tolis_01 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 έχω όμως μια απορία ποια θα ήταν η αντίδραση αν αντί για τον όποιο γέροντα ,σατιρίζονταν ο νεκρός γρηγορόπουλο ή ο καλτεζά ,πραγματικά θα ήμουν πολύ περίεργος. Αν εννοεις ότι δεν υπάρχουν τέτοιες σελίδες, υπάρχουν (ή υπήρχαν κατά καιρούς, τουλάχιστον για τον πρώτο. Και όχι σατυρικές, του τύπου "σκατά στον τάφο του......").
spacefart Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 αμα δε σας καλυπτει το δελτιο τυπου της αστυνομιας..... και αμα δε το "καταλαβαινετε" επειδη την ειπαν σε καποιον που την ελεγε σε καποια μορφη του χριστιανισμου και σας χαλασε το παρτυ του αθεισμου.. τοτε υπαχει αλλο θεμα 1
Toufas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 προσωπικά θεωρώ ότι πρόκειτο για σάτιρα οποτε όλα τα αλλα είναι περιττά ,θα μπορούσαν απλός να του κλείσουν την σελίδα στο facebook. έχω όμως μια απορία ποια θα ήταν η αντίδραση αν αντί για τον όποιο γέροντα ,σατιρίζονταν ο νεκρός γρηγορόπουλο ή ο καλτεζά ,πραγματικά θα ήμουν πολύ περίεργος. Ειχανε πει αυτοι οτι το μαγικο κασκολ θεραπευει καρκινο, μιλανε με σαυρες, και οτι το μωρο αυτοκτονει μονο του αν ειναι ανεπιθημητη εγκυμοσυνη και ειχανε απο κατω χιλλιαδες να τα πιστευουν? Και μετα ποσα βιβλια-περιοδικα-κουτοχορτο ειδες με τις αποψεις απο αυτους στα μαγαζια?
Beerloah Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Ωραια. Και το προβλημα που πρεπει να φτιαχτει ποιο ειναι? Το να βγαλετε οι ιδιοι οι πιστοι την μουργα απο μεσα σας ή η σελιδα του παλικαριου? Παω στην επανασταση τωρα δεν προλαβαινω χριστιανε γιαλαντζι Δεν σε προσέβαλα, οπότε τη λέξη "μούργα" να την πεις πουθενά αλλού. Αν σε ενοχλεί ο διάλογος παλικάρι μου, άστο για τους άλλους. Μάθε να κάνεις διάλογο και εκτός από μονολεκτικές απαντήσεις, δώσε μας μια ολοκληρωμένη άποψη για το θέμα από όλες τις πλευρές βάση των δικών σου πιστεύω. Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που αρνούνται το διάλογο, τι ποιο τραγικό. 2
Toufas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 αμα δε σας καλυπτει το δελτιο τυπου της αστυνομιας..... και αμα δε το "καταλαβαινετε" επειδη την ειπαν σε καποιον που την ελεγε σε καποια μορφη του χριστιανισμου και σας χαλασε το παρτυ του αθεισμου.. τοτε υπαχει αλλο θεμα Και παμε παλι: Μιας και καποιος τα λεει πολυ πιο καλα απο μενα: Ίσως τελικά έπρεπε να συμβεί αυτό προκειμένου να ηττηθεί και να καταδικαστεί η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για παράβαση των θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων και να τελειώνει η ιστορία με τις 'βλασφημίες'. Η δίωξη έρχεται κατά παράβαση των άρθρων 10 (ελευθερία σκέψης, συνείδησης και θρησκείας), 11 (ελευθερία έκφρασης και πληροφόρησης) και 22 (πολιτιστική, θρησκευτική και γλωσσική πολυμορφία) του Χάρτη Θεμελιωδών Δικαιωμάτων. Οι μόνες αποδεκτές αιτίες για περιορισμό των δικαιωμάτων αυτών σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία είναι για την "δημοσίαν ασφάλειαν, την προάσπισιν της δημοσίας τάξεως, υγείας και ηθικής, ή την προάσπισιν των δικαιωμάτων και ελευθεριών των άλλων." - Δεν κινδύνευσε η δημόσια ασφάλεια - Δεν κιννδύνευσε η δημόσια τάξη - Δεν κινδύνευσε η δημόσια υγεία - Δεν κινδύνευσε η δημόσια ηθική (μια θρησκεία ΔΕΝ ταυτίζεται με την ηθική!) - Δεν κινδύνευσαν δικαιώματα και ελευθερίες άλλων (και τουλάχιστον δικαιώματα που να είναι σοβαρότερα του δικαιώματος ελευθερίας έκφρασης) Τουναντίον, η σύλληψη στην Ελλάδα βασίστηκε στην εγχώρια νομοθεσία που έχει εφεύρει τον όρο της "θρησκευτικής ειρήνης", κάτι που καταφανώς δεν κατατάσσεται σε οποιαδήποτε από τις παραπάνω δικαιολογούμενες αιτίες, αλλά τουναντίον, αποκαλύπτει τη διάθεση της Ελληνικής πολιτείας για αυθαίρετο περιορισμό της ελευθερίας έκφρασης. Η νομοθεσία εδώ. http://eur-lex.europ...1214(01):EN:NOT 1
ebola75 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 τα περαιτέρω είναι υπερβολές .έφτανε μονο το κλείσιμο . μιλάω μονο για σάτιρα και τίποτα παραπάνω .όχι βρισιές και άλλες προσβολές
Toufas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν σε προσέβαλα, οπότε τη λέξη "μούργα" να την πεις πουθενά αλλού. Αν σε ενοχλεί ο διάλογος παλικάρι μου, άστο για τους άλλους. Μάθε να κάνεις διάλογο και εκτός από μονολεκτικές απαντήσεις, δώσε μας μια ολοκληρωμένη άποψη για το θέμα από όλες τις πλευρές βάση των δικών σου πιστεύω. Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που αρνούνται το διάλογο, τι ποιο τραγικό. Την μουργα που ειναι μεσα στην χριστιανοσυνη σας λεω(αυτα που ειπες και εσυ για αρνητικα), δεν λεω για εσενα προσωπικα. Αν σας ενοχλει η εικονα που εχουν οι απ'εξω για εσας. καντε κατι. Δεν θα κανω εγω. Το τι πιστευω εγω ειναι δικο μου θεμα και δεν χριαζεται επεξηγηση και διαφημηση. Οπως θα επρεπε να ειναι και για εσας τους χριστιανους. 11 χρονια στην αγγλια δεν εχω ακουσει ουτε μια καμπανα, και τα τελευταια 4 μενω διπλα απο εκκλησια. Ουτε πανηγιρια, ουτε φασαρια, ουτε λειτουργιες στα μεγαφωνα. 4
KleKoR Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 αυτό το έβαλε κανείς; http://www.lifo.gr/team/bitsandpieces/32263 1
Beerloah Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Την μουργα που ειναι μεσα στην χριστιανοσυνη σας λεω(αυτα που ειπες και εσυ για αρνητικα), δεν λεω για εσενα προσωπικα. Αν σας ενοχλει η εικονα που εχουν οι απ'εξω για εσας. καντε κατι. Δεν θα κανω εγω. Το τι πιστευω εγω ειναι δικο μου θεμα και δεν χριαζεται επεξηγηση και διαφημηση. Οπως θα επρεπε να ειναι και για εσας τους χριστιανους. 11 χρονια στην αγγλια δεν εχω ακουσει ουτε μια καμπανα, και τα τελευταια 4 μενω διπλα απο εκκλησια. Ουτε πανηγιρια, ουτε φασαρια, ουτε λειτουργιες στα μεγαφωνα. Δεκτό ότι δεν το είπες προσωπικά. Δεν με ενδιαφέρει η εικόνα του κάθε παπά, κοιτάω τη δική μου εικόνα φροντίζοντας να σέβομαι τα πιστεύω του καθενός. Φυσικά και είναι δικό σου θέμα, αλλά όταν παίρνεις μέρος σε μια συζήτηση δεν είναι έγκλημα να εκθέσεις τις απόψεις σου. Και ποιός μίλησε για διαφήμιση; Ήρθε κανείς να σε βάλει με το ζόρι στην εκκλησία; Δεν σε καταλαβαίνω αγορίνα μου. Η αγγλία τι σχέση έχει μωρέ; Πας το θέμα αλλού. Το αποτέλεσμα πρέπει να είναι ένα - αμοιβαίος σεβασμός. Δεν βρίζω, χλευάζω τα πιστεύω σου μην το κάνεις και εσύ. Δεν είναι δύσκολο, αλλιώς αρμονική συνύπαρξη δεν υπάρχει σε σωστό βαθμό. Όσον αφορά την εικόνα της εκκλησίας όπως ανέφερα και παραπάνω τη βρώμισαν οι επαγγελματίες παπάδες. Και τέλος πάντων αν κάποιος πάει στην εκκλησία για τον παπά, τότε τι να πώ. Και για να το κάνω ποιο λιανά, οι μόνοι άξιοι σεβασμού είναι οι γέροντες που ζούν σε σκίτες, σε καμία περίπτωση ο κάθε μητροπολήτης με την "μπέμπα". Peace
Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 αυτό το έβαλε κανείς; http://www.lifo.gr/team/bitsandpieces/32263 Ναι το έβαλα να το δει ο "δοκιμος" αλλά δεν το κατάλαβε!
manos08 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Άντε στην Κίνα λοιπόν. Εδώ είναι ΕΛΛΑΣ και είμαστε χριστιανοί ορθόδοξοι... (σας είπα πιθηκάκια διότι δέχεσθε την θεωρία του Bing-Bang) Καταρχας εσυ εισαι ΠΙΘΗΚΑΣ διοτι ενω η φυση-Θεος-εξεληξη-οπως αλλιως θες πεστω,σου χαρισε εναν απο τους μεγαλητερους κι πολυπλοκοτερους εγκεφάλους στο ζωηκο βασιλιο,αντι να τον χρησημοποιησεις για να σκευτεις λογικα,εθελοτυφλεις δεχομενος οτι εμαθες απο μικρος φανταζομαι απο τους γονεις σου κυριως. Και πιστεψε δεν σε κατηγορω για αυτο,εξαλου δεν εισαι ουτε ο πρωτος ουτε κι ο τελευταιος.Αυτο που μου την δινει στα νευρα ειναι το ποσο κλειστομυαλος εισαι.Ακόμα και η θρησκευτικου που εχουμε στο σχολειο,μπορει να ειναι κολημενη μεχρι αϊδιας αλλα τουλαχιστον δεχεται και σεβεται την γνωμη του αλλουνου οσο κι αν διαφωνει με αυτη. Και ειμαι σιγουρος 100%,οσο κι αν σου κακοφανει,πως εναν ειχες μεγαλωσει σε ενα περιβαλλον ισλαμιστον,το ισλαμ θα υπερασπιζοσουν με παθος,διοτι οπως αναφερω κι πιο πανω,απο τα λεγομενα σου καταλαβαινω οτι δεν εισαι χριστιανος επιδη ασπαστικες τις ιδεες του,αλλα επιδη τις δεχτικες χωρις να τις εξετασεις-κατανωησεις. Δε λεω να μην πιστευεις στο Θεο,ολοι πιστευουν ανεξαρτητα τι λεει ο καθενας,αλλα μην συνχεεις το Θεο(θρησκεια) με την εκκλησεια.Αν και αφιβαλω εαν μπορεις να καταλαβεις τη διαφορα. Εγω προσοπικα θα σε συμβουλευα να κατσεις και να τα ξεκαθαρισεις λιγο,να γινεις πιο ανοιχτομυαλος και να δεχεσε και αυτα για τα οποια υπαρχουν αποδηξεις(big bang) οπως και η θρησκευτικου μου,και να μην εθελοτυφλεις,να αναγνωριζεις ποτε η εκκλησεια κανει λαθος. Να καπου απο οπου θα μπορουσες να ξεκισησεις. Πιστευω θα το βρεις πολυ ενδιαφερον: http://xoroxronos-astronomia.blogspot.gr/p/h-3.html Οσο για το σχολειο σου περι χουντας και Παπαδοπουλου,μην νομιζεις οτι το παρελειψα αλλα νομιζω οτι δεν χρειαζεται περετερω σχολιασο. Μπορει να ειμαι μολις 16 χρονον αλλα αυτο δεν σημενει οτι δεν εχω ακουσει το τι γινοταν απο παππουδες και γιαγιαδες για το τι γινοταν. Και πιστεψε με,ο παππους ακομα μερικες φορες ξυπναει ιδρομενος τη νυχτα απο τις αναμνησεις εκεινου του μελανου σημειου της ελληνικης ιστοριας
tolis_01 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Και πιστεψε με,ο παππους ακομα μερικες φορες ξυπναει ιδρομενος τη νυχτα απο τις αναμνησεις εκεινου του μελανου σημειου της ελληνικης ιστοριας Ο δικός του παππούς λογικά ήταν από την γενιά των ταγματασφαλιτών, οπότε μάλλον ξυπνάει με χαμόγελο! 9
Toufas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δεκτό ότι δεν το είπες προσωπικά. Δεν με ενδιαφέρει η εικόνα του κάθε παπά, κοιτάω τη δική μου εικόνα φροντίζοντας να σέβομαι τα πιστεύω του καθενός. Φυσικά και είναι δικό σου θέμα, αλλά όταν παίρνεις μέρος σε μια συζήτηση δεν είναι έγκλημα να εκθέσεις τις απόψεις σου. Και ποιός μίλησε για διαφήμιση; Ήρθε κανείς να σε βάλει με το ζόρι στην εκκλησία; Δεν σε καταλαβαίνω αγορίνα μου. Η αγγλία τι σχέση έχει μωρέ; Πας το θέμα αλλού. Το αποτέλεσμα πρέπει να είναι ένα - αμοιβαίος σεβασμός. Δεν βρίζω, χλευάζω τα πιστεύω σου μην το κάνεις και εσύ. Δεν είναι δύσκολο, αλλιώς αρμονική συνύπαρξη δεν υπάρχει σε σωστό βαθμό. Όσον αφορά την εικόνα της εκκλησίας όπως ανέφερα και παραπάνω τη βρώμισαν οι επαγγελματίες παπάδες. Και τέλος πάντων αν κάποιος πάει στην εκκλησία για τον παπά, τότε τι να πώ. Και για να το κάνω ποιο λιανά, οι μόνοι άξιοι σεβασμού είναι οι γέροντες που ζούν σε σκίτες, σε καμία περίπτωση ο κάθε μητροπολήτης με την "μπέμπα". Peace Το οτι στο σχολειο ειχανε καθε 2-3 μηνες τον υποχρεωτικο εκκλησιασμο? Μαθημα χριστιανισμου? Προσευχη καθε μερα? Καμπανες καθε μερα και τα μεγαφωνα να παιζουν την λειτουργια τους? Τα εχω ξαναπει: Και μου αρεσει που ο nihilist λεει οτι πρεπει να σεβομαστε τα πιστευω του αλλου αλλα μετα λεει για κακους σατανιστες, ισλαμιστες. Να μαντεψω οτι τους σεβεται και αυτους? Επισης τρωτε μοσχαρι? Γιατι δεν σεβεστε τους ινδουιστες? Και πως σεβεστε εσεις αυτα που πιστευω εγω οταν η θρησκεια σας χωνει την μυτη της παντου? Βλαστοκυτταρα, προφυλαξεις στο σεξ, γαμος ομοφυλοφιλων κλπ κλπ. Δεν σεβομαι τα θρησκευτικα σου πιστευω. Σεβομαι το δικαιωμα σου να τα εχεις. Σεβομαι το δικαιωμα σου να τα εκφραζεις. Σε σεβομαι αρκει να με σεβεσαι και εσυ. Δεν σεβομαι το δικαιωμα σου για να με πεις κακο. Δεν σεβομαι το δικαιωμα σου για να μου πεις οτι θα παω στην κολαση σου. Δεν σεβομαι το δικαιωμα σου για να επιβαλεις τα πιστευω σου πανω μου. Δεν σεβομαι την αγνοια/αμαθεια. Δεν σεβομαι την πλυση εγκεφαλου. Δεν σεβομαι το τι λατρευεις οσο παλιο και να ειναι αυτο. Δεν σεβομαι την μισογυνια, το μισος, την αδιαλλαξια, τον σεξισμο και την τυραννια καθε μορφης. Δεν σεβομαι την θρησκεια σου, ουτε πρεπει να την σεβαστω. 7
lepaterious Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι το έβαλα να το δει ο "δοκιμος" αλλά δεν το κατάλαβε! Σε παρακαλω ο "δοκιμος" εχει μεγαλυτερους υπαρξιακους σκοπους απο το να διαβαζει,,οπως το πως να σωσει την πατριδα απο φανταστικους εχθρους,πως να κυνηγησει μεταναστες.πως να διαταζει και να καψωνιζει στον στρατο πως να σωσει την θρησκεια και αλλα τετοια υπαρξιακα ατομικα προβληματα,ααα και πως να διατιμπανιζει την ενδοξη ελληνικη του υπαρξη σε ολα τα φορουμ-σιτε-facebook http://xoroxronos-as...t.gr/p/h-3.html Καλα εσυ του βαζεις δυσκολα τωρα ειναι παρα πολλα για να τα αποστηθισει. 1
antbyron Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Με τέτοια ασχολείται η ηλεκτρονική δίωξη, μπράβο τα παιδάκια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις