stathi02 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Ήμαρτον αυτή η καραμέλα με το Μωάμεθ και αν τολμάνε να τα κάνουνε αυτά στο Ιράν. Δηλαδή το όραμα της χώρας μας είναι να γίνει Ιράν? 1
kostas_dr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Ήμαρτον αυτή η καραμέλα με το Μωάμεθ και αν τολμάνε να τα κάνουνε αυτά στο Ιράν. Δηλαδή το όραμα της χώρας μας είναι να γίνει Ιράν? Αυτή η δήλωσή σου μπορεί να θεωρηθεί ως ρατσιστική και φασιστική.
stathi02 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτή η δήλωσή σου μπορεί να θεωρηθεί ως ρατσιστική και φασιστική. πλάκα κάνεις?
Toufas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Ήμαρτον αυτή η καραμέλα με το Μωάμεθ και αν τολμάνε να τα κάνουνε αυτά στο Ιράν. Δηλαδή το όραμα της χώρας μας είναι να γίνει Ιράν? Ολοι οι θρασυδειλοι γουσταρουν την τρομοκρατια κατα βαθως. 1
tolis_01 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Εμένα πάντως η εμπειρία μου μου λέει πως όσοι λένε "πηγαίντε να τα κάνετε αυτά στο Ιραν" κλπ, όντως επιθυμούν τις ίδιες ελευθερίες/ανελευθερίες, και συνήθως μετά από λίγο ξεπετάγονται οι φιλοχουντικές ή φιλοναζιστικές τους αποψεις. Αρκετοί βέβαια τις κρατάνε για τον εαυτό τους. 7
KoukouBakiaS Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 ε ρε jumbo που σας χρειάζεται.....
clav Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Ευχαρίστως. Παραβιάζονται τα άρθρα 142 και 199 του ΠΚ. Και γιατί δεν παραθέτεις τα άρθρα; Φοβάσαι μην σου απαντήσουν; Α.. ό,τι σε βολεύει (ή σου είπαν; ) έγραψες.. Άρθρο 139. Προσβολή εναντίον της διεθνούς ειρήνης της χώρας. (!!!) 1. Όποιος συνεννοείται ή διαπραγματεύεται με ξένη κυβέρνηση με σκοπό να προκαλέσει πόλεμο ή εχθροπραξίες εναντίον του ελληνικού κράτους ή κάποιου συμμάχου του, τιμωρείται με ισόβια ή πρόσκαιρη κάθειρξη. 2. Αν εξαιτίας των ενεργειών αυτών ξέσπασε πραγματικά ο πόλεμος ή άρχισαν οι εχθροπραξίες τιμωρείται με ισόβια κάθειρξη ή θάνατο. Άρθρο 140. Όποιος με πράξεις εχθρικές, που η κυβέρνηση δεν τις εγκρίνει [καλά, εδώ μάλλον έχουμε συμφωνία: θεοκρατικό κράτος] ή με μηχανορραφίες εκθέτει με πρόθεσή του το ελληνικό κράτος ή κάποιο σύμμαχό του σε κίνδυνο πολέμου ή εχθροπραξιών τιμωρείται με κάθειρξη μέχρι δέκα ετών. Αν εξαιτίας των ενεργειών αυτών ξέσπασεπραγματικά ο πόλεμος ή άρχισαν οι εχθροπραξίες, τιμωρείται με κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών. Άρθρο 141. Όποιος με πρόθεσή του και με οποιεσδήποτε ενέργειες εκθέτει το ελληνικό κράτος ή σύμμαχό του ή κατοίκους τους σε κίνδυνο αντιποίνων ή εκθέσει σε κίνδυνο διατάραξης τις φιλικές σχέσεις του ελληνικού κράτους ή συμμάχου του με ξένο κράτος, τιμωρείται με φυλάκιση τριών μηνών μέχρι τριών ετών. Αν τα αντίποινα επήλθαν πραγματικά εξαιτίας των ενεργειών του, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών ετών. Άρθρο 142. Όποιος από αμέλεια έγινε υπαίτιος κάποιας από τις πράξεις των άρθρων 139-141 τιμωρείται, στις περιπτώσεις των άρθρων 139 και 140, με φυλάκιση μέχρι τριών ετών και στις περιπτώσεις του άρθρου 141 με φυλάκιση μέχρι ενός έτους. Άρθρο 199. Καθύβριση θρησκευμάτων. Όποιος δημόσια και κακόβουλα καθυβρίζει με οποιονδήποτε τρόπο την Ανατολική Ορθόδοξη Εκκλησία του Χριστού ή άλλη θρησκεία ανεκτή στην Ελλάδα τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών. Σου έχω νέα. Η κατηγορία δεν είναι για καθύβριση θρησκευμάτων αλλά για βλασφημία. Ο νόμος δεν ισχύει από ΠΕΡΥΣΙ. Αλλά αφού ξέρεις απ' έξω την νομοθεσία, θα το βρεις εύκολα. http://www.astynomia...temid=965&lang= Το παλικάρι όμως μπορεί να τρέχει στα δικαστήρια μέχρι το 2020 για τους Χίτες και τους θρησκόληπτους. Η Ένωση Αθέων συμπαρίσταται στον ιδιοκτήτη της σελίδας και προτίθεται να τον στηρίξει ηθικά, νομικά και οικονομικά. Ανοίχτηκε λογαριασμός για συγκέντρωση χρημάτων για την κάλυψη των νομικών εξόδων: GR6501720830005083059132122, BIC Πειραιώς: PIRBGRAA» http://union.atheia.gr/?p=1753 1
StratosV7 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν καταλαβαίνω γιατι σας φαίνεται περίεργο; Απαγορεύεται αυστηρός απ το νόμο η καθυβριση θρησκευμάτων ανεξαρτήτου θρησκείας... Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο μάγκακος προσβάλει την ίδια του τη θρησκεία... Θα υποστεί τις συνέπειες για να βάλει μυαλό... Που δεν νομίζω σιγά τις συνέπειες αλλά τέλος πάντων...
clav Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Τελικά υπάρχουν αγράμματοι που γράφουν, δεν εξηγείται αλλιώς (θαύμα). 5
status Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν καταλαβαίνω γιατι σας φαίνεται περίεργο; Απαγορεύεται αυστηρός απ το νόμο η καθυβριση θρησκευμάτων ανεξαρτήτου θρησκείας... Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο μάγκακος προσβάλει την ίδια του τη θρησκεία... Θα υποστεί τις συνέπειες για να βάλει μυαλό... Που δεν νομίζω σιγά τις συνέπειες αλλά τέλος πάντων... Κατανοείς ότι δεν Βλασφημε κάποιον "αγιο" έτσι; Να μου πεις ότι έβρίζε κάποιον εν ζωή αρχιεπίσκοπο κλπ πάλι θα ηταν στα πλαίσια της συκοφαντικής δυσφήμησης και τα σχετικά, αλλά για έναν κατά φαντασίαν μοναχό..(με το προϊόν δηλαδή) πάει πολύ.. συν οτι ο νόμος περί βλασφημιας είναι εντελώς μαλακία να υπάρχει ακόμα. Προς ενημέρωση σου, υπάρχει κόσμος που νομίζει ότι ο παϊσιος ζει ακόμα, τον έχει επισκεφτεί κιόλας.
Joshua21 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Κάτσε να φάει ποινή και τα ξαναλέμε. Προς το παρόν έχεις στο ενεργητικό σου ένα χαμένο βράδυ στα κρατητήρια για ένα ανυποψίαστο τύπο που έκανε χαβαλέ στο φεισμπουκ. Congrats, είσαι και γαμώ τους χριστιανούς. Η θέση στον παράδεισο είναι εξασφαλισμένη. Μάλλον το έθεσα λάθος, έπρεπε να γράψω "μου έκλασε" αντί να γράψω "θα μου κλάσει". Έστω γιατί συνελήφθη και θα δικαστεί, άσχετα αν θα υπάρξει ποινή. Μπορείς να μου εξηγήσεις πως έβγαλες το συμπέρασμα ότι είμαι χριστιανός και όχι βουδιστής ή άθεος? Επίσης θα ήθελα να μου εξηγήσεις που ακριβώς στηρίζεις το "Έχω το απόλυτο δικαίωμα να ειρωνεύομαι τα πιστεύω σου". Ποιος σου δίνει αυτό το δικαίωμα? Ο ισχύον ποινικός κώδικας πάντως όχι.
liakos18 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Ρε παιδια να σας ρωτησω κατι?ασχετα εαν συμφωνω ή οχι με ολες τις παπαριες! πειτε μου ποιος απο εσας εχει τα αρχ....δια να τολμησει να πει κατι για τον Μωαμεθ? Αντε να σας δω μαγκακια?αντε να σας δω? οχι τιποτα αλλο να βγει μια επικυρηξη για σας να παρω κανενα φραγκο. και κατι ακομη!ρε σεις νομιζα οτι εδω παιζει τεχνολογια και γκατζετ και οχι κουτσομπολιο και κατινιά. Κάτι τέτοιο σε καλύπτει; https://www.facebook.com/pages/%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%9C%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B1%CE%BA%CE%AC%CE%BC%CE%B5%CE%B8-O-%CE%A0%CE%BF%CF%81%CE%B4%CE%B9%CF%84%CE%AE%CF%82/389380577799069 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Κάτι τέτοιο σε καλύπτει; https://www.facebook...389380577799069 impossibru!
Προτεινόμενες αναρτήσεις