Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ύβρις στα Θεία είναι ποινικό αδίκημα, κάτι που έκανε ο κύριος ''Παστίτσιος''.Για τα υπόλοιπα που λες συμφωνούμε.

Και γιατί παρακαλώ είναι ύβρις στα θεία να κοροιδεύεις τις βλακείες που έλεγε ένας καμένος γέρος στα άγιο όρος?

• Like 4
  • Απαντ. 849
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1511523_385830434894420_1443058197_n.jpg

Και γιατί παρακαλώ είναι ύβρις στα θεία να κοροιδεύεις τις βλακείες που έλεγε ένας καμένος γέρος στα άγιο όρος?

Because the inquisition said so.

• Like 3
Δημοσ.

Η ύβρις στα Θεία είναι ποινικό αδίκημα, κάτι που έκανε ο κύριος ''Παστίτσιος''.Για τα υπόλοιπα που λες συμφωνούμε.

φανταζομαι ανηκεις και σε κανα κινημα εναντια στην "the coca cola company" και την μπουκοταρεις κιολας επειδη χρησιμοποιει τον ΑΓΙΟ βασιλη κοροιδευτικα για να βγαλει κερδος.

ή εκει χεστηκες?

• Like 9
Δημοσ.

Ξαναδιάβασε τι έγραψες, εμμέσως πλην σαφώς αυτό λες..Έμπλεξες το Χριστιανισμό με το Crysis και το Call Of Duty(Πρώτη φορά διαβάζω τέτοιο μπέρδεμα) και μου λες ότι όποιος τα παίζει αυτά δεν είναι σωστός Χριστιανός.Έχεις δει πουθενά γραμμένο στην Γραφή να λέει ''μην παίζετε βίντεο γκέιμς'' ;

Οκ χιούμορ αλλά να διευκρινίζεις τη θέση σου γιατί δεν μπορώ να μυρίσω τα νύχια μου στο αν κάνεις πλάκα ή όχι :)

Ρε μηπως τα εχεις πειρατικα;Εαν ναι δεν εισαι χριστιανος,ΤΕΛΟΣ. :P

• Like 2
Δημοσ.

δε νομίζω ποτε να είδες στην ελλαδα κομμουνιστικο σύστημα παραγωγης

Σωστά δεν το νομίζεις. Το είδαμε όμως σε δεκάδες άλλες χώρες και δεν επρόκειτο μόνο για σύστημα παραγωγής, αλλά και για σύστημα διακυβέρνησης. Ωραίο ήταν, έτσι; Πολύ διαφορετικό από τον άλλο φασισμό...είχε ντυθεί κοκκινοσκουφίτσα. Όπως και να το δεις, λιγότερο σκιαχτική φιγούρα απ' το ...Batman! Φουλ στην ατομική ελευθερία και στην ανεμπόδιστη διακίνηση ιδεών...

...έτσι για την ιστορία δε, το σύστημα που επιθυμούν να εφαρμόσουν στην Ελλάδα οι επίσημoi εκπρόσωποι αυτής τής ιδεολογίας, είναι ακριβώς εκείνο τού τότε «υπαρκτού»... 

ο φασισμος αποζητά τη πιο ακραια μορφη του συστηματος που ζουμε ηδη ενω απο την αλλη πλευρα η αναρχια και ο κομμουνισμος μιλουν για την ανατροπη αυτου του συστηματος..

...και την εγκαθίδρυση τής ακραίας μορφής συστήματος τού άλλου άκρου. Ζάχαρη, σού λέω!

(Αναφέρομαι στον κομμουνισμό, έτσι; Το για τι μιλά η αναρχία δεν το σχολιάζω ούτε θετικά, ούτε αρνητικά. Παραμυθάκια που θα μπορούσαν να έχουν πρακτική εφαρμογή αποκλειστικά σε κοινωνίες αγγέλων, μόνο φιλοσοφική αξία έχουν.)

Η ύβρις στα Θεία είναι ποινικό αδίκημα, κάτι που έκανε ο κύριος ''Παστίτσιος''.

Πότε ακριβώς, ο λαλημένος παππούλης - είτε όσο ήταν εν ζωή, είτε αφού μας χαιρέτισε - άρχισε να αποτελεί μέρος των ...Θείων;;;

Ενημερωτικά, ο Παΐσιος δεν είναι ούτε άγιος ούτε τίποτα για την επίσημη θρησκεία.

Αυτό...

...και αυτό ακριβώς.

• Like 5
Δημοσ.

Οσοι παιζουν video games που εχουν στοχο να σκοτωνουν τον αντιπαλο οσοι βλεπουν  πορνο και αλλα παρομοια τετοια δεν ειναι καλοι χριστιανοι.

Την καταρα μου να εχεις Psycho_Warhead ευχομαι να καεις στην κολαση ,αντιχριστε!

Υ.Γ  Psycho επειδη δεν το καταλαβες σοβαρα το λεω .Και το ιδιο πιστευω θα ελεγε ο ο γεροντας ,Βοηθεια μας .

• Like 2
Δημοσ.

Πρέπει να μάθουμε να σεβόμαστε σ' αυτή τη χώρα.Για κάποιους κάποια πράγματα είναι ιερά, αν κάποιοι δεν μπορείτε να το δεχτείτε αυτό λυπάμαι.Έπειτα το να είσαι Χριστιανός(σωστός) είναι τρόπος ζωής.Άσε τις προσευχές και τα κεριά και τα λιβανιστήρια και έλα στα απλά που είπε ο Χριστός.Αγαπάτε αλήλλους, μην κάνεις στον άλλον αυτό που δεν θες να κάνουν σε σένα, μην κλέψεις κλπ.Αν τα τηρούσαν όλοι αυτά τα απλούστατα πραγματάκια, ανεξαιρέτως θρησκείας θα είχαμε πολύ πιο σωστή κοινωνία.

Τώρα άμα θες τζιχάντ τράβα στην Συρία να σε φάει λάχανο ο Άσαντ.

Δεν χρειάζεται να πάω στην Συρία, κι εγώ τα ίδια χάλια είμαστε τελικά ως προς την ελευθερία του λόγου.

Καταρχάς μην καπελώνεις με τον χριστιανισμό σου την σωστή συμπεριφορά. Δεν χρειάζεται να είσαι σωστός επειδή το είπε κάποτε κάποιος που υποσχέθηκε πως αν είσαι θα πάρεις και ανταμοιβή ενώ αλλιώς θα καίγεσαι για πάντα. Καλός και σωστός μπορείς να είσαι επειδή και αν το θες.

Τώρα ως προς το θέμα:

Εγώ δεν το δικαιολογώ ως σάτυρα. Εγώ λέω ευθέως ότι έχω κάθε δικαίωμα να κρίνω, να σχολιάσω με κάθε τρόπο, να ειρωνευτώ και να χλευάσω την άποψη και την πεποίθηση (ή πίστη) οποιουδήποτε, για οτιδήποτε. Επίσης το ίδιο δικαίωμα έχει να κάνει και ο άλλος για τις δικές μου απόψεις ή πεποιθήσεις και δεν καταλαβαίνω τον λόγο να τον εμποδίσω. Φοβάμαι για την πίστη μου μην κλονιστεί από έναν που ειρωνεύεται? Ή μήπως πιστεύω πως αυτό που πιστεύω δεν είναι τοσο ισχυρό και πρέπει να το προστατεύω απο επιθέσεις? Αν είμαι σίγουρος για μένα και γι αυτό που πιστεύω δεν θα έπρεπε να με νοιάζει.

Τί θα πει πίστη στα θεία?

Επειδή εσύ πιστεύεις πως υπάρχουν θεία θα πρέπει εγώ να καταπιέζομαι ως προς την έκφραση? Ακόμα κι αν κοροιδέψω τα θεία σου τι σε πειράζει? Μην τα μιάνω? Ολόκληρα θεία έχεις να πιστεύεις και κάθεσαι και ασχολείσαι με έναν που τα έθιξε?

Μου θυμίζει κατάσταση νηπιαγωγείου: κύριε με ο γιαννάκης με κοροιδεψε, να τον τιμωρήσετε.

Δημοσ.

Οταν οι χριστιανοι μαθουν να σεβονται αυτοι(φορολογια του ελληνα πολιτη για να πληρωθουν οι παπαδες,νηπιοβαφτισμος,προσυλητισμος,αναμειξη στα του κρατους)τοτε θα τους σεβαστουμε και εμεις.

Η σατυρα και το τρολλινγκ δεν ειναι ποινικα αδικηματα,απο οσο ξερω.Και δεν σατυριζει τον παισιο η σελιδα,αλλα αυτα που εγραφε και γενικα τον εμπορευματοποιημενο ντορο γυρω απο το ονομα του.

• Like 12
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...