savvas1340 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 προσωπικά θεωρώ ότι πρόκειτο για σάτιρα οποτε όλα τα αλλα είναι περιττά ,θα μπορούσαν απλός να του κλείσουν την σελίδα στο facebook. έχω όμως μια απορία ποια θα ήταν η αντίδραση αν αντί για τον όποιο γέροντα ,σατιρίζονταν ο νεκρός γρηγορόπουλο ή ο καλτεζά ,πραγματικά θα ήμουν πολύ περίεργος. Δεν εχεις αδικο σε αυτο που γραφεις,με τη μονη διαφορα οτι οι προαναφερθεντες δολοφονηθηκαν απο το ιδιο καθεστως που εκμεταλλευεται τον καθε γεροντα Παισιο για πολιτικους/οικονομικους λογους.Οποτε μαλλον θα ηταν εντελως αστοχο να σατυρισει καποιος ενα θυμα της κρατικης βιας.Ειναι σαν να σατυριζεις για παραδειγμα, την αυτοπυρποληση καποιου μπροστα στη βουλη. Τον γεροντα δεν τον ηξερα να πω την αληθεια, αλλα απ οτι καταλαβα το ονομα του εχει γινει κατι σαν εμπορικο trademark της εκκλησιας(και μαλιστα γεματο ψεματαρες και μυθευματα),γεγονος χιλιες φορες χειροτερο απο την οποιαδηποτε σατυρα εις βαρος του. Τωρα η προτροπη καποιων "αν τολματε καντε τα αυτα στο Ιραν",δειχνει και την φιλοδοξια τους για φασιστικη οπισθοδρομηση,αλλα και την ζηλια για καθεστωτα τετοιου τυπου. "Ε ρε παπαδοπουλος που σας χρειαζεται" 1
REDODIN7 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Αν ο πατερας μου ελεγε τετοιες μαλακιες? Εγω πρωτος θα τον εβριζα. Ε δεν σχολιασω τιποτα αλλο αφου εχεις τετοια γνωμη για τους γονεις σου.
Toufas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Ε δεν σχολιασω τιποτα αλλο αφου εχεις τετοια γνωμη για τους γονεις σου. Μαζι μιλαμε χωρια καταλαβαινομαστε. 5
status Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 The akward moment όταν γίνεσαι είδηση και στην Κένυα.. http://www.capitalfm.co.ke/news/2012/09/greek-police-arrest-man-for-facebook-taunt/
Vassilis_GR Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Τωρα η προτροπη καποιων "αν τολματε καντε τα αυτα στο Ιραν",δειχνει και την φιλοδοξια τους για φασιστικη οπισθοδρομηση,αλλα και την ζηλια για καθεστωτα τετοιου τυπου."Ε ρε παπαδοπουλος που σας χρειαζεται" Συγνωμη αλλα εσυ αυτο καταλαβαινεις?
..MementoMori.. Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 The akward moment όταν γίνεσαι είδηση και στην Κένυα.. http://www.capitalfm...facebook-taunt/ Και γελανε μαζι σου φυσικα. Αλλα νταξ βαρβαροι απολιτιστοι ειναι, δεν μας νοιαζει αν γελανε. Δεν μας φτυνουν, βρεχει. 1
status Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Και γελανε μαζι σου φυσικα. Αλλα νταξ βαρβαροι απολιτιστοι ειναι, δεν μας νοιαζει αν γελανε. Δεν μας φτυνουν, βρεχει. Εξωτερική πολιτική, τουρισμός και παπαριές...για το χατήρι μερικών orc.
KleKoR Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Συγνωμη αλλα εσυ αυτο καταλαβαινεις? εσύ τι καταλαβαίνεις; αμάν πια με αυτές τις ηλίθιες δικαιολογίες... ξέρεις τι κάνουν εκεί; ξέρεις τι παθαίνουν εκεί; Δεν με νοιάζει ρε... πως το λένε; επειδή εκεί κάνουν τα αίσχη, δικαιολογείτε ο κάθε μπουρτζόβλαχος να κάνει τα ίδια αίσχη-1 εδώ... μα κυρία... το έκανε και γιωργάκης 5χρονα... 2
baklava Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Εχουμε γινει Αμερικα και δεν το ξερουμε ακομα οταν θα το καταλαβουμε θα ειναι πολυ αργα και οχι δεν ειμαι αριστερος, απλα λογικος ανθρωπος που βαριεται τις χαζομαρες.Σε εμας κολλαει η παροιμια εδω ο κοσμος χανεται και το παστιτσιο χτενιζεται...Γεμιστε τις φυλακες με οσους τρολαρουν και αφηστε εξω οσους μας καταστρεφουν τις ζωες με τα κλεψιματα τους και το θεατρο που μας παιζουν καθημερινα.Τι να πω...
Vassilis_GR Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 εσύ τι καταλαβαίνεις; αμάν πια με αυτές τις ηλίθιες δικαιολογίες... ξέρεις τι κάνουν εκεί; ξέρεις τι παθαίνουν εκεί; Δεν με νοιάζει ρε... πως το λένε; επειδή εκεί κάνουν τα αίσχη, δικαιολογείτε ο κάθε μπουρτζόβλαχος να κάνει τα ίδια αίσχη-1 εδώ... μα κυρία... το έκανε και γιωργάκης 5χρονα... Κανε πρωτα μια συζητηση μαζι μου για να καταλαβει ο ενας τον αλλο και μετα ξεκινα τον μονολογο. Το "5χρονα" ασχολιαστο..
Toufas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Κοιτα να δεις που θα συμφωνισω με τον Σιλα... 7
lepaterious Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Μερικοι νομιζουν οτι το να σατυριζεις καποιον γεροντα ειναι σαν να εισαι εχθρος του κρατους και της θρησκειας. 1)Δεν ειναι ολοι εχθροι,οπως διαφωνω με το μπαμπη τον κωστα τον μιτσο ετσι διαφωνω και με τον λογο του παισιου. 2)Η Ελλαδα γεννησε καποτε της Δημοκρατια που αυτο σημαινει ΟΤΙ ΕΧΩ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΕΝΕΙ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!!,Δεν εισαι ουτε Χιτλερ ουτε Σταλιν για να με κρεμασεις 3)Το οτι επελεξε να ειναι μοναχος δικαιωμα του ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ αν δηλ ειχε καφενειο και απλα ελεγε της θεωριες του δεν θα τον περνατε σοβαρα μονο επειδη ανηκει στην εκκλησια ειναι σοβαρος 4)ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ "ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ" 5)Ο προφητικος λογος γενικως ειναι για τα σκουπιδια οποιος ειναι μορφομενος μπορει αμεσα και γρηγορα να πει κατι που θα γινει στο μελλον γιατι εχει γνωση τον πραγματων.Αν βγω αυριο και πω οτι η Ρωσια κατακτησει τον κοσμο και με ξερουν 5-10 κατευειαν γινομαι προφητης. 6)Δεν μπορω να δεχτω και δεν θα δεχτω οτι ο λογος καποιου θα με βοηθησει στα προβληματα μου περα απο την σκεψη μου 7)Οταν παψει ολη αυτη η μπιζνα με την θρησκεια τοτε θα αρχισω να πιστευω... Sorry για το υφος αλλα με σκασανε μερικοι 3
K.G.L.Y. Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 ψάχνω το σημείο στο νόμο που λέει οτι επιτρέπεται να βρίζεις κακούς νεκρούς αλλά όχι καλούς νεκρούς και δεν το βρίσκω γαμώτο. Ο γεροντας δεν σε πειραξε ουτε εκανε κατι κακο για αυτο δεν ειναι δικαιο να τον κρινεις ποσο μαλλον να τον κοροιδευεις.Απο την αλλη ο Χιτλερ αξιζει να κριθει οσο πιο σκληρα γινεται και ολοι μας ξερουμε γιατι. Ειναι τραγικο να συγκρινετε τον γεροντα με ενα ζωον ονοματι χιτλερ
tolis_01 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Ο γεροντας δεν σε πειραξε ουτε εκανε κατι κακο για αυτο δεν ειναι δικαιο να τον κρινεις ποσο μαλλον να τον κοροιδευεις.Απο την αλλη ο Χιτλερ αξιζει να κριθει οσο πιο σκληρα γινεται και ολοι μας ξερουμε γιατι. Ειναι τραγικο να συγκρινετε τον γεροντα με ενα ζωον ονοματι χιτλερ Αν σχολιάζουμε ή σατιρίζουμε και τους δυο, σημαίνει ότι τους εξισώνουμε;
Toufas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Ο γεροντας δεν σε πειραξε ουτε εκανε κατι κακο για αυτο δεν ειναι δικαιο να τον κρινεις ποσο μαλλον να τον κοροιδευεις.Απο την αλλη ο Χιτλερ αξιζει να κριθει οσο πιο σκληρα γινεται και ολοι μας ξερουμε γιατι. Ειναι τραγικο να συγκρινετε τον γεροντα με ενα ζωον ονοματι χιτλερ Απο αυτα που σου ειπα οτι ελεγε ομως κουβεντα ε? http://www.youtube.com/watch?v=UlSw8aX5NG0
Προτεινόμενες αναρτήσεις