Avatar_GR Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Αν έβριζε τον Μουσουλμανισμό θα του λέγανε και μπράβο. Βέβαια θα τον κυνηγούσε η Αλ καϊντα μετά,οπότε θα ήταν σε χειρότερη μοίρα...
DimAslan Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Πάντως ξέρω πολλές γυναίκες που κάηκαν ως μάγισσες που θα διαφωνούσαν για το αν ο Χριστιανισμός ήταν πάντα καλοκάγαθος... Επίσης πολλούς από Ιερά εξέταση, έναν Γαλιλαίο, κλπ κλπ... 4
LRoi Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ δεν καταλαβαίνω από που κι ως πού ο χριστιανισμός συνδέεται με τον ελληνισμό και έχουν βγει όλοι οι εθνικόφρονες και αλαλάζουν στους δρόμους εναντίον του παστίτσιου. Έθνος χωρίς παιδεία, με μνήμη χρυσόψαρου. Τα πτυχία από τα πανεπιστήμια τα πήραν οι ελληνάρες, για να τρυπώσουν στο δημόσιο, να ανοίξουν κανένα βιβλίο ιστορίας όμως, ούτε λόγος. Είναι μορφωμένοι εξάλλου, το λέει και το πτυχίο τους. 5
Strategos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Σορρυ αλλά αν παίρνανε την δικιά σας φωτογραφία και την κάνανε ετσι γκρουπ δεν θα κάνατε ρεπορτ την σελίδα και θα κανατε μήνυση σε αυτόν που έκανε το group; Το γκρουπ είχατε δει τι φωτογραφίες ειχε η σελίδα; ειναι αστείο κ τρολλια να έχουν κάνει σαν τέρατα τον παισιο την παναγία και τον χριστό; Εγω το ειχα δει αυτο το γκρουπ πριν κανα 2 μηνο σε εναν φιλο και ελαγα πως δεν το έχουν κατεβάσει αυτο το αίσχος. Και αυτοι που κράζουν τον παισιο, τον ειχε παει και τον ειχε δει πολυ κόσμος και όσοι τον είδανε τον θεωρουν άγιο(που δεν εχει γινει γιατι μίλαγε πολυ υπέρ την Ελλάδας). Το ότι καποιοι εκμεταλλεύτηκαν το όνομα του για να λενε οτι βλακεία τους κατέβει ναι εχει γινει αλλα δεν σου δίνει το δικαίωμα να φτιάχνεις και να ανεβάζεις αυτές τις φώτο; Εντάξει μπορεί όλη η θρησκεία να είναι ένα παραμύθι αλλά δεν σου δίνει κανείς το δικαίωμα να την κοροϊδεύεις και ας μην την πιστεύεις και επίσης την βεβαιότητα που έχουν μερικοί ότι δεν υπάρχει τίποτα και αν πάθουν κάτι λένε βοήθα παναγία μου τάματα και τέτοια δεν μπορώ να την καταλάβω. Αυτός ο πόλεμος που γίνεται κατά του χριστιανισμού από παντού ακόμα και από το σύριζα με κάνει να πιστεύω ότι όντως υπάρχει... edit: Επίσης εκεί που λέγανε πατρίς, θρησκεία οικογένεια όποιος πλέον υποστηρίζει κάτι από αυτά λέγετε φασίστας, εθνικιστής και σκοταδιστής ή αμόρφωτος.Και εγώ που τα λέω όλα αυτά εκκλησία δεν πάω ούτε πιστεύω αλλά δεν μπορώ να πω ότι με την σιγουριά που λέτε οι υπόλοιποι οτι είναι παραμύθι και κρατάω μία πισινή στο ποίος τα προωθεί αυτά. 1
status Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Άλλη μία ευκαιρία για να εκδηλωθούν τα δημοκρατικά αισθήματα των εν χριστώ αδελφών μας' date=' η θρησκεία των οποίων διδάσκει (πάνω απ' όλα) το αγαπάτε αλλήλους - εννοώντας προφανώς "ξεσκίστε όσους δεν πιστεύουν στο ίδιο παραμύθι με εσάς". Το ζήτημα δεν είναι η θρησκεία ή ένας γέρων που ίσως είπε (ίσως πάλι όχι...) πέντε φράσεις - και το όλο ζήτημα στη δημιουργία της σελίδας του Γέροντα Παστίτσιου δεν ήταν κατ'αρχήν ο χλευασμός του πραγματικού γέροντα αλλά η ακατάσχετη φιλολογία που συνόδευσε τον θάνατό του, με αποτέλεσμα να μοιράζονται τόμοι της "διδασκαλίας" του από κυριακάτικες εφημερίδες. Ζήτημα είναι εάν ο παππούλης είχε πει το 1/10 όλων αυτών όσο ζούσε. Να το θέσω διαφορετικά; Για να έλεγε όλα όσα του αποδίδονται μεταγενέστερα από τους οπαδούς του, θα έπρεπε να είχε ζήσει δέκα ζωές! Το ζήτημα όμως δεν είναι ο γέροντας αλλά η ανοχή στη σάτιρα και στην διαφορετική άποψη. Όπως γράφτηκε και αλλού, όταν αποφασίζεις να πιστέψεις σε οτιδήποτε δεν αποδεικνύεται - είτε είναι κάποιος θεός, είτε είναι το Spaghetti Monster, ή μια Θεϊκή Τσαγιέρα στον Ουρανό (για όσους καταλαβαίνουν) - πρέπει να είσαι προετοιμασμένος και να χλευαστείς. Το ότι αποφάσισες να πιστέψεις σε κάτι δικό σου δεν σου δίνει καμία ασυλία από το χιούμορ. Γράφτηκε παραπάνω ότι η σάτιρα έχει και όρια. Και ποιός τα καθορίζει αυτά τα όρια; Γιατί τα δικά σας όρια είναι σωστότερα ή καλύτερα από τα δικά μου; Αυτό που οι εγχώριοι ταλιμπάν αδυνατούν να αντιληφθούν είναι ότι, στο κάτω-κάτω της γραφής, εάν επιθυμούν να μην προσβληθούν από μία σάτιρα, έχουν κάθε δικαίωμα να μην μπαίνουν στην Χ ιστοσελίδα ή να μην διαβάζουν το Ψ βιβλίο ή να μην βλέπουν το τάδε φίλμ που πιθανόν να τους προσβάλει. Και όχι να τα στερήσουν από όσους δεν προσβάλλονται ή, τέλος πάντων, αδιαφορούν.[/quote'] Μα εχθες είχε δημιουργηθεί σελίδα για να αναφέρουν οι ισλαμιστές"πιστοί" τυς βλασφημους.. έκλεισε μετά απίθανο αναφορές για hate speech φυσικά, γιατί όταν καλοί χριστιανοί έλεγαν για έλεγχο, σφαγές θεών κλπ.. πολιτζμενα πράγματα..
PeTr2oS Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτούς που μας κυβερνούν που προσβάλουν καθημερινά τα ιερά και τα όσια μας με το ξεπούλημα της Ελλάδας στους ξένους, ότι υπάρχουν μερικοί παπάδες που κουβαλάνε μια περιουσία τόσο μεγάλη που ξεχρεώνει 40 φορές την Ελλάδα "και φυσικά την έφτιαξαν με νόμιμο τρόπο", αυτοί δεν προσβάλουν τα ιερά και τα όσια; αυτοί είναι σωτήρες και άγιοι πατέρες; Και μην πει κανένας ότι είναι ένας στους 100
Fotis13 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι δεν διαφωνω, πχ ργω επαθα σοκ οταν μιλαγαμε μια μια φιλη που ηταν φιλολογος και μου ελεγε ποσο μεγαλος μακελαρις ηταν ο Μεγα Αλεξανρος κατι που τα δικα μας ιστορικα βιβλια το κρυβουν. Οχι ειναι ολα ψεματα συνομωσια κατα των ελληνων του πιο υπεροχου λαου. Ο μ.αλεξανδρος τους μοιραζε λουλουδια ετσι κατακτουσε τις χωρες 2
status Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Σορρυ αλλά αν παίρνανε την δικιά σας φωτογραφία και την κάνανε ετσι γκρουπ δεν θα κάνατε ρεπορτ την σελίδα και θα κανατε μήνυση σε αυτόν που έκανε το group; Το γκρουπ είχατε δει τι φωτογραφίες ειχε η σελίδα; ειναι αστείο κ τρολλια να έχουν κάνει σαν τέρατα τον παισιο την παναγία και τον χριστό; Εγω το ειχα δει αυτο το γκρουπ πριν κανα 2 μηνο σε εναν φιλο και ελαγα πως δεν το έχουν κατεβάσει αυτο το αίσχος. Και αυτοι που κράζουν τον παισιο' date=' τον ειχε παει και τον ειχε δει πολυ κόσμος και όσοι τον είδανε τον θεωρουν άγιο(που δεν εχει γινει γιατι μίλαγε πολυ υπέρ την Ελλάδας). Το ότι καποιοι εκμεταλλεύτηκαν το όνομα του για να λενε οτι βλακεία τους κατέβει ναι εχει γινει αλλα δεν σου δίνει το δικαίωμα να φτιάχνεις και να ανεβάζεις αυτές τις φώτο; Εντάξει μπορεί όλη η θρησκεία να είναι ένα παραμύθι αλλά δεν σου δίνει κανείς το δικαίωμα να την κοροϊδεύεις και ας μην την πιστεύεις και επίσης την βεβαιότητα που έχουν μερικοί ότι δεν υπάρχει τίποτα και αν πάθουν κάτι λένε βοήθα παναγία μου τάματα και τέτοια δεν μπορώ να την καταλάβω. Αυτός ο πόλεμος που γίνεται κατά του χριστιανισμού από παντού ακόμα και από το σύριζα με κάνει να πιστεύω ότι όντως υπάρχει... edit: Επίσης εκεί που λέγανε πατρίς, θρησκεία οικογένεια όποιος πλέον υποστηρίζει κάτι από αυτά λέγετε φασίστας, εθνικιστής και σκοταδιστής ή αμόρφωτος.Και εγώ που τα λέω όλα αυτά εκκλησία δεν πάω ούτε πιστεύω αλλά δεν μπορώ να πω ότι με την σιγουριά που λέτε οι υπόλοιποι οτι είναι παραμύθι και κρατάω μία πισινή στο ποίος τα προωθεί αυτά.[/quote'] Είπαμε, αφού είναι έξω από το κεφάλι σου να περιμένεις κριτική, και όχι να βάζεις τους βολευτες να ρωτάνε στη βουλή γιατί βλασφημητε το όνομα ενός μονάχου...άλλη δουλειά δεν είχαμε να ασχολούμαστε με τους ψωφιους. και στη τελική τι είναι βλασφημία; λογοκρισία είναι, όπως τα λέτε εσείς δεν θα έπρεπε να κρττικαρεται τίποτα γιατί όλο και κάπιος από τα επτά δις μπορεί να το θεωρήσει βλασφημία κλπ.
LRoi Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Ποιος Μέγας Αλέξανδρος ρε παίδες? Εδώ πριν μισό αιώνα περίπου, οι προδότες και οι δοσίλογοι που συνεργάστηκαν με τους Γερμανούς κατέλαβαν κυβερνητικά αξιώματα μετά την αποχώρηση των ναζί, αντί να κρεμαστούν στο Σύνταγμα από τα αχαμνά και μιλάμε για τον Μ. Αλέξανδρο που στην τελική ζούσε σε μια άλλη εποχή? Anyway, καλός και άγιος άνθρωπος ο Παΐσιος, αλλά το πανηγυράκι που έχει στηθεί γύρω από το όνομα του, αποτελεί την αίσχιστη ύβρη για τον νεκρό. Ο Παστίτσιος, έστω και με άκομψο τρόπο, διακωμωδούσε τους αγράμματους που δημιούργησαν έναν μύθο, γύρω από έναν μοναχό. Όποιος είχε πρόβλημα με τη σελίδα του, κακώς έμπαινε. 6
kostas_dr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Ψώφιους; και λίγος σεβασμός στην μνήμη των νεκρών, που δεν μπορούν να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους πλέον, δεν βλάπτει. Μικρά γράμματα αυτά βέβαια στην εποχή μας, αλλά και πάλι...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Πολύ καλά τον κάνανε και τον πιάσανε οι αστυνομικοί. Θα χαρώ άλλο τόσο αν του ρίξουνε και την ανώτατη ποινή. Άσχετο αν πιστεύετε ή όχι στον χριστιανισμό,ο άνθρωπος δεν πείραξε κανέναν και πολλοί πέσανε να τον φάνε. ...κυριολεκτικά! Με μπεσαμέλ! 2
skalf Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Επίσης θα ήθελα να μάθω σε ποιον provider ανήκε ο "εγκληματίας", καθώς και με ποιά δικαιολογητικά έγινε η άρση του απορρήτου. http://mlagananews.blogspot.gr/2012/06/internet.html http://www.insomnia.gr/topic/409819-%CE%AC%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CF%80%CE%AC%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B9%CF%83%CF%87%CF%8D%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CE%AF%CE%BA%CF%84%CF%85%CE%BF-%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CF%8C%CF%81%CF%81%CE%B7/ http://www.cyberlaw.gr/node/75 Διάβασε και θα καταλάβεις...
LLNEO Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 οι "φανατισμενοι αντιχριστιανοι" δε προσπαθουν να σου κανουν πλυση εγκεφαλου απο τη κουνια σου.. Χμμμμμ περίεργο. Νομίζω ότι έχω και 25 σελίδες προσπαθούν να κάνουν αυτό ακριβώς που κάνει και η αντίπερα πλευρά. Στο θέμα. Δε θεωρώ τον εαυτό μου Χριστιανο. Την προσβολή των νεκρών δεν τη πολυλογαριαζω (στις 8/2 κάθε χρόνο κάνω σχεδόν πάρτυ). Βασικά θα στενοχωριομουν πιο πολύ αν έβλεπα αντίστοιχη σελίδα για το Γιάννη τον Κυραστα. ΑΛΛΑ Πολύ τρολλ ο τύπος ρε παιδιά. Δε βλέπω να σατιρίζει την κυρά Μαγδαλω που πιστεύει ότι πιστεύει αλλά έναν άνθρωπο που όσοι έχουν τύχει να τον γνωρίσουν μου έχουν πει τα καλύτερα. Τι θα γίνει τώρα. Αν ο τυπακος παει φυλακή, θέλω να πιστεύω ότι δε θα κάνει τις ίδιες εξυπνάδες με Μωαμεθ κτλ εκεί μέσα διότι με τα Πακιστανια που βρίσκονται εκεί θα τον βρουν κάποιο πρωί με σαλοτραπεζαρια στον Κωλο (και αυτό φίλε μου Νίκο είναι Ιράν και στο λέω γιατί μου θύμιζεις το γραφικό γέροντα που θα πει σε κάθε ληστεία γίναμε Σικαγο) όταν βγει θα τον βάλει ο κουλ Αλέξης υποψήφιο βουλευτή, θα βγει, εμείς θα συνεχίζουμε να τσακωνοναστε, οι επιτήδειοι θα συνεχίζουν να θησαυριζουν και τα απανταχού τρολλ θα βρουν το επόμενο θέμα τους. Sent from my iPhone using Insomnia
status Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Ψώφιους; και λίγος σεβασμός στην μνήμη των νεκρών' date=' που δεν μπορούν να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους πλέον, δεν βλάπτει.Μικρά γράμματα αυτά βέβαια στην εποχή μας, αλλά και πάλι...[/quote'] πάσης φύσεως. συν ότι η υστεροφημία ισχύει μονο στους ήρωες, όχι στους μοναχούς;ρ
Strategos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Είπαμε, αφού είναι έξω από το κεφάλι σου να περιμένεις κριτική, και όχι να βάζεις τους βολευτες να ρωτάνε στη βουλή γιατί βλασφημητε το όνομα ενός μονάχου...άλλη δουλειά δεν είχαμε να ασχολούμαστε με τους ψωφιους. και στη τελική τι είναι βλασφημία; λογοκρισία είναι, όπως τα λέτε εσείς δεν θα έπρεπε να κρττικαρεται τίποτα γιατί όλο και κάπιος από τα επτά δις μπορεί να το θεωρήσει βλασφημία κλπ. δεν κρίνω τα αστειάκια που έχει μέσα στο group κρίνω την πρώτη σελίδα που έχει την τον παισιο σαν τερας με δόντια απο ρεγκατονι την παναγια σαν σφουγγαρίστρα και τον χριστο σαν σουπιά γιατι ειμαι σίγουρος οτι αν έπαιρναν την οικογένεια σου και την έκαναν ετσι με γκρουπακι και μήνυση θα τους έκανες και θα τους έκλεινες και μεσα. Σχετικά με τον παισιο εχω και συγκεντρώνεις και άτομα που τον εχουν γνωρίσει απο κοντά και όποιος τον εχει γνωρίσει τον παρουσιάζει μα αγιο που γνώριζε το όνομα σου και το γιατι πήγες πριν καν του μιλήσεις. Το ότι έχουν πάρει το όνομα του κάτι εφημερίδες της κακίας ώρα και έχουν γράψει οτι βλακεία τους κατέβει ναι ισχύει, ότι η εκκλησία στους κόλπους της έχει από τα ποίο σάπια άτομα, ότι υπάρχει χρήμα και αφορολόγητο και το έχουν κάνει μπίσνα , ότι κάθονται και φανατίζονται με νηστείες και φάε αυτό και όχι αυτό και όλα αυτά δεν είναι το νόημα του χριστιανισμού και κακός υπάρχουν γιατί έχει χαθεί το πραγματικό νόημα. Νομίζω ότι χρειάζεται και λίγο σεβασμός γιατί τελικά η πολύ ελευθερία κάνει κακό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις