micos000 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Κανονικά δεν θα πρέπει να παίζει ρόλο κάτι τέτοιο. Μήπως αυτά που δεν παίζουν δεν ήταν mp3 αλλά κάποια άλλη μορφή; Μπορείς να δεις αν τα αρχικά τραγούδια παίζουν σωστά;
rattata Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 ολα εχουν καταληξη .mp3 δεν παιζει το πρωτο και ακουγονται παρασιτα ουτε ο χρονος ξεκιναει μετα το 2 παιζει κανονικα ...παιζουν 30 τραγουδια και μετα παλι το ιδιο με κενο 8 τραγουδια
micos000 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Κάτσε, για να λες 30 τραγούδια πρέπει να είναι mp3 το cd και όχι audio cd, έτσι; Στον υπολογιστή παίζουν τα συγκεκριμένα;
censOred Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν φταίει το ότι τα ονοματα των τραγουδιών είναι στα ελληνικά.Πιθανόν βέβαια να εμφανίζει αλαμπουρνέζικα τα ονοματα τους. Δεν φταίει το bitrate των κομματιών τουλάχιστον στους σύγχρονους players. Δεν φταίει η ταχύτητα εγγραφής του cd.Αν όμως το γράψεις σε χαμηλότερη ταχύτητα τότε έχεις περισσότερες πιθανότητες να μην κολλήσει στην ανάγνωση. ΣΥΝΗΘΩΣ φταίει το format που θα επιλέξεις για το δισκάκι σου (ΙSO xyz) π.χ εγώ που γράφω στο imgburn πρέπει να επιλέξω ISO9660 + Joliet. Κάτι αντίστοιχο θα ισχύει και σε σένα. Δες ΕΔΩ Πρέπει να μας πεις ποιο Nero χρησιμοποιείς και να βρεις το Manual του car cd player.
StellaMa2709 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Κανω εγγραφη το cd με τραγουδια mp3 και ενω δειχνει οτι το κανει κανονικα εγγραφη στο τελος δεν γραφεται τιποτα πανω, τι μπορει να φταιει?
micos000 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Stella άνοιξε άλλο thread γιατί αυτό είναι 3 ετών!
zncisnikos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2018 Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με το Nero Burning αλλά όταν έγραψα το CD με το Nero Express ( CD ήχου τύπου Jukebox) παίζει κανονικά στο αυτοκίνητο.
eleni1993 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) παιδια εχω Audi A3 (2006) , εγραψα cd και δεν παιζει με τιποτα. Τα έγραψα με το windows media player, έχω ξανα γραψει αλλα επαιζαν κανονικα. τι λετε να φταιει; να πω οτι κατα την εγγραφη δεν έκανα καμια αλλαγη στον τυπο αρχειου. =/ Επεξ/σία 30 Απριλίου 2019 από eleni1993
Montezuma Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Γραψτε με Burnware και δεν θα εχετε προβλημα, εγω το κανω χρονια τωρα, σου βγαζει και αν χωρανε η οχι ολα τα τραγουδια στο CD που θελεις να γραψεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα