το link αυτό προκύπτει ότι τα θαλασσινά επιτρέπονται: 9 »Αυτού του είδους πλάσματα από όλα όσα βρίσκονται στα νερά μπορείτε να τρώτε: Όλα όσα έχουν πτερύγια και λέπια μπορείτε να τα τρώτε. Θαλασσινά είπε, όχι ψάρια. Ακριβώς αυτό που λέει και αυτό που παραθέτεις δλδ, σαλάχια, στρείδια, χέλια, καβούρια δεν κάνει να τρως. Πόσο πιο κάτω πρέπει να πάει το επίπεδο για να αντιληφθείτε την έννοια της τεκμηρίωσης; Μιλάμε για κωλοκαβούρια. 1
Joshua21 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Όχι δεν Ε και εμάς ο Παΐσιος αδιάφορος μας είναι. Τι θα κάνουμε τώρα, θα τις μετράμε; Το έκοψα αυτό το σπορ πριν την εφηβεία. Μπιρίμπα παίζεις? εσυ τον δικασες κιολας το αν παρεβηκε τους νομους θα το αποφασισει το δικαστηριο, θελω να ελπιζω οτι δεν ειμαστε ρωσια Για να συλληφθεί, υπάρχει τουλάχιστον σοβαρή ένδειξη πως τους παρέβηκε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις