Cossutius. Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Με απόφαση του ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος δήλωσε πως από τούδε και στο εξής απαγορεύεται η κατανάλωση παστίτσιου από τους Χριστιανούς... Από δω και πέρα μόνο αυγά.... Χρυσά... Ευτυχώς που το όνομα του αήμνηστου δεν είχε σχέση με μπριζόλες γιατί δε θα άντεχα τέτοιο χτύπημα... 5
tolis_01 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Και επειδη δεν θα με τρελανουν ορισμενοι, το να παραθετεις λινκς απο ενα αντιχριστιανικο-αντιθρησκευτικο blog της μαπας, δεν λεει τιποτα. Αμα ειναι ετσι, να αρχισουμε να πεταμε ολοι λινκς τα οποια ολα θα λενε διαφορετικα πραγματα και θα προσπαθουμε να πεισουμε τους παντες οτι αυτο ειναι το σωστο. Ελεος δηλαδη.. Καληνυχτα και καλα μυαλα. Δεν πάμε να πείσουμε κανέναν εδώ, δεν είμαστε εκκλησία. Τη γνώμη μας λέμε, άλλοι συμφωνούν άλλοι όχι. 2
Physics_Rulez Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 http://elawyer.blogspot.gr/2012/09/facebook.html?spref=tw Άντε και δεν έγινε άρση του απορρήτου και συμπεράνανε τα στοιχεία του από φίλους, φωτογραφίες κτλ. Ο εισαγγελέας για ένα υπό εξέταση πλημμέλημα διέταξε, αυθημερόν ουσιαστικά, να μπουκάρουν στο σπίτι του; Πάμε καλά; Η δικαιοσύνη είναι τυφλή κ έτσι. Αν είχε καταχραστεί καμιά δεκαριά δις ευρώ θα κάναν 40 χρόνια να κινήσουν διαδικασίες (βλέπε άκη) 2
status Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Άντε και δεν έγινε άρση του απορρήτου και συμπεράνανε τα στοιχεία του από φίλους, φωτογραφίες κτλ. Ο εισαγγελέας για ένα υπό εξέταση πλημμέλημα διέταξε, αυθημερόν ουσιαστικά, να μπουκάρουν στο σπίτι του; Ο ανταγωνισμός με τους μουσουλμάνους ήταν το κίνητρο...λίγο αυτό, λίγο ότι θα θελήσει να γίνει και μέλος της ΧΑ, αν δεν είναι ήδη...
Physics_Rulez Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Μην τα βάλεις με την εκκλησία, πραγματικά. Τους φοβήθηκε το μάτι μου. Πιστεύεις; Πιστεύω! Ο καλός θεουλης θα μας σώσει όλους. Η βασιλεία του είναι απέραντη και παντοτινή, και να τα εικοσάρια στα διαγωνίσματα. από το ρημάδι το εκπαιδευτικό σύστημα αρχίζουν όλα τα στραβά. 3
Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Μην τα βάλεις με την εκκλησία, πραγματικά. Τους φοβήθηκε το μάτι μου. Μόνο που με όσα έγιναν σήμερα, πέτυχαν το εντελώς αντίθετο αποτέλεσμα! Μέχρι χθες ήξεραν κάποιοι την ιστορία του Παστίτσιου, σήμερα την ξέρουν όλοι και την έχουν εξελίξει κιόλας!
Physics_Rulez Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Μόνο που με όσα έγιναν σήμερα' date=' πέτυχαν το εντελώς αντίθετο αποτέλεσμα! Μέχρι χθες ήξεραν κάποιοι την ιστορία του Παστίτσιου, σήμερα την ξέρουν όλοι και την έχουν εξελίξει κιόλας! [/quote'] Ναι αλλά ένας είναι υπό κράτηση. Βλέπω το δέντρο και χάνω το δάσος ε; Θα πρέπει να σταματήσουμε και το χώσιμο στην apple σιγά σιγά : P
PaNtErAz Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Όλο και πιο Πακιστάν γινόμαστε κάθε μέρα... και δεν μιλάω για τους πρόσφυγες αλλά για το κράτος που φιμώνει όποιες φωνές ταράζουν τον ύπνο τον πιστών προβάτων ψηφοφόρων που προσκυνάνε στα τέσσερα και τον τρώνε χωρίς να μιλάνε... Ζήτω το έθνος!
Gtr34 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Όλοι πιστεύουμε σε κάτι ,είτε αυτό λέγεται Χριστιανισμός η Βουδισμός η αθεϊσμός (πιστεύουν στην μη ύπαρξη θεού)κ.τ.λ. Κανένας μας όμως δεν έχει αποδείξεις ότι υπάρχουν η όχι αυτά που πιστευτούμε εμείς η αυτά που πιστεύουν οι άλλοι , είμαστε όλοι στο ίδιο επίπεδο , επομένως το θεωρώ περιττό να υπάρχει λογομαχία για τα πιστεύω μας. Ο καθένας μας κάνει τι επιλογές του .
Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι αλλά ένας είναι υπό κράτηση. Βλέπω το δέντρο και χάνω το δάσος ε; Θα πρέπει να σταματήσουμε και το χώσιμο στην apple σιγά σιγά : P Δεν είπα αυτό. Αλλά και το αποτέλεσμα έχει ένα ενδιαφέρον! Θυμάσαι τι τράβηξε αντίστοιχα (και νομίζω τραβάει ακόμη ή όχι?) ο ιδιοκτητης του blogme από τη μήνυση του Λιακοπουλου;
Physics_Rulez Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Όλο και πιο Πακιστάν γινόμαστε κάθε μέρα... και δεν μιλάω για τους πρόσφυγες αλλά για το κράτος που φιμώνει όποιες φωνές ταράζουν τον ύπνο τον πιστών προβάτων ψηφοφόρων που προσκυνάνε στα τέσσερα και τον τρώνε χωρίς να μιλάνε... Ζήτω το έθνος! Πρόσεξε μ' αυτό το avatar εσύ. Έρχεται η σειρά σου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Όλοι πιστεύουμε σε κάτι ,είτε αυτό λέγεται Χριστιανισμός η Βουδισμός η αθεϊσμός (πιστεύουν στην μη ύπαρξη θεού)κ.τ.λ. Κανένας μας όμως δεν έχει αποδείξεις ότι υπάρχουν η όχι αυτά που πιστευτούμε εμείς η αυτά που πιστεύουν οι άλλοι , είμαστε όλοι στο ίδιο επίπεδο , επομένως το θεωρώ περιττό να υπάρχει λογομαχία για τα πιστεύω μας. Ο καθένας μας κάνει τι επιλογές του . and here we go... 1
Lucifer Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ δεν πιστεύω στην πίστη της μη ύπαρξης της απουσίας θεού αλλά με μπερδεύει η ισότητα. 2
Toufas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Και επειδη δεν θα με τρελανουν ορισμενοι, το να παραθετεις λινκς απο ενα αντιχριστιανικο-αντιθρησκευτικο blog της μαπας, δεν λεει τιποτα. Αμα ειναι ετσι, να αρχισουμε να πεταμε ολοι λινκς τα οποια ολα θα λενε διαφορετικα πραγματα και θα προσπαθουμε να πεισουμε τους παντες οτι αυτο ειναι το σωστο. Ελεος δηλαδη.. Καληνυχτα και καλα μυαλα. Διαβασε τα italics, χωρις τον σχολιασμο. Ειναι αυτα που ελεγε ο παισιος
tiniakos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Παλαιότερα όλους εκείνους τους φανατισμένους αντιχριστιανούς προσπαθούσα να τους μεταπείσω με επιχειρήματα αλλά η μανία τους και η τύφλωση τους δεν τους άφηνε να δουν την πραγματική αλήθεια. Τώρα πια που η Ορθόδοξη Πίστη αρχίζει και μου γίνεται βίωμα στεναχωριέμαι πιο πολύ για αυτά που χάνουν όλοι αυτοί που βάλουν το Χριστό με την σκληροκαρδία τους. Κρίμα. (Αν με γνωρίσετε στην πραγματική ζωή θα δείτε ότι δεν είμαι φανατικός ή υπερβολικός απλά έχω την ευτυχία ειδικά τα τελευταία χρόνια να ζω εμπειρίες ζωής μέσα από τη λειτουργική ζωή της εκκλησίας) Υ.Γ. Πριν κάποια χρόνια ένας συνάδελφος αδιάφορος μέχρι τα 25 του περίπου για την Ορθόδοξη Πίστη μου εξήγησε τη μεταστροφή του ως εξής: Μία μέρα όπως περνούσα από μια εκκλησία μπήκα αυθόρμητα μέσα με τράβηξε το ότι δεν είχε απέξω διαφήμιση, όποιος κατάλαβε κατάλαβε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις