Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρα να μην λεει ποτε κανεις τιποτα γιατι ισως προσβαλλουμε καποιον? Καταλαβαινεις ποσο ειναι γελοιο αυτο που λες?

Αυτό κατάλαβες εσύ;

Τι ακριβώς είναι γελοίο; ο αμοιβαίος σεβασμός; Πας καλά μωρέ;

Άλλο κριτική άποψη και άλλο ρίχνω μπινελίκια γιατί έτσι γουστάρω. Αν το παλικάρι είναι άθεος ας κάνει μια σελίδα και ας πει τις απόψεις του, μαζί του. Γελοίος είναι αυτός που με ύβρεις θεωρεί ότι έχει άποψη.

Δηλαδή πρέπει να σε βρίσω για να διαφωνήσω; Καλά μωρέ φτάσαμε να λέμε τα αυτονόητα;

Τέλος πάντων ο καθένας με τη γνώμη του.

• Απαντ. 849
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτό κατάλαβες εσύ;

Τι ακριβώς είναι γελοίο; ο αμοιβαίος σεβασμός; Πας καλά μωρέ;

Άλλο κριτική άποψη και άλλο ρίχνω μπινελίκια γιατί έτσι γουστάρω. Αν το παλικάρι είναι άθεος ας κάνει μια σελίδα και ας πει τις απόψεις του, μαζί του. Γελοίος είναι αυτός που με ύβρεις θεωρεί ότι έχει άποψη.

Δηλαδή πρέπει να σε βρίσω για να διαφωνήσω; Καλά μωρέ φτάσαμε να λέμε τα αυτονόητα;

Τέλος πάντων ο καθένας με τη γνώμη του.

Προσπαθούμε να σε καταλάβουμε, μην μας κατηγορείς. Μήπως ζητάς να καταργηθεί η σάτιρα; Γιατί στην εν λόγω σελίδα, τουλάχιστον από τα screenshots, δεν βλέπω πουθενά να βρίζει άμεσα κάποιον ή τη θρησκεία του. Σατυρίζει όμως.

Δημοσ.

Παιδιά όμως ο παίσιος το είχε πεί για το iphone 5 και το πρόβλημα στους χάρτες.

(To έκανα για να συνδυάσουμε τα Post)

χαχαχαχαχα Αυτό δεν εμπεριέχει βρισιά,αυτός που θα το πάρει σαν βρισιά είναι αυτός που δεν πιστεύει αρκετά και φοβάται μην κλονιστεί η πίστη του. :P

Δημοσ.

Beerloah, άλλο λέω την άποψη μου, άλλο προσπαθώ να κάνω χιούμορ. Με το να λες την άποψη σου όμορφα και πολιτισμένα δεν θα γελάσει κανένας. Κα ο στόχος του παιδιού που έκανε ότι έκανε δεν ήταν να πει την γνώμη του αλλά να κάνει χιούμορ που ως γνωστόν πετυχαίνεται κυρίως μέσω της υπερβολής.

Τώρα, σχετικά με το κάνω χιούμορ σε κάι που πιστεύει ο άλλος, ναι. Γιατί όχι? Δεν είμαι υποχρεωμένος να σέβομαι την παλαβομάρα του καθενός. Και στην τελική θα κριθω απο τους γύρω μου απο αυτά που ο ίδιος λέω. Είτε κοροιδεύω τον Χριστό, είτε τον Δαρβίνο εμένα το ίδιο μου κάνει. Θα κριθείς εν τέλει απο τα λεγόμενα σου, είτε αυτά είναι σοβαρά είτε ειναι πάνω στην προσπάθεια σου να κάνεις πλάκα.

• Like 1
Δημοσ.

Και πέρα από την πλάκα, μερικά σοβαρότερα ερωτήματα. Αφού δεν υπήρχε κακουργηματική πράξη, γιατί άρθηκε το απόρρητο; Είναι νόμιμο αυτό; Μήπως επηρρέασε το ποιος το ζήτησε;

Και μια πρόταση κλεμμένη από το φεισμπουκ:

"Το επόμενο στάδιο ποιο είναι άραγε; Να παίρνουν τηλ. οι ναζί και να κατεβάζουν παράσταση του Αριστοφάνη;"

• Like 1
Δημοσ.

Προσπαθούμε να σε καταλάβουμε, μην μας κατηγορείς. Μήπως ζητάς να καταργηθεί η σάτιρα; Γιατί στην εν λόγω σελίδα, τουλάχιστον από τα screenshots, δεν βλέπω πουθενά να βρίζει άμεσα κάποιον ή τη θρησκεία του. Σατυρίζει όμως.

Δεν σε κατηγορώ παλικάρι μου, σου απαντώ, διάλογος γίνεται. Τέλος πάντων ο καθένας έχει την άποψή του, αν το θεωρείς σάτιρα πολύ καλά κάνεις, γνώμη σου και το σέβομαι στο μέγιστο.

Δημοσ.

Συμφωνώ,αλλά δεν βλέπω να λες τίποτα για τους παπάδες που στήνουν διάφορα θαύματα και εκμεταλλεύονται την πίστη του άλλου για να του παίρνουν τα λεφτά,ούτε για αυτούς που έπαιρναν τα λεφτά από τους εράνους και έστηναν επιχειρήσεις για πάρτη τους,και πολλοί πιστεύουν μόνο και μόνο για τα λεφτά,να έχουν έναν καλό μισθό και μια δουλειά,ούτε πήγαν ποτέ κάποιον από αυτούς μέσα.

Ωραιά και σωστή παρατήρηση. Κατα τη γνώμη μου οι παπάδες και συγκεκριμένα η πατριάρχες ή ξέρω εγώ τι άλλο είναι από τις πιο βρώμικες κοινωνικές τάξεις. Μόνο απλά δεν ζούν - σε αντίθεση προκαλούν το κοινωνικό αίσθημα και κατα συνέπεια όντας νέος, δεν με ελκύουν θρησκευτικά.

Καλό θα ήταν να μπουζουριάσουν πολλούς από αυτούς για διαφόρους λόγους.

Δυστυχώς οι παπάδες (οι περισσότεροι) είναι η ντροπή της εκκλησίας και οφείλω να το παραδεχτώ.

Δημοσ.

ναι ρε τουφας ξεκινα την επανασταση να ουμε.. πηγαινε και για δικηγορος του.. κατεβασε και τα pdf με τους νομους ναταχεις μαζι .. ριξε και λιγο κολιανδρο και θαμαστε τζιτζιιιι

Δημοσ.

Ωραιά και σωστή παρατήρηση. Κατα τη γνώμη μου οι παπάδες και συγκεκριμένα η πατριάρχες ή ξέρω εγώ τι άλλο είναι από τις πιο βρώμικες κοινωνικές τάξεις. Μόνο απλά δεν ζούν - σε αντίθεση προκαλούν το κοινωνικό αίσθημα και κατα συνέπεια όντας νέος, δεν με ελκύουν θρησκευτικά.

Καλό θα ήταν να μπουζουριάσουν πολλούς από αυτούς για διαφόρους λόγους.

Δυστυχώς οι παπάδες (οι περισσότεροι) είναι οι ντροπή της εκκλησίας και οφείλω να το παραδεχτώ.

Ωραια. Και το προβλημα που πρεπει να φτιαχτει ποιο ειναι? Το να βγαλετε οι ιδιοι οι πιστοι την μουργα απο μεσα σας ή η σελιδα του παλικαριου?

ναι ρε τουφας ξεκινα την επανασταση να ουμε.. πηγαινε και για δικηγορος του.. κατεβασε και τα pdf με τους νομους ναταχεις μαζι .. ριξε και λιγο κολιανδρο και θαμαστε τζιτζιιιι

Παω στην επανασταση τωρα δεν προλαβαινω χριστιανε γιαλαντζι. Αγαπατε αλληλους αρκει να μην ειναι λαθραιοαλληλοι. Ρε ουστ.

GEhrf.jpg

Εγω σου ευχομαι να σου πανε ολα ακρο-δεξια.

• Like 3
Δημοσ.

προσωπικά θεωρώ ότι πρόκειτο για σάτιρα οποτε όλα τα αλλα είναι περιττά ,θα μπορούσαν απλός να του κλείσουν την σελίδα στο facebook.

έχω όμως μια απορία ποια θα ήταν η αντίδραση αν αντί για τον όποιο γέροντα ,σατιρίζονταν ο νεκρός γρηγορόπουλο ή ο καλτεζά ,πραγματικά θα ήμουν πολύ περίεργος.

• Like 1
Δημοσ.

τραβα ριξε αι μια ματια στους ορους χρησης του facebook και ισως καταλαβεις γιατι ριξαν την σελιδα

Εμείς μιλάμε για τη σύλληψη του δημιουργού της σελίδας, όχι για το ότι έπεσε η σελίδα. Χαίρω πολύ, και το προφιλ μου στο facebook έχει πέσει 10-15 φορές, δεν είναι σοβαρό ζήτημα αυτό.

Δημοσ.

τραβα ριξε αι μια ματια στους ορους χρησης του facebook και ισως καταλαβεις γιατι ριξαν την σελιδα

Την διαφορα "κλεινει το facebook την σελιδα" με το "κατηγορουμενος για χριστιανοταλιμπανικο νομικο" την καταλαβαινεις?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...