Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 849
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο γεροντας δεν σε πειραξε ουτε εκανε κατι κακο για αυτο δεν ειναι δικαιο να τον κρινεις ποσο μαλλον να τον κοροιδευεις.Απο την αλλη ο Χιτλερ αξιζει να κριθει οσο πιο σκληρα γινεται και ολοι μας ξερουμε γιατι.

Ειναι τραγικο να συγκρινετε τον γεροντα με ενα ζωον ονοματι χιτλερ

Γιατι να μην κριθει για τον λογο του?Οταν λες κατι εχεις την ευθυνη μετα για τον λογο σου.Αν ζουσε ο συγκεκριμενος πιστευω οτι θα δεχοταν την κριτικη αν ηθελε να λεγοταν ανθρωπος του θεου,

Δημοσ.

Ρε παιδια εμενα στα trends του twitter μου γιατι δεν μου βγαζει τον Παστιτσιο; μηπως πρεπει να αλλαξω καποια ρυθμιση στα trends;

Δημοσ.

Μαζι μιλαμε χωρια καταλαβαινομαστε.

Αδερφέ ότι και να είναι ο καθένας είναι γονιός σου κριτική κάνουμε σε άτομα που ζούνε σε άτομα που δεν ζούνε δεν κάνουμε σεβομαστε το θάνατο του.
  • Like 1
Δημοσ.

@ tolis_01

Και πως εισαι σιγουρος οτι δεν μιλαγε με τον Θεο, επειδη δεν μιλανε οι περισσοτεροι;

@ Killik

για προφητειες δεν ξερω, ξερω ομως οτι τον επισκεφτηκανε δικα μου ατομα και τους χαιρετησε με τα ονοματα τους λεγοντας ''σας περιμενα''. Περιττο να πω οτι εμειναν αφωνοι μιας κ τα ονοματα τους δεν τα ειχανε αναφερει πουθενα.

κι εσύ το πίστεψες ψάρι?

Δημοσ.

Κοσμικό κράτος (θέλουμε να) έχουμε. Ελευθερία του λόγου υπάρχει. Οποιοσδήποτε πρέπει να δικαιούται να δια-δηλώνει κατά τις πεποιθήσεις του, μέχρι το σήμειο όμως να μη αναφέρεται σε θέματα ιδιωτικού βίου και να μη προσβάλλει πρόσωπα μη δημόσια.

• Like 1
Δημοσ.

Αδερφέ ότι και να είναι ο καθένας είναι γονιός σου κριτική κάνουμε σε άτομα που ζούνε σε άτομα που δεν ζούνε δεν κάνουμε σεβομαστε το θάνατο του.

Να καψουμε τα βιβλια Ιστοριας τοτε.

• Like 4
Δημοσ.

Παιδια επειδη αυτο θα τραβηξει πολυ και δεν εχω ορεξη να το συνεχισω θα πω κατι τελευταιο.Δικαιωμα σας να μη πιστευετε σε καμια θρησκεια, δικαιωμα σας να πιστευετε στην ιερη αγελαδα η σε οτι αλλο θελετε, δικαιωμα σας να πιστευετε οτι αυτα που ειπε ο γεροντας δεν στεκουν, δικαιωμα σας ειναι να κανετε και κριτικη αλλα με σοβαρα σχολια και επιχειρηματα.Ο γεροντας δεν υποχρεωσε κανεναν να πιστεψει αυτα που λεει και εκτος αυτου τα λογια του δεν εχουν μεγαλη βαρυτητα κατι που σημαινει οτι δεν εχει επιρρεασει την ζωη καποιου με αυτα που λεει.Αφου δεν σας εχει κανει κακο γιατι τοσο μισος;

Τελος σας παρακαλω μη συγκρινετε τον χιτλερ και τους ομοιους του με τον γεροντα.Μονο που το λετε προσβαλετε τον εαυτο σας και ολες αυτες τις αδικοχαμενες ψυχες που πηρε ο χιτλερ με το ετσι θελω.

ΥΓ.: sorry που δεν απαντησα σε ολους αλλα εχω χαθει.....

• Like 2
Δημοσ.

Έχω κάτι βιβλία για τον Β ΠΠ, για την διαμάχη του Έντισον με τον Τέσλα, να τα πετάξω λες ε;

Ενημερωτικά, γράφτηκαν ΜΕΤΑ τον θάνατο των συμμετεχόντων..;ρ

• Like 2
Δημοσ.

Παντως ειναι το μοναδικο θεμα που καταφερε να μεταφερει το μισο φορουμ απο τα θεματα της apple εδω μεσα........

ΘΑΥΜΑ ΘΑΥΜΑ....!!!!!

• Like 10
Δημοσ.

Παντως ειναι το μοναδικο θεμα που καταφερε να μετεφερει το μισο φορουμ απο τα θεματα της apple εδω μεσα........

ΘΑΥΜΑ ΘΑΥΜΑ....!!!!!

Apple fan boys == Παισιο fan club:P

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Επιτέλους, η προσβολή του θεσπέσιου αυτού φαγητού είχε καταντήσει ιδιαίτερα ενοχλητική!

αυτά να τα βλέπει ο Toufas...

• Like 1
Δημοσ.

Ο γεροντας δεν σε πειραξε ουτε εκανε κατι κακο για αυτο δεν ειναι δικαιο να τον κρινεις ποσο μαλλον να τον κοροιδευεις.Απο την αλλη ο Χιτλερ αξιζει να κριθει οσο πιο σκληρα γινεται και ολοι μας ξερουμε γιατι.

Ειναι τραγικο να συγκρινετε τον γεροντα με ενα ζωον ονοματι χιτλερ

επειδη το θεμα μας ειναι καθαρα ο υπερβαλλον ζηλος της ελ.ασ. , καθοδηγουμενος απο πολιτικους/οικονομικους παραγοντες, σου ξαναλεω οτι ολοι οι νεκροι ειναι ισοδυναμα καλυπτομενοι απο τη νομοθεσια. μπορω να σε καταγγείλω που ειπες το χιτλερ ζωον στο προηγουμενο μηνυμα.

Δε λέει πουθενά ο νόμος αυτός είναι κακός νεκρός και μπορείς να τον κοροιδεύεις κι αυτος ειναι καλός και στο απυρόβλητο.

• Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...