Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι μισοί εδώ μέσα που αφορίζουν το χριστιανισμό αμφιβάλλω αν ξέρουν 2-3 βασικά σημεία της συγκεκριμένης θρησκείας απλά ο μικροκομπλεξισμός τους τους κρατάει δέσμιους και όχι η πίστη στο Θεό.

• Like 1
  • Απαντ. 849
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και η ειρωνεία (αν δεχτούμε την ύπαρξη ενός Θεού) είναι ότι ο Θεός του έχει δώσει τον συνάνθρωπό του για να κάνει αυτό που λες.

Ο άνθρωπος τελικά είναι ένα πολύ perverted animal...

sorry φιλε αν δεν με καταλαβες αλλα τα ιδια λεμε .αυτη ειναι η απαντηση στον tolis .

Τότε ούτε άθρησκος είμαι ούτε άθεος γιατί εγώ πιστεύω στον συνάνθρωπο επειδή ο άνθρωπος είναι κοινωνικό ον από το dna του και αυτό δεν αλλάζει .

• Like 1
Δημοσ.

Οι αρχαιοι ελληνες οχι νεοι εχει μεγαλη διαφορα.

Πια ΧΑ μωρε αλλο πατριωτης και αλλο εθνικιστης αλλο αγαπω τη πατριδα μου και αλλο μισω τις αλλες.

Ναι αλλά οι νέοι, το μόνο που έχουν να πουν είναι για τους αρχαίους. Έκαναν αυτό οι αρχαίοι, έκαναν το άλλο οι αρχαίοι, εμείς είμαστε οι πολιτισμένοι, οι άλλοι είναι πίθηκοι-απολίτιστοι-βάρβαροι κτλ. Κάπου έχουν μπλέξει τα μπούτια τους..

Η σύλληψη έγινε μια μέρα μετά την επερώτηση του χρυσαυγίτη στη βουλή. Νομίζω ότι ΜΟΝΟ από αυτό η συζήτηση έχει τελειώσει.

Γκρεμίζοντας το μύθο της Χρυσής Αυγής(από έναν χρυσαυγίτη)..

Οι μισοί εδώ μέσα που αφορίζουν το χριστιανισμό αμφιβάλλω αν ξέρουν 2-3 βασικά σημεία της συγκεκριμένης θρησκείας απλά ο μικροκομπλεξισμός τους τους κρατάει δέσμιους και όχι η πίστη στο Θεό.

Όποτε θες την κάνουμε αυτή τη συζήτηση. Προσωπικά ξέρω πολύ καλά περί χριστιανισμού(άλλωστε είναι η θρησκεία που ξέρω καλύτερα απ' όλες τις άλλες).

Δημοσ.

sorry φιλε αν δεν με καταλαβες αλλα τα ιδια λεμε .αυτη ειναι η απαντηση στον tolis .

Τότε ούτε άθρησκος είμαι ούτε άθεος γιατί εγώ πιστεύω στον συνάνθρωπο επειδή ο άνθρωπος είναι κοινωνικό ον από το dna του και αυτό δεν αλλάζει .

My bad. Περνάω βιαστικά τα σεντονάτα και αν δω από το διαγώνιο διάβασμα ότι είσαι Ok έχε καλώς, ειδάλλως σε βάζω στο πίσω μέρος του μυαλού μου για απάντηση. :)

Δημοσ.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ θα ειχε να δουμε εαν ο ιδρυτής της σελιδας αυτης ο παστιτσιος η οπως αλλιως τον λενε ειχε IPHONE ...εαν ΝΑΙ τοτε το αμαρτηματου ειναι διπλο ....

εαν το laptop ηταν apple τοτε μαλλον δεν τον σωνει τιποτα και εαν ειχε και ipad πρεπει γρήγορα να σκεφτούμε ολοι μας ποσο αντιχριστιανική εταιρεία ειναι η APPLE .....

εαν ειχε android και linux πχ τα πραγματα αλλαζουν ... μαλλον ο φιλος ηταν γνωστης και ηταν εναντια στο συστημα ....

Δημοσ.

Η σύλληψη έγινε μια μέρα μετά την επερώτηση του χρυσαυγίτη στη βουλή. Νομίζω ότι ΜΟΝΟ από αυτό η συζήτηση έχει τελειώσει.

Νομίζω πως μόνο κάποιοι τυφλοί δεν βλέπουν τη σύνδεση που λες.

Και κάτι έμμεσα σχετικό, όλως τυχαίως διάβαζα ένα άρθρο πριν λίγο:

http://www.tovima.gr/vimagazino/views/article/?aid=475190&fb_action_ids=10151154018828467&fb_action_types=og.likes&fb_source=timeline_og&action_object_map={%2210151154018828467%22%3A468561736511168}&action_type_map={%2210151154018

• Like 1
Δημοσ.

Κοίταξε, θέλοντας και μη, τα φάγαμε στη μάπα 12 χρόνια στο σχολείο, οπότε κάποια βασικά στοιχεία τα γνωρίζουμε. Μάλιστα κάποιοι δώσαμε και -άκουσον άκουσον- πανελλήνιες εξετάσεις. Φαντάσου πόσο βαθιά στα πράγματα ήταν τότε το κατεστημένο αυτό. Όχι πως τώρα που δεν εξετάζεται πανελλαδικά έχει πάψει να είναι... Καλή ώρα στο thread που βρισκόμαστε.

ΥΓ. μεγαλύτερο τρολλάρισμα από τον τίτλο "θρησκευτικά" δεν υπήρχε, τουλάχιστον τότε. "Χριστιανισμός" έπρεπε να λέγεται το μάθημα.

• Like 2
Δημοσ.

Οταν βλέπουμε σε άλλες χώρες (του άκρα σκοταδισμού - που τις κατακρίνουμε) να αποκεφαλίζουν εναν νεαρό άντρα γιατι έγινε χριστιανός απο μουσουλμάνος, συγκλονιζόμαστε και γεμίζουμε θλίψη και θυμό.

Τα βηματάκια θα πρέπει να ξέρει ο κάθε (κρυφο) σκοταδιστής, γίνοται ένα-ένα.

Τώρα απλά συλαμβάνουμε αυτόν που έκανε σάτυρα - "ύβρη" για εσάς... αυρίο κατι άλλο... μεθαύριο κατι άλλο... μεχρι να φτάσουμε στο καθεστώς που θεωρείτε σωστό ήσυχο και έννομο.

Ε, ψιτ... και στη χώρα του λινκ που παρέθεσα το ίδιο πιστεύουν οτι έχουν για τη χώρα τους.

• Like 1
Δημοσ.

Aναρωτιεμαι γιατι συνεχιζω και διαβαζω τα καρε της μπαρουφας ενω παραλληλα βλεπω οτι επιβεβαιωνομαι τοσο συχνα.. Τα επιχειρηματα ορισμενων, το επιπεδο και οι σκεψεις τους με κανουν να ανησυχω για το αυριο..

Δημοσ.

Aπορώ γιατί τόσος λόγος για το Παίσιο.

Εδώ βγήκε ο άλλος και είπε οτι τα φάγαμε όλοι μαζί και υπάρχει κόσμος που τον χειροκροτάει.

Και μιλάμε τώρα για αυτούς που θεοποίησαν τον Παίσιο?

Εδώ έχουν θεοποιήσει τον Πάγκαλο.

• Like 2
Δημοσ.

Και επειδη δεν θα με τρελανουν ορισμενοι, το να παραθετεις λινκς απο ενα αντιχριστιανικο-αντιθρησκευτικο blog της μαπας, δεν λεει τιποτα. Αμα ειναι ετσι, να αρχισουμε να πεταμε ολοι λινκς τα οποια ολα θα λενε διαφορετικα πραγματα και θα προσπαθουμε να πεισουμε τους παντες οτι αυτο ειναι το σωστο. Ελεος δηλαδη.. Καληνυχτα και καλα μυαλα.

Δημοσ.

Με απόφαση του ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος δήλωσε πως από τούδε και στο εξής απαγορεύεται η κατανάλωση παστίτσιου από τους Χριστιανούς...

Από δω και πέρα μόνο αυγά.... Χρυσά...

• Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...