Joshua21 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Νομίζω ότι ήταν ασφαλές συμπέρασμα από τη στιγμή που πήρες τόση χαρά από το τράβηγμα ενός τύπου που δεν ξέρεις και που δεν ασχολήθηκε ποτέ μαζί σου. Δεν είναι σημαντικό αυτό όμως. Το ότι το νομίζεις εσύ δεν το κάνει ασφαλές συμπέρασμα. Για πόσταρε λοιπόν το νόμο που εσύ έχεις ερμηνεύσει ότι απαγορεύει την ειρωνεία. Είμαι όλος αυτιά. Απάντησε πρώτα αυτό που σε ρώτησα, ποιος σου δίνει το δικαίωμα να ειρωνεύεσαι τα πιστεύω του καθενός?
Spyros7 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Το δικαίωμά μου να θεωρήσω οτιδήποτε γελοίο είναι αυτονόητο σε μια δημοκρατική κοινωνία. Λέγεται ελευθερία σκέψης και έκφρασης αν έχεις ακουστά. Δε χρειάζομαι την άδεια κανενός. 2
Toufas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Το ότι το νομίζεις εσύ δεν το κάνει ασφαλές συμπέρασμα. Απάντησε πρώτα αυτό που σε ρώτησα, ποιος σου δίνει το δικαίωμα να ειρωνεύεσαι τα πιστεύω του καθενός? Με ποιο δικαιωμα τρως χοιρινο και μοσχαρι τοτε? Γιατι προσβαλλεις τα πιστευω των αλλων? Επισης εγω μπορει να πιστευω οτι πρεπει να σφαζω γυναικες για να πανε στον παραδεισο γιατι ειμαι ο 5oς αγγελος του γιαχβε. Με ποιο δικαιωμα να με σταματησει καποιος?
gnsX Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Απάντησε πρώτα αυτό που σε ρώτησα, ποιος σου δίνει το δικαίωμα να ειρωνεύεσαι τα πιστεύω του καθενός? Η εκκλησία της Ευθανασίας Το βασικό γεγονός που θέλει να καταδείξει η εκκλησία, είναι πως η Γη δεν μπορεί να χωρέσει και να συντηρήσει τον πληθυσμό της. Η μόνη εντολή της θρησκείας αυτή είναι να μην αναπαράγονται οι άνθρωποι!Άλλες βασικές «κολόνες» της εκκλησίας είναι η αυτοκτονία, η έκτρωση, ο κανιβαλισμός (φυσικά περιορίζεται στην κατανάλωση των ήδη πεθαμένων ανθρώπων!) και ο σοδομισμός (δηλαδή οποιαδήποτε σεξουαλική πράξη που δεν στοχεύει στην αναπαραγωγή.) Ένα διάσημο σλόγκαν της οργάνωσης είναι το «Σώσε τον πλανήτη, σκότωσε τον εαυτό σου.» Η εκκλησία προωθεί μόνο τους εθελοντικούς τρόπους μείωσης του πληθυσμού, έτσι είναι τελείως κατά του φόνου, του βιασμού και της ακούσιας στείρωσης. Για πε τώρα,γιατί προσβάλεις τόσο βάναυσα τα πιστεύω μου; Όχι μόνο δεν τηρείς τίποτα αλλά ταυτόχρονα καταπατάς τις αξίες τις οποίες πιστεύω. ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΥΡΙΟΣ;
Joshua21 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Το δικαίωμά μου να θεωρήσω οτιδήποτε γελοίο είναι αυτονόητο σε μια δημοκρατική κοινωνία. Λέγεται ελευθερία σκέψης και έκφρασης αν έχεις ακουστά. Δε χρειάζομαι την άδεια κανενός. Άλλο η ελευθερία της έκφρασης, και άλλο το να έχεις το δικαίωμα να ειρωνεύεσαι τα πιστεύω του καθενός. Επίσης μια και έκανες λόγο για ελευθερία δες και το άλλο: "η ελευθερία μου τελειώνει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου".
gnsX Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Άλλο η ελευθερία της έκφρασης, και άλλο το να έχεις το δικαίωμα να ειρωνεύεσαι τα πιστεύω του καθενός. Επίσης μια και έκανες λόγο για ελευθερία δες και το άλλο: "η ελευθερία μου τελειώνει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου". Τα πιστεύω σου τελειώνουν εκεί που αρχίζει η ελευθερία του λόγου μου,πάμε παρακάτω Απάντησε μου τώρα,γιατί προσβάλεις την θρησκεία μου με τις πράξεις σου ή και τις μη πράξεις σου; 2
Joshua21 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Με ποιο δικαιωμα τρως χοιρινο και μοσχαρι τοτε? Γιατι προσβαλλεις τα πιστευω των αλλων? Επισης εγω μπορει να πιστευω οτι πρεπει να σφαζω γυναικες για να πανε στον παραδεισο γιατι ειμαι ο 5oς αγγελος του γιαχβε. Με ποιο δικαιωμα να με σταματησει καποιος? Αν ειρωνευτώ τους μουσουλμάνους επειδή δεν τρώνε χοιρινό, τότε μόνο θα προσβάλλω τα πιστεύω τους. Το να φάω ο ίδιος χοιρινό δεν θα έπρεπε να ενοχλεί κανέναν. Ούτε τους μουσουλμάνους μια και το απαγορεύει η θρησκεία τους, ούτε τους χριστιανούς επειδή οι παπάδες κάνουν λόγο για νηστεία την τετάρτη κτλ.
Toufas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.facebook.com/TalimpanEllados Απολαυστικοτατη σελιδα.
Joshua21 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Τα πιστεύω σου τελειώνουν εκεί που αρχίζει η ελευθερία του λόγου μου,πάμε παρακάτω Απάντησε μου τώρα,γιατί προσβάλεις την θρησκεία μου με τις πράξεις σου ή και τις μη πράξεις σου; Δεν σε πιάνω. Ποια είναι η θρησκεία σου, και με ποιες ακριβώς πράξεις/μη πράξεις τη προσβάλλω?
Toufas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Αν ειρωνευτώ τους μουσουλμάνους επειδή δεν τρώνε χοιρινό, τότε μόνο θα προσβάλλω τα πιστεύω τους. Το να φάω ο ίδιος χοιρινό δεν θα έπρεπε να ενοχλεί κανέναν. Ούτε τους μουσουλμάνους μια και το απαγορεύει η θρησκεία τους, ούτε τους χριστιανούς επειδή οι παπάδες κάνουν λόγο για νηστεία την τετάρτη κτλ. Με το να εχεις κρεμασμενα νεκρα μοσχαρια δεν προσβαλλεις τα θρησκευτικα συμβολα των ινδουιστων?
status Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Τα θρησκευτικα πιστεύω σου τελειώνουν εκεί που αρχίζει η ελευθερία του λόγου μου' date='πάμε παρακάτω Απάντησε μου τώρα,γιατί προσβάλεις την θρησκεία μου με τις πράξεις σου ή και τις μη πράξεις σου;[/quote'] διορθώθηκε για τυχών παρεξηγήσεις
Joshua21 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Με το να εχεις κρεμασμενα νεκρα μοσχαρια δεν προσβαλλεις τα θρησκευτικα συμβολα των ινδουιστων? Προσωπικά δεν γνωρίζω τα θρησκευτικά σύμβολα των ινδουιστών, ούτε τον τρόπο με τον οποίο μπορώ να τα προσβάλλω. Ούτε με νοιάζει να μάθω.
Spyros7 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Άλλο η ελευθερία της έκφρασης, και άλλο το να έχεις το δικαίωμα να ειρωνεύεσαι τα πιστεύω του καθενός. Γιατί είναι άλλο? Επίσης μια και έκανες λόγο για ελευθερία δες και το άλλο: "η ελευθερία μου τελειώνει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου". Μήπως θες να εξηγήσεις πως περιορίζω την ελευθερία σου όταν ειρωνεύομαι τα πιστεύω σου? Με λογικά επιχειρήματα αν γίνεται και όχι με τσιτάτα ή άκυρα σλόγκαν.
status Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Τα θρησκευτικα πιστεύω σου τελειώνουν εκεί που αρχίζει η ελευθερία του λόγου μου' date='πάμε παρακάτω Απάντησε μου τώρα,γιατί προσβάλεις την θρησκεία μου με τις πράξεις σου ή και τις μη πράξεις σου;[/quote'] διορθώθηκε για τυχών παρεξηγήσεις
gnsX Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν σε πιάνω. Ποια είναι η θρησκεία σου, και με ποιες ακριβώς πράξεις/μη πράξεις τη προσβάλλω? Έγραψα πριν τι πιστεύουν κάποιοι,προσωπικά δεν προσβάλω κανενός τη θρησκεία,επίσης θεωρώ ότι δεν είναι σωστό να προσβάλεις τα πιστεύω του άλλου. Απο αυτό μέχρι το σε κλείνω μέσα γιατί το έκανες απέχει έτη φωτός. Ο μόνος λόγος που βάζω το τι πρεσβεύει η Εκκλησία της Ευθανασίας είναι για να σου δείξω ότι δεν έχεις μόνο εσύ θρησκεία και πιστεύω,έχουν κι άλλοι,και όσο και να σου φαίνεται ηλίθιο το τι πιστευουν αυτοί άλλο τόσο φαίνεται ηλίθιο σε αυτούς, το τι πιστεύεις εσύ,αν έμπαινε μέσα όποιος πρόσβαλε την θρησκεία του άλλου είτε με λόγια,είτε με πράξεις είτε με μη πράξεις, τότε ζήτω που καήκαμε,back στο 1500 Τέλος πάντων,το θέμα μου είναι ψιλοαδιαφορο,απλά μπήκα να πω την μπούρδα μου και να βάλω το λιθαράκι μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις