Strategos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Και γιατί να μην γίνεται το αντίθετο δηλαδή; Πρέπει να είναι η δική σου άποψη η σωστή, και σε κάποιους να έχει καλλιεργηθεί η λάθος; Να μην ρωτήσω από ποιους, νομίζω ότι ξέρω (μασόνοι, εβραίοι, νεφελιμ, και λοιποί που μας ζηλεύουν για τον πολιτισμό μας και το δασύτριχο στήθος μας, και θέλουν να μας καταστρέψουν). Μα θα πω για 4ρτη φορά εγώ ο ίδιος δεν πιστεύω αλλά δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα αν ή θρησκεία ή ο παισιος είναι ένα παραμύθι ή όχι και ούτε εσύ το ξέρεις το οτί πίσω απο εκεί έχει φτιαχτεί μια βιομηχανία κέρδους και φανατισμού τον πιστών δεν σημαίνει οτι δεν υπάρχει. για το άλλο που είπες δεν πιστεύω να νομίζεις ότι το καλό το ΔΝΤ ήρθε να μας σώσει... Μπισνα κάνουν και ήρθανε να αγοράσουν τσάμπα καμιά επιχείρηση και να βγάλουν λευτά προφανός σε αυτόν τον θεό πιστεύουν Η Ελλάδα τόσα χρόνια αντιπροσώπευε τον νεοπλουτισμό των Cayenne, των μπουζουκιών, της βλαχογκλαμουριάς, του θεαθήναι, της Φιλιππινέζας υπηρέτριας και του στ@ρχιδισμού. Ήσουν περήφανος για τη BMW στο γκαράζ σου και για το λουλουδοπόλεμο το Σαββατόβραδο. Αυτές ήταν οι αξίες του Έλληνα της τελευταία εικοσαετία και βάλε: Μύκονο, Σαντορίνη κι ότι θέλει ας γίνει. Δεν χρειαζόμαστε καμία θρησκεία για να καταλάβουμε τις αξίες που θα έπρεπε να μας εμφυσήσουν οι οικογένειες μας, να ανοίξουμε τα μάτια μας πρέπει. Αυτό που λές έγινε δεν το εκανα ποτε εγω προσωπικά αλλά έγινε, ξέρεις γιατί; Γιατι θέλανε να μάθουν ετσι σε περνάνε κάθε μέρα να σου δώσουν καρτες και να σε μάθουν στα λεφτα απο αέρα, σε μάθανε αν δεν εχεις ακριβό κινητό, αυτοκίνητο και μάρκες ρούχα δεν είσαι τιποτα ώστε να έρθει η σημερινή μερα και να σου πει μαζί τα φάγαμε, γίνε σκλαβος τώρα εσυ και τα τρισέγγονα σου και δώσε μου ότι περιουσία έχεις γιατί ζούσες με τα δικά μου λεφτά. Και όπως γίνεται πάντα δεν την πληρώνει ποτές αυτός που φταίει ή αυτός που ζούσε με περισσότερα απο όσα είχε δυνατότητα αλλα θα την πληρώσουν οι επόμενες γενιές που δεν έχουν φταίξει πουθενά.
tolis_01 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Μα θα πω για 4ρτη φορά εγώ ο ίδιος δεν πιστεύω αλλά δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα αν ή θρησκεία ή ο παισιος είναι ένα παραμύθι ή όχι και ούτε εσύ το ξέρεις το οτί πίσω απο εκεί έχει φτιαχτεί μια βιομηχανία κέρδους και φανατισμού τον πιστών δεν σημαίνει οτι δεν υπάρχει. για το άλλο που είπες δεν πιστεύω να νομίζεις ότι το καλό το ΔΝΤ ήρθε να μας σώσει... Μπισνα κάνουν και ήρθανε να αγοράσουν τσάμπα καμιά επιχείρηση και να βγάλουν λευτά προφανός σε αυτόν τον θεό πιστεύουν Επειδή όποιος είναι άθεος στηρίζει και το ΔΝΤ υποχρεωτικά;
mertaghon Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 για καντο λίγο πιο λιανό αυτό γιατί δεν το έπιασα.... εννοώ οταν δίπλα μας βρίζουν τον χριστο ,στον άλλον που,προσεύχεται σε αυτόν,ο θιγόμενος....θα θιχτεί και ο φίλος του που είναι πιο επιθετικός ή και δεν ξέρω ,ζηλωτής να το πώ , θα επιτεθεί στον υβριστη.. απλό τελικά.. δηλαδή τότε δεν πρέπει να δικαιολογήσουμε ,με την ελευθερία λόγου,αυτό που βλέπουμε,αλλά αμέσως να το καταδικάσουμε για να επανέλθει η ηρεμία.. γιατι σίγουρα μέρος της κοινωνίας είναι και οι χριστιανοί και με το να τους ωθούμε στα άκρα,απλά διασπούμε τον κοινωνικό ιστό. στον στρατό το είδα αυτό...,όλοι χαλαρά βρίζαμε θεούς κι αποστόλους και χαλαρώναμε και 2 παιδιά,μπριζώνανε. βλακεία μας ήταν τελικά..
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ βαρέθηκα πάντως. Λογικά ο 27χρονος "εγκληματίας" θα αφεθεί ελεύθερος και όλα οκ. Επιστρέφω στα του iphone 5!
mertaghon Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 ε καλά άμα τον κλείνανε κ μέσα μόνο για μια βλακεία του,θα πρεπε να ανοίξουμε Thread συμπαράστασης πάω κι εγω στις προσφορες..
LRoi Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Μ' αυτά και μ' αυτά, βρήκανε και σανό να μας ταΐσουν γι' αυτή τη βδομάδα, μπας και περάσουν τα μέτρα όσο το δυνατόν πιο αθόρυβα. Όταν λέμε ότι η ΧΑ είναι το καλύτερο παρακλάδι του συστήματος, αυτό ακριβώς εννοούμε. 4
status Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Γιατί τον έχει γνωρίσει; Δεν μπορεί τόσα άτομα που τον είδανε μέχρι το 94 να είναι όλοι τρελοί και φανατισμένοι με την θρησκεία... η βεβαιότητα που έχουν μερικοί ότι ήταν ένας κοινός άνθρωπος με τρελαίνει γιατί εγώ δεν είμαι βέβαιος με τίποτα, αλλά τόσα άτομα που ξέρω που τον έχουν επισκεφτεί και τον έχουν αγιοποιήσει είναι κατι... http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=476304 Άγιος γίνεται μετά από 100 και χρόνια από τον θάνατο του, αν το κάνουν οι πιστοί είναι βλασφημία βασικά και αίρεση..στην πυρά και εσύ.;ρ
KilliK Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ βαρέθηκα πάντως. Λογικά ο 27χρονος "εγκληματίας" θα αφεθεί ελεύθερος και όλα οκ. Επιστρέφω στα του iphone 5! μην εισαι τοσο σιγουρος. κατι μου λεει θα τον πανε σε δικη και θα τον καταδικασουν. εντολη πηρανε και τον φυλακισανε. δεν θα τον αφησουν ετσι ευκολα.
status Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 μην εισαι τοσο σιγουρος. κατι μου λεει θα τον πανε σε δικη και θα τον καταδικασουν. εντολη πηρανε και τον φυλακισανε. δεν θα τον αφησουν ετσι ευκολα. http://www.left.gr/article.php?id=8224 E, αν τον φυλακίσουν τότε να δεις πως βγαίνουν απ το ευρώ.
deesnider Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Νομίζω ότι χρειάζεται και λίγο σεβασμός γιατί τελικά η πολύ ελευθερία κάνει κακό... «Από τον Adolf και το Joseph, στο Γιώργη» σε 13 μόνο λέξεις... ...η δεύτερη έκδοση, θα περιλαμβάνει δύο bonus κεφάλαια: 1) «Είναι αναφαίρετο δικαίωμα των πάντων να συμφωνούν μαζί μου» και 2) «Η δημοκρατία είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ώστε να τη μοιράζεσαι με τον καθένα»... Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2012 από deesnider 2
tolis_01 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Ακόμα δεν μάθαμε την διαδικασία ταυτοποίησης του βέβαια. Έγινε άρση απορρήτου για μια σατυρική σελίδα; Αν όχι, τότε πως; Γνώριζαν ήδη ποιος είναι; Παρακολουθούνταν από παλιότερα;
Toufas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ βαρέθηκα πάντως. Λογικά ο 27χρονος "εγκληματίας" θα αφεθεί ελεύθερος και όλα οκ. Επιστρέφω στα του iphone 5! Πληροφοριες εκ των εσω λενε οτι θα τον βαλουνε να πιει κονιο
Beholder Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν ξερω αν εχει δωθει το λινκ στις προηγουμενες σελιδες (δεν καταφερα να τις διαβασω ολες) αλλα εδω μια ενδιαφερουσα τοποθετηση απο τον Κωστα Βαξεβανη: http://www.koutipandoras.gr/?p=25816 1
Toufas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.tovima.gr...cle/?aid=476304 Άγιος γίνεται μετά από 100 και χρόνια από τον θάνατο του, αν το κάνουν οι πιστοί είναι βλασφημία βασικά και αίρεση..στην πυρά και εσύ.;ρ Παρα πολυ καλο αρθρο.
status Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Παρα πολυ καλο αρθρο. Στον ζςκλυδε όπως γράφεται τέλος πάντων, αυτός, αν και ο πνευματικός του θα τα αφορίσει οπότε ο ίδιος θα χρειαστεί να μας μεταφέρει την γνώμη του σαν δικιά του..;ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις