LRoi Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 και όποιος τον εχει γνωρίσει τον παρουσιάζει μα αγιο που γνώριζε το όνομα σου και το γιατι πήγες πριν καν του μιλήσεις. Ήμαρτον όμως, ήμαρτον... Δε βλέπω να σατιρίζει την κυρά Μαγδαλω που πιστεύει ότι πιστεύει αλλά έναν άνθρωπο που όσοι έχουν τύχει να τον γνωρίσουν μου έχουν πει τα καλύτερα. Βάζελοι ήταν το δίχως άλλο και τους έταξε διπλό στο Περιστέρι. Φευ... (κι εμένα όσοι με έχουν γνωρίσει, τα καλύτερα λένε, να κάνω αίτηση για αγιοποίηση?) Κοινώς, αφήστε τον άνθρωπο εκεί που βρίσκεται να αναπαυθεί, γιατί η βιομηχανία που έχει στηθεί γύρω του είναι η πραγματική βλασφημία και οι κάθε λογής επιτήδειοι θησαυρίζουν στο όνομα του και πίνουν στην υγειά των κορόιδων. 1
KleKoR Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Νομίζω ότι χρειάζεται και λίγο σεβασμός γιατί τελικά η πολύ ελευθερία κάνει κακό... Σεβασμός!!!!!!! Πατρίς Θρησκεία Οικογένεια!!!!! και εκκλησία κάθε Κυριακή!!!! να κάνεις και τον σταυρό σου!!!! η πολύ ελευθερία κάνει κακό.... στους φασίστες... 3
Strategos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Ήμαρτον όμως, ήμαρτον... Γιατί τον έχει γνωρίσει; Δεν μπορεί τόσα άτομα που τον είδανε μέχρι το 94 να είναι όλοι τρελοί και φανατισμένοι με την θρησκεία... η βεβαιότητα που έχουν μερικοί ότι ήταν ένας κοινός άνθρωπος με τρελαίνει γιατί εγώ δεν είμαι βέβαιος με τίποτα, αλλά τόσα άτομα που ξέρω που τον έχουν επισκεφτεί και τον έχουν αγιοποιήσει είναι κατι...
LRoi Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Γιατί τον έχει γνωρίσει; Δεν μπορεί τόσα άτομα που τον είδανε μέχρι το 94 να είναι όλοι τρελοί και φανατισμένοι με την θρησκεία... η βεβαιότητα που έχουν μερικοί ότι ήταν ένας κοινός άνθρωπος με τρελαίνει γιατί εγώ δεν είμαι βέβαιος με τίποτα, αλλά τόσα άτομα που ξέρω που τον έχουν επισκεφτεί και τον έχουν αγιοποιήσει είναι κατι... Ή αυτοί ήταν τρελοί ή ο Παΐσιος ήταν της ΕΥΠ. Make your pick
Fotis13 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Νομίζω ότι χρειάζεται και λίγο σεβασμός γιατί τελικά η πολύ ελευθερία κάνει κακό... Συνεχιζω τον συλλογισμο σου ,αφου λοιπον η πολυ ελευθερια κανει κακο λεω να σε κλεισουμε μεσα γιατι εχεις διαφορετικη αποψη απο εμενα και δεν μου αρεσει ο τροπος με τον οποιο την εκφραζεις.Πως σου φαινεται?
Strategos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Σεβασμός!!!!!!! Πατρίς Θρησκεία Οικογένεια!!!!! και εκκλησία κάθε Κυριακή!!!! να κάνεις και τον σταυρό σου!! Είναι εύκολο να σαπίσεις έναν λαό όταν τον κάνεις να χάνει τις αξίες του όπως τις παραπάνω. Η Ελλάδα τόσα χρόνια τώρα αντιπροσώπευε αυτές τις αξίες και ήσουν υπερήφανος για αυτό, τώρα φοβάσαι μην σε πουν φασίστα και μην βγει κάνας από το σύριζα και σε κράξει στο twitter. Έτσι και αλλίως αυτοί που σας έχουν περάσει αυτές τις απόψεις και προσπαθούν να αλλάξουν τόσα στην Ελλάδα και σε οικονομικό και σε συνειδησιακό επίπεδο ένα πράγμα έχουν στο μυαλό τους. "divide and conquer" 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Γιατί τον έχει γνωρίσει; Δεν μπορεί τόσα άτομα που τον είδανε μέχρι το 94 να είναι όλοι τρελοί και φανατισμένοι με την θρησκεία... η βεβαιότητα που έχουν μερικοί ότι ήταν ένας κοινός άνθρωπος με τρελαίνει γιατί εγώ δεν είμαι βέβαιος με τίποτα, αλλά τόσα άτομα που ξέρω που τον έχουν επισκεφτεί και τον έχουν αγιοποιήσει είναι κατι... Υπάρχουν και μη κοινοί άνθρωποι και δεν το ξέρω? Νέο είδος πιο εξελιγμένο κι έτσι ή κάτι άλλο? Ας σοβαρευτούμε λίγο επιτέλους. Υπάρχουν άνθρωποι "φωτισμένοι" όπως λέμε μερικές φορές αλλά αυτό δεν είναι κάτι μεταφυσικό αλλά έχει να κάνει με τον χαρακτήρα τους, τον τρόπο ζωής τους, τη διανοητική τους κατάσταση κλπ κλπ. Αυτό όμως δεν τους "αγιοποιεί" ούτε τους κάνει θαυματοποιούς. Έχω γνωρίσει πολλούς ανθρώπους ηλικιωμένους και μη και μερικοί από αυτούς μοναχοί, που κυριολεκτικά χαιρόσουν να κάνεις παρέα και να συζητήσεις μαζί τους αλλά μέχρι εκεί! Όλα τα υπόλοιπα είναι υπερβολές και στηρίζονται στην ημιμάθεια, το φόβο και τα προσωπικά προβλήματα του καθενός. Είναι εύκολο να σαπίσεις έναν λαό όταν τον κάνεις να χάνει τις αξίες του όπως τις παραπάνω. Η Ελλάδα τόσα χρόνια τώρα αντιπροσώπευε αυτές τις αξίες και ήσουν υπερήφανος για αυτό, τώρα φοβάσαι μην σε πουν φασίστα και μην βγει κάνας από το σύριζα και σε κράξει στο twitter. Έτσι και αλλίως αυτοί που σας έχουν περάσει αυτές τις απόψεις και προσπαθούν να αλλάξουν τόσα στην Ελλάδα και σε οικονομικό και σε συνειδησιακό επίπεδο ένα πράγμα έχουν στο μυαλό τους. "divide and conquer" Οι αξίες μας χάθηκαν όταν ξεχάσαμε τις βασικές έννοιες που μας χαρακτήριζαν ως λαό: Παιδεία & Πολιτισμός! Τα Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια θυμίζουν ...θρίλερ!
LRoi Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Είναι εύκολο να σαπίσεις έναν λαό όταν τον κάνεις να χάνει τις αξίες του όπως τις παραπάνω. Η Ελλάδα τόσα χρόνια τώρα αντιπροσώπευε αυτές τις αξίες και ήσουν υπερήφανος για αυτό, τώρα φοβάσαι μην σε πουν φασίστα και μην βγει κάνας από το σύριζα και σε κράξει στο twitter. Έτσι και αλλίως αυτοί που σας έχουν περάσει αυτές τις απόψεις και προσπαθούν να αλλάξουν τόσα στην Ελλάδα και σε οικονομικό και σε συνειδησιακό επίπεδο ένα πράγμα έχουν στο μυαλό τους. "divide and conquer" Η Ελλάδα τόσα χρόνια αντιπροσώπευε τον νεοπλουτισμό των Cayenne, των μπουζουκιών, της βλαχογκλαμουριάς, του θεαθήναι, της Φιλιππινέζας υπηρέτριας και του στ@ρχιδισμού. Ήσουν περήφανος για τη BMW στο γκαράζ σου και για το λουλουδοπόλεμο το Σαββατόβραδο. Αυτές ήταν οι αξίες του Έλληνα της τελευταία εικοσαετία και βάλε: Μύκονο, Σαντορίνη κι ότι θέλει ας γίνει. Δεν χρειαζόμαστε καμία θρησκεία για να καταλάβουμε τις αξίες που θα έπρεπε να μας εμφυσήσουν οι οικογένειες μας, να ανοίξουμε τα μάτια μας πρέπει. 1
mertaghon Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 το ερωτημα ειναι αν ο παισιος ήταν άγιος και αν υπαρχουν οσα λεει ο χριστιανισμος?? οχι !! το ερωτημα ειναι αν δικαιολογουνται επιθεσεις,κατω απο τη ζωνη,σε θεματα που καποιους,εδω τους χριστιανους,τους καινε... (και σιγουρα θα τους ξεσκισαν στα τηλεφωνηματα τους αστυνομικους,οι θιγομενοι,για να μπαγλαρωθει ο 27αχρονος..) αν δικαιολογουνται ,γιατι εχουμε ελευθερια λογου,τοτε δικαιολογουνται επιθεσεις παρόμοιες και σε άλλα πρότυπα,άλλων κοινωνικών ομάδων.. οπότε σίγουρα οι πιο επιθετικες υποομάδες της κάθε κοινωνικής ομάδας θα δράσουν, για να υπερασπίσουν τα πιστεύω τους.. μετα αναρωτιόμαστε και λέμε,μα γιατι ή χρυσή αυγή ή οι αναρχικοί ή οι πολίτες ,τα σπάνε ή δέρνουν κόσμο.. Μα γιατι τους προκάλεσαν κάποιοι ,ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ,λέμε οτι είναι ελευθερία λόγου και καλά έκαναν.. Τελικά κι εγω και όλοι κάπου ανήκουμε ,αλλα με το να αφεθούμε σε άκριτη αντιπαράθεση ιδεών,απλά δικαιολογεί στο τέλος τις ακρότητες και τη βία !
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 το ερωτημα ειναι αν ο παισιος ήταν άγιος και αν υπαρχουν οσα λεει ο χριστιανισμος?? οχι !! το ερωτημα ειναι αν δικαιολογουνται επιθεσεις,κατω απο τη ζωνη,σε θεματα που καποιους,εδω τους χριστιανους,τους καινε... (και σιγουρα θα τους ξεσκισαν στα τηλεφωνηματα τους αστυνομικους,οι θιγομενοι,για να μπαγλαρωθει ο 27αχρονος..) αν δικαιολογουνται ,γιατι εχουμε ελευθερια λογου,τοτε δικαιολογουνται επιθεσεις παρόμοιες και σε άλλα πρότυπα,άλλων κοινωνικών ομάδων.. οπότε σίγουρα οι πιο επιθετικες υποομάδες της κάθε κοινωνικής ομάδας θα δράσουν, για να υπερασπίσουν τα πιστεύω τους.. μετα αναρωτιόμαστε και λέμε,μα γιατι ή χρυσή αυγή ή οι αναρχικοί ή οι πολίτες ,τα σπάνε ή δέρνουν κόσμο.. Μα γιατι τους προκάλεσαν κάποιοι ,ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ,λέμε οτι είναι ελευθερία λόγου και καλά έκαναν.. Τελικά κι εγω και όλοι κάπου ανήκουμε ,αλλα με το να αφεθούμε σε άκριτη αντιπαράθεση ιδεών,απλά δικαιολογεί στο τέλος τις ακρότητες και τη βία ! Άλλοθι, τύψεις ή εξομολόγηση?
tolis_01 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Είναι εύκολο να σαπίσεις έναν λαό όταν τον κάνεις να χάνει τις αξίες του όπως τις παραπάνω. Η Ελλάδα τόσα χρόνια τώρα αντιπροσώπευε αυτές τις αξίες και ήσουν υπερήφανος για αυτό, τώρα φοβάσαι μην σε πουν φασίστα και μην βγει κάνας από το σύριζα και σε κράξει στο twitter. Έτσι και αλλίως αυτοί που σας έχουν περάσει αυτές τις απόψεις και προσπαθούν να αλλάξουν τόσα στην Ελλάδα και σε οικονομικό και σε συνειδησιακό επίπεδο ένα πράγμα έχουν στο μυαλό τους. "divide and conquer" Και γιατί να μην γίνεται το αντίθετο δηλαδή; Πρέπει να είναι η δική σου άποψη η σωστή, και σε κάποιους να έχει καλλιεργηθεί η λάθος; Να μην ρωτήσω από ποιους, νομίζω ότι ξέρω (μασόνοι, εβραίοι, νεφελιμ, και λοιποί που μας ζηλεύουν για τον πολιτισμό μας και το δασύτριχο στήθος μας, και θέλουν να μας καταστρέψουν).
Strategos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 ε άμα πιστεύεις μόνο ότι μπορείς να εξηγήσεις... δεν είμαστε θεοί και δεν μπορούμε ούτε να ξέρουμε ούτε να καταλάβουμε τα πάντα. και θα ξαναπώ για τρίτη φόρα ούτε πιστεύω ούτε δεν πιστεύω όμως επειδή κάποιοι πιστεύουν και το κράτος έχει επίσημη θρησκεία τον χριστιανισμό δεν μπορώ να βγαίνω και να κάνω ένα γκρουπ που βανδαλίζει την εικόνα του Χριστού, της Παναγίας και ενός μοναχού. Εγώ αυτό δεν το βλέπω ούτε σαν χιούμορ, ούτε σαν σάτιρα το βλέπω σαν μία ελλείψει παιδείας. Πάντως όπως είπα και πριν σε όλους αυτούς που κράζουν την θρησκεία και άμα έχουν ανάγκη λένε βοήθα παναγία μου...
KleKoR Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 αν δικαιολογουνται ,γιατι εχουμε ελευθερια λογου,τοτε δικαιολογουνται επιθεσεις παρόμοιες και σε άλλα πρότυπα,άλλων κοινωνικών ομάδων.. για καντο λίγο πιο λιανό αυτό γιατί δεν το έπιασα....
tolis_01 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Πάντως όπως είπα και πριν σε όλους αυτούς που κράζουν την θρησκεία και άμα έχουν ανάγκη λένε βοήθα παναγία μου... Έχεις μικρόφωνα και μας ακους όλους;
Προτεινόμενες αναρτήσεις