Lucifer Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Τα επιχειρήματα στα οποία αναφέρεσαι έχουν την ίδια δομή με την τελευταία σου πρόταση; 1
marios_geo Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Μου φαίνεται πολύ ανόητο ένας άθεος να πρέπει να αποδείξει ότι ΔΕΝ υπάρχει θεός. Εγώ πιστεύω ότι υπάρχει η παντοδύναμη θεότης της μπύρας. Εσύ αν δεν πιστεύεις πάλι, απέδειξέ μου ότι έχω λάθος.
kukukali Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Αλλος ενας τυχαιος που καταφερε να κερδισει την προσκαιρη διασημοτητα χρησιμοποιοντας ως <μεσο> καποιον διασημο που μετα θα χαθει η παρουσια του στο απεραντο ιντερνετ.Πολλες φορες εχω δει παρομοιο σεναριο και η καταληξη ειναι παντα η ιδια!
okman3 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Αλλά θα ήθελα να σας πώ το εξής γιά κάποιους που υποστηρίζουν αυτούς που βρίζουν τον αγιασμένο γέροντα Παϊσιο. Εάν σας βρίζανε την μάνα σας και τον πατέρα σας στο facebook ή σε κάποια ιστοσελίδα αλλού, δεν θα λέγατε τίποτα και δεν θα αντιδρούσατε; γιατί αυτό κάνετε όταν τον "υποστηρίζετε". Σε όλα τα συντάγματα και νομοθεσίες σε όλο τον κόσμο υπάρχουν νομοθετικά διατάγματα υπέρ της προστασίας προσβολής του ατόμου. Πολύ περισσότερο όταν αυτός είναι αποθανών, που χρειάζεται περισσότερο σεβασμό γιά οποιονδήποτε νεκρό είτε είναι γέροντας ή λαϊκός. Ελεύθερη έκφραση; είναι να σου βρίζουν την μάνα σου και τών πατέρα σου, ή τα παιδιά σου; εάν σου βρίζανε την οικογένεια σου με τον χειρότερο τρόπο σίγουρα θα αντιδρούσες και μάλιστα νομικά, όταν πολύ σωστά σε όλες οι νομοθεσίες στον κόσμο υπάρχουν νόμοι υπέρ της προστασίας προσβολής κατά του ατόμου και του ανθρώπου. Ή μήπως είμαστε υπεράνω από τους νομοθέτες που φτιάξανε τους νόμους για την προστασία του πολίτη και της κοινωνίας. 1
black_widow Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 η άρση του απορρήτου που έγινε σε δυο μέρες... αν έχεις καταχραστεί δημόσιο χρήμα, παίρνει και δυο αιώνες.... Προσπαθούμε πάρα πολύ καιρό να κάνουμε άρση απορρήτου για υπόθεση τηλεφωνικών και γραπτών απειλών οι οποίες συνοδεύτηκαν με σωματικές βλάβες και περιμένουμε...Χαίρομαι που λειτουργεί η δικαιοσύνη για τους νεκρούς τουλάχιστον ! 6
tara493 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 το μονο που με θλιβει σε ολη αυτην την υποθεση ειναι πως αυτον τον <τυπα> η αστυνομια καταφερε να τον πιασει μεσα σε μια μερα.... ενω τους αποδεδειγμενα κλεφτες και καταχραστες ταλανιζεται να τους πιασει λογο νομοθεσιας, προσωπικου απορρητου, ασυλιας βουλευτων και τα λοιπα. Οι δυνατοτητες και οι ελευθεριες που παρεχονται απο την δημοκρατια ειναι απεριοριστες το θεμα ειναι πως παντα χρησιμοποιουνται και εκμεταλλευονται λαθος...
ЭΛ Ɓaʼnâņ Šŀưƫäņジ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Βλέπω αρκετούς επιλήσμονες και αρνητές των πατρίων και είναι λογικό αφού μεγαλώσαν με παουερ ρεητζερς και παναγίες των παρισίων... Sent from my iPhone using Insomnia
Toufas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Αλλά θα ήθελα να σας πώ το εξής γιά κάποιους που υποστηρίζουν αυτούς που βρίζουν τον αγιασμένο γέροντα Παϊσιο. Εάν σας βρίζανε την μάνα σας και τον πατέρα σας στο facebook ή σε κάποια ιστοσελίδα αλλού, δεν θα λέγατε τίποτα και δεν θα αντιδρούσατε; γιατί αυτό κάνετε όταν τον "υποστηρίζετε". Σε όλα τα συντάγματα και νομοθεσίες σε όλο τον κόσμο υπάρχουν νομοθετικά διατάγματα υπέρ της προστασίας προσβολής του ατόμου. Πολύ περισσότερο όταν αυτός είναι αποθανών, που χρειάζεται περισσότερο σεβασμό γιά οποιονδήποτε νεκρό είτε είναι γέροντας ή λαϊκός. Ελεύθερη έκφραση; είναι να σου βρίζουν την μάνα σου και τών πατέρα σου, ή τα παιδιά σου; εάν σου βρίζανε την οικογένεια σου με τον χειρότερο τρόπο σίγουρα θα αντιδρούσες και μάλιστα νομικά, όταν πολύ σωστά σε όλες οι νομοθεσίες στον κόσμο υπάρχουν νόμοι υπέρ της προστασίας προσβολής κατά του ατόμου και του ανθρώπου. Ή μήπως είμαστε υπεράνω από τους νομοθέτες που φτιάξανε τους νόμους για την προστασία του πολίτη και της κοινωνίας. Αν σου βρισω την μανα μπορει να παει να καταθεσει μηνυση. Και καλα θα κανει Για τον νεκρο τρελλο γερο (που δεν ειναι καν αγιος αιρετικε) ποιος την κατεθεσε την μηνυση και γιατι?
dop Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Οι καλοί κλέφτες, λοποδύτες και λοιποί περιθωριακοί ξέρουν να κρύβονται. Αμφιβάλλω αν ο 27χρονος 1) περίμενε να αναζητηθεί ποτέ από τις αρχές και 2) ξέρει να κρύβεται. Για να πιάσεις μεγάλα ψάρια, θέλεις και μεγάλο δίχτυ. Τα μικρά τα ψαράκια την πατάνε και μόνα τους.
palawiaris Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Πολύ καλά τον κάνανε και τον πιάσανε οι αστυνομικοί. Θα χαρώ άλλο τόσο αν του ρίξουνε και την ανώτατη ποινή. Άσχετο αν πιστεύετε ή όχι στον χριστιανισμό,ο άνθρωπος δεν πείραξε κανέναν και πολλοί πέσανε να τον φάνε. 1
status Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Πολύ καλά τον κάνανε και τον πιάσανε οι αστυνομικοί. Θα χαρώ άλλο τόσο αν του ρίξουνε και την ανώτατη ποινή. Άσχετο αν πιστεύετε ή όχι στον χριστιανισμό,ο άνθρωπος δεν πείραξε κανέναν και πολλοί πέσανε να τον φάνε. Ιερά εξέταση θέλουμε; ΘΕΛΟΥΜΕ ΘΕΛΟΥΜΕ! 3
Pansp32 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Μάγκες θα το πω καθαρά. Κόψτε τα ναρκωτικά. Δεν έχουμε να κάνουμε με κάποιου είδους δικαιοσύνη. Πρόκειται για πολιτική δίωξη από τη χρυσή αυγή. Δεν μιλάω για κάποια συνωμοσία. Είναι γνωστό ότι έχει "φιλίες" με δικαστές, ευπ και γενικότερα παρακράτος. Περί ανωτάτων ποινών κτλ. Τελικά η ανθρώπινη βλακεία είναι ανίκητη. Άντε σφαχτείτε με κανά φανατισμένο ισλαμιστή μπας και δούμε άσπρη μέρα οι υπόλοιποι. Και άμα δεν δούμε άσπρη μέρα, τουλάχιστον να δούμε ποιος θεός θα επικρατήσει. Άιντε... Υ.Γ Μήπως να φτιάχναμε βαλίτσες; Όλο και κάποιο αξιοπρεπέστερο κράτος θα υπάρχει να πάμε.. 1
qsis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Παλαιότερα όλους εκείνους τους φανατισμένους αντιχριστιανούς προσπαθούσα να τους μεταπείσω με επιχειρήματα αλλά η μανία τους και η τύφλωση τους δεν τους άφηνε να δουν την πραγματική αλήθεια. Τώρα πια που η Ορθόδοξη Πίστη αρχίζει και μου γίνεται βίωμα στεναχωριέμαι πιο πολύ για αυτά που χάνουν όλοι αυτοί που βάλουν το Χριστό με την σκληροκαρδία τους. Κρίμα. (Αν με γνωρίσετε στην πραγματική ζωή θα δείτε ότι δεν είμαι φανατικός ή υπερβολικός απλά έχω την ευτυχία ειδικά τα τελευταία χρόνια να ζω εμπειρίες ζωής μέσα από τη λειτουργική ζωή της εκκλησίας) Υ.Γ. Πριν κάποια χρόνια ένας συνάδελφος αδιάφορος μέχρι τα 25 του περίπου για την Ορθόδοξη Πίστη μου εξήγησε τη μεταστροφή του ως εξής: Μία μέρα όπως περνούσα από μια εκκλησία μπήκα αυθόρμητα μέσα με τράβηξε το ότι δεν είχε απέξω διαφήμιση, όποιος κατάλαβε κατάλαβε. οι "φανατισμενοι αντιχριστιανοι" δε προσπαθουν να σου κανουν πλυση εγκεφαλου απο τη κουνια σου.. 2
Bigi444444 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Μάγκες θα το πω καθαρά. Κόψτε τα ναρκωτικά. Δεν έχουμε να κάνουμε με κάποιου είδους δικαιοσύνη. Πρόκειται για πολιτική δίωξη από τη χρυσή αυγή. Δεν μιλάω για κάποια συνωμοσία. Είναι γνωστό ότι έχει "φιλίες" με δικαστές, ευπ και γενικότερα παρακράτος. Περί ανωτάτων ποινών κτλ. Τελικά η ανθρώπινη βλακεία είναι ανίκητη. Άντε σφαχτείτε με κανά φανατισμένο ισλαμιστή μπας και δούμε άσπρη μέρα οι υπόλοιποι. Και άμα δεν δούμε άσπρη μέρα, τουλάχιστον να δούμε ποιος θεός θα επικρατήσει. Άιντε... Υ.Γ Μήπως να φτιάχναμε βαλίτσες; Όλο και κάποιο αξιοπρεπέστερο κράτος θα υπάρχει να πάμε.. Άσ' το...Έλεγα κι εγώ για την Αυστραλία πχ αλλά εκεί να δεις πώς θα ξενερώνεις στη θέα και μόνο ορισμένων πραγμάτων.Να βλέπεις παιδάκια 3χρονα φασκιωμένα σα μούμιες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις