Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@Joshua21 την λογική «αφού τον έπιασαν κάτι θα έκανε» να την ψάξεις λίγο. Καταρχάς αποδεδειγμένα δεν έχεις διαβάσει τις κατηγορίες. Παρακτρέπεις την συζήτηση σε εξύβριση. Δεν κατηγορείται γι' αυτό, να διαβάσεις την ανακοίνωση της αστυνομίας.

Γενικότερα δεν υπάρχει βλασφημία (παρά μόνο σε φονταμελιστικά καθεστώτα), πόσο μάλλον εξύβριση όταν σατυρίζω έναν φανταστικό Χ που κάποιος άλλος πιστεύει (όχι ξέρει) πως υπάρχει. Πρόβλημά του, να μην ασχολείται.

Όπως και εγώ δεν ασχολούμαι με πράγματα που δεν μου αρέσουν, έτσι και οι θρησκόληπτοι να μην ασχολούνται με πράγματα που δεν τους αρέσουν. Αν ασχολούνται με πράγματα που δεν τους αρέσουν: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ. Ο μαζοχισμός είναι προσωπικό θέμα.

• Like 1
  • Απαντ. 849
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

sage

ποστάρεις olev is moot 2 χρόνια πριν και αν ήταν και τόσο και ντιβάρεις ?

lurk moar

I'm a 4chan level otaku. I don't talk with you chumps in anime club, I don't read your "anime magazine" with new releases I saw two years ago. I don't need to go to a club full of fat smelly people to watch Full Metal Alchemist all over again. I've got fuckin' live feed torrents of the newest animes you haven't even hear of, and figures from said anime being shipped to my house so I can masturbate on them. Go read your "yowie" on fanfiction.net, I'm downloading loli dojinshi and reading the fucking raws.

You keep wearing your naruto headbands and shit, socializing with your weeaboo friends. I'll be walking by, Anonymous. You'll never know that the master of anime had passed you by, because I suppress my power level.

Δημοσ.

@Joshua21 την λογική «αφού τον έπιασαν κάτι θα έκανε» να την ψάξεις λίγο. Καταρχάς αποδεδειγμένα δεν έχεις διαβάσει τις κατηγορίες. Παρακτρέπεις την συζήτηση σε εξύβριση. Δεν κατηγορείται γι' αυτό, να διαβάσεις την ανακοίνωση της αστυνομίας.

Γενικότερα δεν υπάρχει βλασφημία (παρά μόνο σε φονταμελιστικά καθεστώτα), πόσο μάλλον εξύβριση όταν σατυρίζω έναν φανταστικό Χ που κάποιος άλλος πιστεύει (όχι ξέρει) πως υπάρχει. Πρόβλημά του, να μην ασχολείται.

Όπως και εγώ δεν ασχολούμαι με πράγματα που δεν μου αρέσουν, έτσι και οι θρησκόληπτοι να μην ασχολούνται με πράγματα που δεν τους αρέσουν. Αν ασχολούνται με πράγματα που δεν τους αρέσουν: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ. Ο μαζοχισμός είναι προσωπικό θέμα.

Άσε τα "αποδεδειγμένα", όποιος διάβασε τις δύο πρώτες προτάσεις στο πρώτο post του συγκεκριμένου thread διάβασε και την ανακοίνωση της αστυνομίας:

http://www.astynomia...0338&Itemid=965

• Super Moderators
Δημοσ.

μη ξεχνάμε και την κακουργηματική πράξη για να δωθούν στοιχεία από τον ISP...

...oh wait

• Like 1
Δημοσ.

eric και τουφα get a room

επίσης.

προσέξτε τι ξεστομίζετε για τις καφετζούδες. Μπορεί αύριο μεθαύριο κάποιοι να τις πιστέψουν ως προφήτες και να σας μηνύσουν.

• Like 3
Δημοσ.
Ο εισαγγελέας διέταξε την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών με το αιτιολογικό ότι η λειτουργία του συγκεκριμένου προφίλ είναι πιθανό να προκαλέσει εξέγερση των πιστών και άρα συνιστά κίνδυνο κατά της ανθρώπινης ζωής.

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_2_26/09/2012_496635

• Like 2
Δημοσ.

Ο εισαγγελέας διέταξε την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών με το αιτιολογικό ότι η λειτουργία του συγκεκριμένου προφίλ είναι πιθανό να προκαλέσει εξέγερση των πιστών και άρα συνιστά κίνδυνο κατά της ανθρώπινης ζωής.

TrollFace.png

Πείτε μου ότι είναι τρολλιά της Καθημερινής... Πείτε μου.

Ό,τι να ναι. Τραγικό.

Άμα θέλει το σύμπαν να σε γ@μήσει ε;

Να κλείσει φυλακή και τον διευθυντή των φυλακών ο εισαγγελέας, γιατί η μούρη του μπορεί να προκαλέσει εξέγερση στις φυλακές, άρα κίνδυνο κατά της ανθρώπινης ζωής.

Ε δε μπορεί μας δουλεύουν. Δεν το χωρά ο νους μου. Αρνούμαι.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...