Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 849
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπάρχει και αυτό αν σας ενδιαφέρει

Να μαντεψω πως για Hitler, pol pot, παπανδρεου κλπ ειμαστε με το σεις και με τα σας ετσι?

Δημοσ.

Όσο και να γελάμε πάντως για μπανανίες κλπ, η κατάσταση είναι τραγική και όλοι βρισκόμαστε στην ίδια θέση.

Αυτό σκεφτόμουν.

Τελικά τα ευκόλως εννοούμενα κακώς παραλείπονται καθώς μεγάλη μερίδα ανθρώπων είναι ακόμα στο ''Λόλα, να ένα μήλο'' ενώ η εναπομείνουσα μερίδα έχει αποφασίσει πως έχει σημαντικότερα πράγματα να κάνει απο το να κατεβάσει απο το δέντρο τους υπόλοιπους. (καλώς για μένα).

• Like 1
Δημοσ.

Αντί να ασχοληθεί η αστυνομία με κανέναν δολοφόνο και εγκληματία κυνηγάει τον κάθε καμένο που ανοίγει σελίδες στο fb και βρίζει για να περνάει την ώρα του. Δεν λέω αν κατατέθηκαν μυνήσεις από κάποιον συγκεκριμένο άνθρωπο/φορέα ας ενεργήσει, αλλά μόνο και μόνο για τα βρισίδια και τα reports έδρασε αυτεπάγγελτα? Τόσες και τόσες σελίδες υπάρχουν με βρισίδι που προσβάλλουν πρόσωπα και δεν κάνουν τίποτα, να μην πώ για ορισμένους που παίρνουν φωτογραφίες από κοπέλες στο fb ανοίγουν μια σελίδα τις σηκώνουν εκεί γράφουν και το ονοματεπώνυμο της κοπέλας με βρισιές και χαρακτηρισμούς και καλούνε φίλους από τα profile τους για να τα βλέπουν, εκεί δεν βλέπω να κάνει κάτι η αστυνομία...... Με αρκετά report ας έκλειναν την σελίδα από το fb και να τελειώναμε. Επίσης άμα έρθει ο χριστιανός και γράψει τίποτα με βρισίδι για τους μουσουλμάνους εκεί πάλι τίποτα.....

Μου είπε κάποιος οτι υπάρχουν και άλλες σελιδες για τον παϊσιο, όπως γέροντας παρίσιος αχέροντας μαστίγιος κτλπ, να δούμε εκεί τι θα κάνουν.

• Like 3
Δημοσ.

όλα αυτά τα ψέματα που λέγανε στο όνομα του ανθρώπου δεν είναι προσβολή της μνήμης του; Που έχουν βγει τα μάτια μου έξω απο τις μ@λ@κίες που έχω διαβάσει.. που 150 χρόνια να έγραφε δεν θα είχε προλάβει να τα πει όλα αυτά....

• Like 5
Δημοσ.

Ευτυχώς υπάρχουν και καλοί άνθρωποι σε αυτή τη χώρα και τηρούν το νόμο του θεού (και τον ανθρώπων, μιας που είναι νόμιμοι):

ib2srCqTqWBFUR.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Ποινικός Κώδικας - Εγκλήματα κατά της Τιμής

Άρθρο 365. Προσβολή της μνήμης νεκρού. Όποιος προσβάλλει τη μνήμη νεκρού με βάναυση ή κακόβουλη εξύβριση ή με συκοφαντική δυσφήμηση (άρθρ. 363) τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι έξι μηνών.

Έγινε βάναυση ή κακόβουλη εξύβριση ή με συκοφαντική δυσφήμηση?

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά τα τελευταία πρωτοσέλιδα που αναφερόταν στο "Θαύμα" του γέροντα, είχαν πέσει θύματα από την ίδια τη σελίδα του Παστίτσιου! Αυτό τους πείραξε περισσότερο γιατί για άλλη μια φορά αποκαλύφθηκε ο τρόπος λειτουργίας της "βιομηχανίας θαυμάτων".

• Like 8
Δημοσ.

Σειρα εχει ο διαχειριστης απ τις καριολες του φβ, για να πουν οτι δεν ειναι φασισταρια και απλα κανουν τη δουλεια τους... Με την ιδια "λογικη" ο nightpowergr (και οσοι τον μιμουντε) επρεπε να ειχαν μπει ηδη φυλακη!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...