dop Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Άμα όλοι μαζί μαζευτούμε και παραπονεθούμε για κάποια σελίδα και ο εισαγγελέας θεωρήσει ότι το παράπονο ευσταθεί (δηλ. το περιεχόμενο παραβιάζει κάποιον νόμο και είναι στη δικαιοδοσία της εισαγγελίας), τότε θα γίνει σύλληψη (όχι καταδίκη, γιατί τα μισά σχόλια εδώ φαίνεται ότι τα ταυτίζουν αυτά τα δύο). Η έρευνα, που οδήγησε στη σύλληψη, δεν ήταν αυτεπάγγελτη. Με τις ιστορίες που έγιναν για ένα βίντεο στο Youtube, δε μπορώ να κατηγορήσω τον εισαγγελέα που δεν το άφησε έτσι. Μια από τις λειτουργίες του συστήματος είναι να αποτρέπει κοινωνικές αναταραχές. Παραπονιόμαστε από τη μία όταν δε δουλεύει η ελληνική δικαιοσύνη και από την άλλη δε μας αρέσει όταν δουλεύει.
Toufas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Ακριβώς. Μόνο που τον δεύτερος δεν τον βρήκε η αστυνομία εντός του αυτοφώρου. Αντιγραφω: Η ΕΛ.ΑΣ. διαθέτει ένα από τα καλύτερα τμήματα δίωξης ηλεκτορνικού εγκλήματος διεθνώς. Όταν λοιπόν η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. θέλει, συλλαμβάνει σε 5 λεπτά παιδιά που κάνουν χιούμορ. Όταν δεν θέλει όμως, ψάχνει 5-6 χρόνια τον Περίανδρο Ανδρουτσόπουλο, ψάχνει καμιπά δεκαριά μέρες τον Κασιδιάρη, ψάχνει ποιος διάολο έχει καταθέσεις στην Ελβετία και ψάχνει ποιοι έχουν σχέση με τη SIEMENS. Είναι τα "θέλω" που την καθορίζουν. Άλλες φορές η δουλειά γίνεται στο πιτς - φυτίλι, άλλες δεν γίνεται ποτέ. 13
status Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Κι από πότε η γνώμη κάποιου δεν επιδέχεται κριτικής; Ο Παίσιος έχει το αλάθητο, μετά θάνατον, τρίζουν τα κόκαλα του με την κατάντια σας χριστιανόπουλα.. 1
Pantelwolf Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Εσφαξε ανθρωπους ο γεροντας; Εκανε σαπουνια απο ανθρωπους ο γεροντας; Εκανε καποιο εγκλημα κατα την ανθρωποτητας ο γεροντας; ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!! Εκτος τοπου και χρονου το παραδειγμα σου! εντελως ακυρο ψάχνω το σημείο στο νόμο που λέει οτι επιτρέπεται να βρίζεις κακούς νεκρούς αλλά όχι καλούς νεκρούς και δεν το βρίσκω γαμώτο. 4
tolis_01 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 ψάχνει καμιπά δεκαριά μέρες τον Κασιδιάρη Ο οποίος μετά το σκηνικό με το χαστούκι έκανε δηλώσεις στο newsbomb.gr. Οι κάμερες τον βρήκαν, η αστυνομία δυσκολευόταν 1
status Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 ψάχνω το σημείο στο νόμο που λέει οτι επιτρέπεται να βρίζεις κακούς νεκρούς αλλά όχι καλούς νεκρούς και δεν το βρίσκω γαμώτο. Όλο και σε κάποιο ΦΕΚ θα είναι χωμένο.
KleKoR Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Παραπονιόμαστε από τη μία όταν δε δουλεύει η ελληνική δικαιοσύνη και από την άλλη δε μας αρέσει όταν δουλεύει. το αυτό Αντιγραφω: Η ΕΛ.ΑΣ. διαθέτει ένα από τα καλύτερα τμήματα δίωξης ηλεκτορνικού εγκλήματος διεθνώς. Όταν λοιπόν η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. θέλει, συλλαμβάνει σε 5 λεπτά παιδιά που κάνουν χιούμορ. Όταν δεν θέλει όμως, ψάχνει 5-6 χρόνια τον Περίανδρο Ανδρουτσόπουλο, ψάχνει καμιπά δεκαριά μέρες τον Κασιδιάρη, ψάχνει ποιος διάολο έχει καταθέσεις στην Ελβετία και ψάχνει ποιοι έχουν σχέση με τη SIEMENS. Είναι τα "θέλω" που την καθορίζουν. Άλλες φορές η δουλειά γίνεται στο πιτς - φυτίλι, άλλες δεν γίνεται ποτέ.
Ntinaras Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 ψάχνω το σημείο στο νόμο που λέει οτι επιτρέπεται να βρίζεις κακούς νεκρούς αλλά όχι καλούς νεκρούς και δεν το βρίσκω γαμώτο. χεχε. καλος και κακος σε σχεση με τι?με το μεσο ορο του ανθρωπου?
Bigi444444 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 μπράβο στους έλληνες χριστιανούς ορθόδοξους που τιμώρησαν τον άθεο αλήτη. κατάρα στους απολίτιστους μουσουλμάνους που κυνηγάνε μία ταινία που σατυρίζει τον προφήτη τους. και για να γελάσουμε λίγο... http://www.youtube.com/watch?v=zE8MvNM__1g Κλαίωωωω!Αχαα να 'σαι καλά, ίδρωσα από τα γέλια!
butters Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Παραπονιόμαστε από τη μία όταν δε δουλεύει η ελληνική δικαιοσύνη και από την άλλη δε μας αρέσει όταν δουλεύει. Μαζί σου για την ελληνική δικαιοσύνη και την ισονομία. Αλλά όπως είπε και ο Όργουελ: "Όλα τα ζώα είναι ίσα, αλλά μερικά ζώα είναι πιο ίσα από τα υπόλοιπα." 1
gnsX Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 μπράβο στους έλληνες χριστιανούς ορθόδοξους που τιμώρησαν τον άθεο αλήτη. κατάρα στους απολίτιστους μουσουλμάνους που κυνηγάνε μία ταινία που σατυρίζει τον προφήτη τους. και για να γελάσουμε λίγο... http://www.youtube.com/watch?v=zE8MvNM__1g είχα να γελάσω τόσο ούτε θυμάμαι απο πότε 1
REDODIN7 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Μη βλέπετε το δέντρο και χάνεται το δασος τα πράγματα είναι απλά αν είχε πεθάνει ο πατέρας σας ή μάνα σας και ένα group στο facebook τον κορόιδευε και τον χλεύαζε θα σας άρεσε ? Δεν θα ζήταγε τιμωρία για προσβολή νεκρού ? 1
PhoenixV23 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Τα περισσοτερα σχολια δεν τα διαβασα. Εγω αυτο που εχω να πω ειναι οτι ειδικα σε τοσο δυσκολες εποχες το να καθεται ο οποιοσδιποτε πραγματικα αργοσχολος να βλασφημα για μερικα "likes" ειναι τουλαχιστον τραγικο. Τι θα μας απομεινει ρε παιδια? Την αξιοπρεπεια μας την ποδοπατουν καθημερινα, να χασουμε και τις οποιες αξιες μας απομειναν? Εχετε δει πως αντιμετωπιζονται οι Χριστιανοι απο τους μουσουλμανους.. 'Η μηπως οχι? Σαν Ελληνες ειμαστε παραξενη ρατσα.. Λες και εχουμε τασεις αυτοκαταστροφης και φυσικα γουσταρουμε να τρωγομαστε μεταξυ μας.. Αμφισβητουμε τους παντες και τα παντα, ταυτοχρονα ομως οι αλλοι ειναι παντα καλυτεροι απο εμας γιατι εμεις ειμαστε ρατσιστες, φασιστες, αχρηστοι.. Φυσικα τα τελευταια σαρκαστικα τα αναφερω! Να μας δω επιτελους ενωμενους και τι στον κοσμο... Ο καθενας εχει το δικαιωμα να πιστευει σε οτι γουσταρει. Δεν εχει ομως απολυτως κανενα δικαιωμα να χλευαζει και να υποτιμα τα πιστευω και τη νοημοσυνη των αλλων.
Toufas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Μη βλέπετε το δέντρο και χάνεται το δασος τα πράγματα είναι απλά αν είχε πεθάνει ο πατέρας σας ή μάνα σας και ένα group στο facebook τον κορόιδευε και τον χλεύαζε θα σας άρεσε ? Δεν θα ζήταγε τιμωρία για προσβολή νεκρού ? Αν ο πατερας μου ελεγε τετοιες μαλακιες? Εγω πρωτος θα τον εβριζα. 17
Ntinaras Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Αν ο πατερας μου ελεγε τετοιες μαλακιες? Εγω πρωτος θα τον εβριζα. φακ.με προλαβες για λιγο
Προτεινόμενες αναρτήσεις