Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να δούμε τότε πως θα νιώθει όταν οι άλλοι θα τον σατιρίζουν.

"Κοιτάξτε τον άθεο που ήταν στους καταδρομείς και έφτιαξε σελίδα στο facebook να σατυρίσει τον Παΐσιο, τη παραφιλολογία γύρω απ'το όνομα του και τη παραφροσύνη των χριστιανών! Χαχα! Τον μαλάκα! Λολ!"

• Απαντ. 849
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο 27χρονος έβαλε την ουρά στα σκέλια του και από μάγκας έγινε δάγκας, προσποιήθηκε τον Αριστοφάνη και ότι σατίριζε και όχι ότι έβριζε ή πρόσβαλε τα Θεία.

Μάλιστα δήλωσαν οι εφημερίδες ότι ήταν και στους καταδρομείς.

Ήταν και κομμάντο ο μάγκας.Μόνο που τα έκανε γρήγορα επάνω του και πήγε να το παίξει Αριστοφάνης μπας και γλυτώσει.

Γιατί δεν υποστήριζε τις ιδέες του ενώπιον της αστυνομίας;

Που ήταν η μαγκιά και η εξυπνάδα του;

Πιστεύω ότι δεν θα αργήσει η μέρα που θα βγει το όνομά του στην φόρα.

Να δούμε τότε πως θα νιώθει όταν οι άλλοι θα τον σατιρίζουν.

Βρήκα κι εγώ είδα αυτό το άρθρο που μας μεταφέρεις... Στο οποίο αναφερόταν η πηγή του άρθρου... Πάτησα στην πηγή και δεν βρήκα να αναφέρει κάποια άλλη πηγή κι όταν δεν αναφέρει πηγή τι ψάχνεις; Το ονοματεπώνυμο του αρθρογράφου.......

Το οποίο δεν αναφερόταν πουθενά...

Κατάλαβες τώρα γιατί «ενοχλεί» ο Γέρον Παστίτσιος - Παρίσιος κτλ;;

• Like 4
Δημοσ.

Μόνο ἐπί Παπαδόπουλου υπήρχε παιδεία, σεβασμός και τάξη, ὄχι αναρχία...

τέτοια ακροδεξια ..... κατέστρεψαν την ευρώπη και την ελλάδα.

η σαρα η μαρα και το κακο συναπαντημα κυβερνησαν και κατέστρεψαν το κρατός που εφηυρε την εννοια της δημοκρατιας.

edit: διαβασε ιστορία να ξέρεις τι σου γινεται.

να μην παρεμβω σε προσβλητικους χαρακτηρισμούς σε μερους σου και υποτιμήσω το νοητικο σου επιπεδο...

Δημοσ.

Για διαφώτισέ μας, που είναι τα όρια στη σάτιρα;

Ελεύθερος από το απόγευμα ο 27χρονος μετά την ομολογία ότι αυτός κρύβεται πίσω από το ξέπλυμα 10δις € των 3 υπουργών.

Να σε διαφωτίσω αφού φαίνεται οτι σου χρειάζεται. Τα όρια είναι να μην ξεφτιλίζεις τον άλλο ειδικά όταν έχει πεθάνει. Εντάξει ικανοποιημένος; Άντε δες τώρα λίγο Λαζόπουλο και αμάν να στανιάρεις.

τέτοια ακροδεξια ..... κατέστρεψαν την ευρώπη και την ελλάδα.

ουστ...

Ενώ κάτι σοσιαλιστές της έκαναν καλό ε;... Μαθε λίγη ιστορία. Δε βλάπτει.

Δημοσ.

ειναι τελειωμενη αυτη η χωρα.

σαπια κοινωνια, διεφθαρμενο κρατος.

η μακροχρονη πορεια της ελληνικη φυλης πλησιαζει στο τελος της.

Δημοσ.

Το ίδιο πίστευε και ο 27χρονος, αλλά θα μου κλάσει το γκιώνη...

Κάτσε να φάει ποινή και τα ξαναλέμε.

Προς το παρόν έχεις στο ενεργητικό σου ένα χαμένο βράδυ στα κρατητήρια για ένα ανυποψίαστο τύπο που έκανε χαβαλέ στο φεισμπουκ.

Congrats, είσαι και γαμώ τους χριστιανούς.

Η θέση στον παράδεισο είναι εξασφαλισμένη.

Εδώ κάνεις το μεγάλο λάθος και γίνεσαι εσύ Ταλιμπάν με αυτά που λες και με τον τρόπο που τα εκφράζεις. Όσο για το "ξιδάκι" το αφήνω για σένα ώσπου να γίνεις πολιτισμένος άνθρωπος. Στο μεσαίωνα ζεις εσύ αν νομίζεις ότι ελευθερία είναι να διακωμωδείς τα πιστεύω του άλλου λες και σε υποχρέωσε κανένας να τα ασπαστείς. Για κάτι τέτοιους σαν κι εσένα δεν πάμε μπροστά.

Sent from my iPhone using Insomnia

Εννοείται ότι ελευθερία είναι, μεταξύ άλλων, και να διακωμωδώ ότι μου φαίνεται γελοίο.

Ελευθερία είναι και το γεγονός ότι δε με υποχρέωσε κανένας να ασπαστώ τον γεροξεκούτη.

Το μπροστά που θες να πας εσύ είναι καμια 500ρια χρόνια πίσω.

417276_510561152304514_1501450555_n.jpg

• Like 4
Δημοσ.

Να σε διαφωτίσω αφού φαίνεται οτι σου χρειάζεται. Τα όρια είναι να μην ξεφτιλίζεις τον άλλο ειδικά όταν έχει πεθάνει. Εντάξει ικανοποιημένος; Άντε δες τώρα λίγο Λαζόπουλο και αμάν να στανιάρεις.

Δεν μπορώ να ξεφτιλίσω κάποιον που δεν υπάρχει, μόνο αυτούς που τον υποστηρίζουν. Και συγκεκριμένα δεν μπορώ να ξεφτιλίσω κάποιον πέρα από τον εαυτό μου. Αυτό που μπορώ να κάνω στον άλλον είναι να προκαλέσω την έκθεση της ήδη υπάρχουσας ξεφτίλας του.

Παρ' όλα αυτά, ας συνεχίσω με την δική σου ερμηνεία....

Αν εγώ μέσω των λέξεων, έχω τη δύναμη να «ξεφτιλίσω» κάτι το οποίο υποστηρίζεται από ομάδες ανθρώπων ως «ιερό», μήπως κάτι φταίει στην «ιερότητά» του και μπορεί να «γκρεμιστεί» τόσο εύκολα από 'μένα; Διαφώτισέ με ξανά...

Πάντως αν δυσκολεύεσαι να με καταλάβεις, ίσως φταίει ο Λαζόπουλος και το ΑΜΑΝ. (παλιά έφταιγε ο ΟΤΕ).

Δημοσ.

Ρε παιδια να σας ρωτησω κατι?ασχετα εαν συμφωνω ή οχι με ολες τις παπαριες!

πειτε μου ποιος απο εσας εχει τα αρχ....δια να τολμησει να πει κατι για τον Μωαμεθ?

Αντε να σας δω μαγκακια?αντε να σας δω?

οχι τιποτα αλλο να βγει μια επικυρηξη για σας να παρω κανενα φραγκο.

και κατι ακομη!ρε σεις νομιζα οτι εδω παιζει τεχνολογια και γκατζετ και οχι κουτσομπολιο και κατινιά.

Δημοσ.

πειτε μου ποιος απο εσας εχει τα αρχ....δια να τολμησει να πει κατι για τον Μωαμεθ?

και κατι ακομη!ρε σεις νομιζα οτι εδω παιζει τεχνολογια και γκατζετ και οχι κουτσομπολιο και κατινιά.

Ποιος τον μπιπ τον Μωάμεθ?

Γιατί δεν επικηρύσσετε τον Παστίτσιο που σας έθιξε το τρίπτυχο πατρίς - θρησκεία - οικογένεια (aka μπουζούκια - Cayenne - one night stand) να χεστείτε στο τάλιρο? Τόσοι χαζοί υπάρχουν στην Ελλάδα, κάποιος θα βρεθεί να τον παραδώσει στη σύγχρονη Ιερά εξέταση (παλιά είχαμε την εκκλησία σε αυτό το ρόλο, τώρα έχουμε τους χρυσαυγίτες, φιλοχουντικούς οπαδούς του Κωνσταντίνου του Βασιλέως οι οποίοι μέχρι πρότινος ψήφιζαν σοσιαλισμό και κεντροδεξιά για να διορίζουν τα παιδιά τους στο δημόσιο, αλλά τώρα που κόπηκε το μαρούλι πέταξαν την προβιά από πάνω τους και φάνηκε η σκατόφατσά τους).

• Like 3
Δημοσ.

laz37283

Δηλαδή για να καταλάβω, θα επιθυμούσες να είχαν οι χριστιανοί τον ίδιο φανατισμό με τους μουσουλμάνους; ή να είχαμε τις ίδιες ελευθερίες με μια μουσουλμανική χώρα; Μήπως και τα δύο;

Να λέμε δηλαδή πάλι καλά που μπορούμε και τρώμε χοιρινό! +ΔΟΞΑ COI Ο ΘΕOC+!

Swyped από το Optimus 2X με τη χρήση του καταραμένου Insomnia App

Δημοσ.

264293_369746539766504_1599462291_n.jpg

Happy? Εγώ πάντως έχω να προτείνω σε αυτούς που πιπιλάνε την συγκεκριμένη καραμέλα περί Μωάμεθ κτλ, μιας και φαίνεται ότι γουστάρουν να τους στείλουμε οικογενειακώς σε ένα hardcore μουσουλμανικό κράτος ώστε να μπορεί όποιος θέλει εκεί να τους βιάζει, σκοτώνει, λιθοβολεί την μάνα και την αδελφή τους. Να δουν τι σημαίνει πραγματικά αυτό που πιπιλάνε.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...