Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε φιλε την κολοκυθια θα παιξουμε;Λεω οτι δεν ειναι σωστο αυτο που κανουν για προσβαλλουν αλλους χωρις λογο

Δεν ειπα πως οτι δεν μου αρεσει πρεπει να σβηνεται.Αυτο ειναι δημιουργημα της φαντασιας σου.

μπορεις ελευθερα να πιστευεις οτι αυτη η σελιδα δεν προσβαλλει τον γεροντα.Την πραγματικοτητα παντως δεν την αλλαζεις!

Ο Παισιος δεν εχει καμια αναγνωρηση σαν αγιος απο την ορθοδοξη εκκλησια αρα το παραδειγμα σου ειναι ακυρο. Να παω να ζητησω να σβησουν τις σελιδες που προσβαλλουν τον ταδε καλλιτεχνη? επειδη μου αρεσει?

• Απαντ. 849
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τον Παισιο δεν τον εβρισε κανεις επειδη ηταν χριστιανος. Τις μαλακιες που ελεγε γεματες μισος και ανοησιες βριζουμε και αυτα τα προβατα που τα πιστευουν.

Βασικά αυτό.

Επίσης έπρεπε να το περιμένουμε. με το Ios6 Maps η Τεχεράνη είναι 12 χιλιόμετρα μακριά από την Ομόνοια.

Σαν έλληνας πολίτης ζητώ αναγνώριση από την πολιτεία της θρησκείας μου του Ιπτάμενου Μακαρονοτέρατος και ως ιερέας της(υψηλόβαθμος κιόλας) να πληρώνομαι με το μισθό των επισκόπων της Ελληνορθόδοξης θρησκείας.

Και μην σχολιασει τη μακαρονότητά του κανείς αρνητικά γιατί θα φάει καταγγελία στη ΔΗΕ.

Επίσης δεν είναι όλοι οι αναρχικοί άπλυτοι. Υπάρχουν και αυτοί που κάνουν μπανιο. Επιτέλους δηλαδη.

• Like 14
Δημοσ.

Ο Παισιος δεν εχει καμια αναγνωρηση σαν αγιος απο την ορθοδοξη εκκλησια αρα το παραδειγμα σου ειναι ακυρο. Να παω να ζητησω να σβησουν τις σελιδες που προσβαλλουν τον ταδε καλλιτεχνη? επειδη μου αρεσει?

Μπορει να μην εχει αναγνωριση αλλα ειναι σωστο να κοροιδευειες εναν νεκρο γεροντα επειδη κατα τη γνωμη σας αυτα που ειπε ειναι μαλακιες;

λιγη αξιοπρεπεια δεν βλαπτει

Επισης αλλο το "δεν μου αρεσει" και αλλο το "δεν ειναι σωστο"

Δημοσ.

Μπορει να μην εχει αναγνωριση αλλα ειναι σωστο να κοροιδευειες εναν νεκρο γεροντα επειδη κατα τη γνωμη σας αυτα που λεει ειναι μαλακιες;

Στο σπιτι σου για hitler, pol pot μιλατε λες και ειναι αξιοτιμα ονοματα? Νεκροι και αυτοι, αιωνια του η μνημη. Ειναι σωστο να τους βριζεις επειδη κατα την γνωμη σου κανανε εγκληματα?

Απο ποτε επειδη πεθανε καποιος ειναι υπερανω σχολιασμου?

Βασικά αυτό.

Επίσης έπρεπε να το περιμένουμε. με το Ios6 Maps η Τεχεράνη είναι 12 χιλιόμετρα μακριά από την Ομόνοια.

Σαν έλληνας πολίτης ζητώ αναγνώριση από την πολιτεία της θρησκείας μου του Ιπτάμενου Μακαρονοτέρατος και ως ιερέας της(υψηλόβαθμος κιόλας) να πληρώνομαι με το μισθό των επισκόπων της Ελληνορθόδοξης θρησκείας.

Και μην σχολιασει τη μακαρονότητά του κανείς αρνητικά γιατί θα φάει καταγγελία στη ΔΗΕ.

Επίσης δεν είναι όλοι οι αναρχικοί άπλυτοι. Υπάρχουν και αυτοί που κάνουν μπανιο. Επιτέλους δηλαδη.

SzaTp.jpg

• Like 4
Δημοσ.

Στο σπιτι σου για hitler, pol pot μιλατε λες και ειναι αξιοτιμα ονοματα? Νεκροι και αυτοι, αιωνια του η μνημη. Ειναι σωστο να τους βριζεις επειδη κατα την γνωμη σου κανανε εγκληματα?

Απο ποτε επειδη πεθανε καποιος ειναι υπερανω σχολιασμου?

SzaTp.jpg

Εσφαξε ανθρωπους ο γεροντας;

Εκανε σαπουνια απο ανθρωπους ο γεροντας;

Εκανε καποιο εγκλημα κατα την ανθρωποτητας ο γεροντας;

ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!

Εκτος τοπου και χρονου το παραδειγμα σου! εντελως ακυρο

• Like 1
Δημοσ.

Μπορει να μην εχει αναγνωριση αλλα ειναι σωστο να κοροιδευειες εναν νεκρο γεροντα επειδη κατα τη γνωμη σας αυτα που λεει ειναι μαλακιες;

αξιοπρεπής είναι κάποιος που κρίνει τον κόσμο γύρω του και μπορεί να εκφράσει τη γνώμη του ελεύθερα.. οχι κάποιος που τα καταπίνει αμάσητα.

της παπαριες που έλεγε ο γέροντας της αμόλαγε με όλοι την ελευθερία που του είχε δοθεί .. γιατί αυτός να μπορεί δημοσίως να λέει το μακρύ και το κοντό του αλλά οι υπόλοιποι να πρέπει να κάνουμε μοκο?

2 μέτρα και 2 σταθμά?

Δημοσ.

Βασικα στην σελιδα του δεν κοροιδευαν τον ιδιο(περιπου),αλλα τα λεγομενα του κυριως τους φανατικους υποστηρικτες που πραγματικα ορισμενοι ειχαν το επιπεδο μυαλου του χρυσαυγιτη που εκανε επερωτηση στην βουλη..

Και σταματηστε να το παιζεται θιγμενοι,γιατι εκκλησια καθε πασχα πατατε και χριστοπαναγιες καθε μερα βριζετε...

• Like 3
Δημοσ.

Κι από πότε η γνώμη κάποιου δεν επιδέχεται κριτικής;

Δημοσ.

Την γνωμη τους λεγανε τα παιδια γιατι τα βριζεις?

Δημοσ.

Βασικα στην σελιδα του δεν κοροιδευαν τον ιδιο(περιπου),αλλα τα λεγομενα του κυριως τους φανατικους υποστηρικτες που πραγματικα ορισμενοι ειχαν το επιπεδο μυαλου του χρυσαυγιτη που εκανε επερωτηση στην βουλη..

Και σταματηστε να το παιζεται θιγμενοι,γιατι εκκλησια καθε πασχα πατατε και χριστοπαναγιες καθε μερα βριζετε...

Ξερεις και πως με λενε μηπως;

Δημοσ.

Μη μασάτε αδελφοί.

Υπάρχουν άλλοι που ακολουθούν στα χνάρια του σεβάσμιου γέροντα Παστίτσιου (μεγάλη η χάρη του)

426246_115073998643344_921090348_n.jpg

536029_117029755114435_2097167359_n.jpg

381356_115073951976682_2025633391_n.jpg

564394_115074018643342_764622469_n.jpg

377619_117110175106393_114876845_n.jpg

253451_115073965310014_1423082296_n.jpg

• Like 7
Δημοσ.

Ωραιά και σωστή παρατήρηση. Κατα τη γνώμη μου οι παπάδες και συγκεκριμένα η πατριάρχες ή ξέρω εγώ τι άλλο είναι από τις πιο βρώμικες κοινωνικές τάξεις. Μόνο απλά δεν ζούν - σε αντίθεση προκαλούν το κοινωνικό αίσθημα και κατα συνέπεια όντας νέος, δεν με ελκύουν θρησκευτικά.

Καλό θα ήταν να μπουζουριάσουν πολλούς από αυτούς για διαφόρους λόγους.

Δυστυχώς οι παπάδες (οι περισσότεροι) είναι η ντροπή της εκκλησίας και οφείλω να το παραδεχτώ.

Τότε τι σε πειράζει η σελίδα για τον παίσιο που υπήρχε;

τον μοναχό κορόιδευε,όχι τον Ιησού η τον θεό που πιστεύεις.

Δημοσ.

@ tolis_01

Και πως εισαι σιγουρος οτι δεν μιλαγε με τον Θεο, επειδη δεν μιλανε οι περισσοτεροι;

@ Killik

για προφητειες δεν ξερω, ξερω ομως οτι τον επισκεφτηκανε δικα μου ατομα και τους χαιρετησε με τα ονοματα τους λεγοντας ''σας περιμενα''. Περιττο να πω οτι εμειναν αφωνοι μιας κ τα ονοματα τους δεν τα ειχανε αναφερει πουθενα.

Δημοσ.

Καταρχήν πέρα από την πλακα ΠΩΣ στην ευχή τον συνέλαβαν??

Για να δει κανένας το περιεχόμενο της σελίδας δεν πρέπει να πάει ΜΟΝΟΣ του στην συγκεκριμένη σελίδα? (ίσως και να πατήσει πρώτα like?)

άρα δεν μιλάμε για δημοσια εξύβριση κτλ

απλά είχε ένα ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ SITE όπου κατέθετε ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ

omg και 3 lol

Εδώ είναι ο λόγος φίλε μου: http://goo.gl/WZPwb. Έκανε ρόμπα τους επαγγελματίες πατριώτες... πήγε να τους κλείσει το μαγαζί και να αφυπνίσει κόσμο που καταναλώνει την πληροφορία αμάσητη, οπότε και ζητήθηκε το κεφάλι του. Όσο άθλιας αισθητικής και να ήταν η σελίδα, υπάρχουν πολύ χειρότερες, για τις οποίες υπήρξε μηδενική ευαισθησία από τη ΔΗΕ... δεν αξίζει καν που το αναφέρω βέβαια, μια και αυτό θα συμβαίνει πάντα και παντού (ένα πρόσφατο http://goo.gl/SRIXG)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...