Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί μου μιλάς στον πληθυντικό? :)

Πάρτο ως πλυθηντικό ευγενείας :)

Εσύ πάντως ακόμα δεν έχεις απαντήσει σε αυτό που σε ρώτησα. Δεν πειράζει όμως

Μα απάντησα..

Το δικαίωμά μου να θεωρήσω οτιδήποτε γελοίο είναι αυτονόητο σε μια δημοκρατική κοινωνία.

Λέγεται ελευθερία σκέψης και έκφρασης αν έχεις ακουστά.

Δε χρειάζομαι την άδεια κανενός.

Ποινικός Κώδικας - Εγκλήματα κατά της Τιμής

Άρθρο 365. Προσβολή της μνήμης νεκρού. Όποιος προσβάλλει τη μνήμη νεκρού με βάναυση ή κακόβουλη εξύβριση ή με συκοφαντική δυσφήμηση (άρθρ. 363) τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι έξι μηνών

Επίσης:

Για να στοιχειοθετηθεί «κακόβουλη βλασφημία» σύμφωνα με τον ισχύοντα Ποινικό Κώδικα (άρθρο 198, παρ. 2), αρκεί κάποιος να εκφράσει «έλλειψη σεβασμού προς τα θεία με βλασφημία».

Ωραία.

Πες μου λοιπόν που προκύπτει από εδώ εξύβριση ή συκοφαντική δυσφήμηση.

Επίσης, πες μου που προκύπτει έλλειψη σεβασμού προς στα θεία με βλασφημία.

Είναι συκοφαντία ή εξύβριση να μην πιστεύεις ή να σατυρίζεις τις βλακείες που λέει κάθε καμμένος γέρος στο άγιο όρος? Και μάλιστα όχι άμεσα αλλά με μεταφορικό τρόπο, μέσω ενός φανταστικού "χαρακτήρα"?

Η μήπως έγινε άγιος οπότε πρέπει σωνει και καλά να τον σεβαστούμε σύμφωνα με τον αναχρονιστικό νόμο περί βλασφημίας που υπάρχει στην ΕΕ μόνο εδώ, στην Ιρλανδία και στην Πολωνία και έχει αποφανθεί εναντίον του το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου?

Από που κι ως που είναι "θεία" ο Παίσιος?(no pun intended..this time :D)

του ιδιου ειναι;

Δεν έχω ιδέα..

• Απαντ. 849
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για να συλληφθεί, υπάρχει τουλάχιστον σοβαρή ένδειξη πως τους παρέβηκε.

ναι αλλα υπαρχουν και τα δικαστηρια για να παρουν τη τελικη αποφαση, αλλιως θα δικαζε η αστυνομια μαζι με το καθε "θιγμενο" που εκανε μηνυση :X

το οτι καποιος εκανε καταγγελια για σενα πχ και σε πηγαν στο τμημα δε σημαινει οτι εισαι ενοχος..

• Super Moderators
Δημοσ.

Από που κι ως που είναι "θεία" ο Παίσιος?(no pun intended..this time :D)

ναι δεν το ξέρες? δεν χρειάζεται να είναι ο Χριστός, η Παναγία, Άγιοι, Όσιοι, Πατριάρχες, Αρχιεπίσκοποι, Μητροπολίτες...αν θίξεις ακόμα και τον τελευταίο τροχό της αμάξης πιάνει όλους τους από προηγούμενους μαζί...

Δημοσ.

Θαλασσινά είπε, όχι ψάρια. Ακριβώς αυτό που λέει και αυτό που παραθέτεις δλδ, σαλάχια, στρείδια, χέλια, καβούρια δεν κάνει να τρως.

Πόσο πιο κάτω πρέπει να πάει το επίπεδο για να αντιληφθείτε την έννοια της τεκμηρίωσης; Μιλάμε για κωλοκαβούρια.

Κολλάς σε λεπτομέρειες... :)

Δημοσ.

Στα αγανακτισμένα δήθεν trolls που κόπτονται αν θα πάρει σαπούνι corres ή ανταλλάκτικά dettol εκεί που θα πάει ο τυπάκος να θυμίσω

Rule 13 Nothing is Sacred . Του εύχομαι να βγεί πιο ανοιχτόμυαλος, ανοιχτόκαρδος γενικά πιο ανοικτός από εκεί που πάει. Τα γραπτά του αλλά και η περιπέτεια του μου πρόσφερε άφθονα lulz. Σιγά μην γίνω his personal army. Everything exists for my amusement

Δημοσ.

Κολλάς σε λεπτομέρειες... :)

Πως τολμας να κρινεις το ιερο βιβλιο?

Στα αγανακτισμένα δήθεν trolls που κόπτονται αν θα πάρει σαπούνι corres ή ανταλλάκτικά dettol εκεί που θα πάει ο τυπάκος να θυμίσω

Rule 13 Nothing is Sacred . Του εύχομαι να βγεί πιο ανοιχτόμυαλος, ανοιχτόκαρδος γενικά πιο ανοικτός από εκεί που πάει. Τα γραπτά του αλλά και η περιπέτεια του μου πρόσφερε άφθονα lulz. Σιγά μην γίνω his personal army. Everything exists for my amusement

ηρεμησε νεο-τσιγαρο

Δημοσ.

Πάρτο ως πλυθηντικό ευγενείας :)

:P

Μα απάντησα..

Το να πετάς μια αοριστολογία του τύπου "ελευθερία λόγου" δεν είναι απάντηση.

Ωραία.

Πες μου λοιπόν που προκύπτει από εδώ εξύβριση ή συκοφαντική δυσφήμηση.

Όλη η ομάδα μια εξύβριση είναι(ήταν), θα μου πάρει μέρες να στα κάνω copy ένα ένα.

Δημοσ.

Πως τολμας να κρινεις το ιερο βιβλιο?

Εσύ πως τολμάς να παρερμηνεύεις το "ιερό" βιβλίο? Πως τολμάς να αναφέρεις ως θαλασσινά γενικώς όσα έχουν λέπια και ουρά? :P

Δημοσ.

Καλά το γεγονός είναι απλά τραγικό...μου θύμισε κάτι κουλές ειδήσεις που διαβάζουμε στην στήλη "περίεργα" που γίνοντε σε κάτι Ισλαμικές χώρες... Το group είχε φοβερά έξυπνο χιούμορ και απλώς έλεγε την άποψη του για κάποιον που τα βιβλία που έχουν σήμερα το όνομα του, πουλάνε σαν τρελά στους πιστούς που ψάχνουν νέους αγίους για να ανανεώσουν το παλιό τους απόθεμα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Εσύ πως τολμάς να παρερμηνεύεις το "ιερό" βιβλίο?

http://www.jerusalem.../xronologia.htm

την πρώτη ημερομηνία να την λάβω υπόψην μου κυριολεκτικά ή όπως βολεύει πλέον την εκκλησία? (official site έτσι)

Δημοσ.

ναι ημουν live σε threads με cracky και snacks και θα με πεις summerfag.

απλα παρα εκτιμησα το word association των newfags και ειπα να στο κανω πιο ευκολο.

www.youtube.com/watch?v=dEMVwZRJ-UQ

Εσύ πως τολμάς να παρερμηνεύεις το "ιερό" βιβλίο? Πως τολμάς να αναφέρεις ως θαλασσινά γενικώς όσα έχουν λέπια και ουρά? :P

Εσυ τα ειπες μεγαλε.

Καλά το γεγονός είναι απλά τραγικό...μου θύμισε κάτι κουλές ειδήσεις που διαβάζουμε στην στήλη "περίεργα" που γίνοντε σε κάτι Ισλαμικές χώρες... Το group είχε φοβερά έξυπνο χιούμορ και απλώς έλεγε την άποψη του για κάποιον που τα βιβλία που έχουν σήμερα το όνομα του, πουλάνε σαν τρελά στους πιστούς που ψάχνουν νέους αγίους για να ανανεώσουν το παλιό τους απόθεμα.

kRh2a.jpg

• Like 7
Δημοσ.

Το να πετάς μια αοριστολογία του τύπου "ελευθερία λόγου" δεν είναι απάντηση.

Η απάντηση ήταν ότι το δικαίωμα είναι αυτονόητο στη δημοκρατία.

Πολύ θα ήθελα να δω τι θα απάνταγες εσύ αν σε ρώταγα ξερωγω "ποιός σου δίνει το δικαίωμα να σου αρέσει ο Μαζωνάκης".

Όλη η ομάδα μια εξύβριση είναι(ήταν), θα μου πάρει μέρες να στα κάνω copy ένα ένα.

1 παράδειγμα θα αρκούσε αλλά άσε, δε βγάζουμε άκρη..

Θα τα πούμε στους δρόμους :devil: :P

580390_413368412045969_324231914_n.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Για όσους ενδιαφέρονται, το best seller του Γέροντα Παίσιου "Περι Υγείας και Διατροφής", από τις εκδόσεις Δαμιανός, πωλείται σε προσφορά μόλις 11,5 ευρώ.

http://www.ianos.gr/product.aspx?aid=910917&proid=0261825

Δεν ξέρω αν έχει μέσα και συνταγή για παστίτσιο.

Είμαι σίγουρος ότι κανένας δεν έχει πρόβλημα με τη πραγματική εκμετάλευση του ονόματος του γέροντα, έτσι?

Άλλωστε είμαι σίγουρος ότι αυτό ήταν το όνειρο του γέροντα: Να εκδόσει τα θαύματα και τις μαγειρικές συνταγές του ανα το παγκόσμιο.

Κατα τα άλλα μας πείραξε ο Γέροντας Παστίτσιος.

Ρεζιλίκια.....

• Like 2
Δημοσ.

ναι αλλα υπαρχουν και τα δικαστηρια για να παρουν τη τελικη αποφαση, αλλιως θα δικαζε η αστυνομια μαζι με το καθε "θιγμενο" που εκανε μηνυση :X

το οτι καποιος εκανε καταγγελια για σενα πχ και σε πηγαν στο τμημα δε σημαινει οτι εισαι ενοχος..

Τα δικαστήρια θα πάρουν την τελική απόφαση, δεν το αμφισβήτησε κανένας.

Τώρα με τον 27χρονο δεν έγινε ακριβώς έτσι, έγιναν πολλές καταγγελίες(κάποιοι λένε για χιλιάδες, αλλά δε μπορώ να το διασταυρώσω), μέχρι και ερώτηση στη βουλή τέθηκε, οι αρχές έκριναν πως υπάρχει κακόβουλη βλασφημία και καθύβριση θρησκευμάτων, έψαξαν να βρουν ποιος είναι, τον βρήκαν, τον συνέλαβαν και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...