Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενα συστημα με i5 3570K, mobo gigabyte z77 dh3, καρτα γραφικων HD4650 και 4 σκληροι, ποσα watt καταναλωνει περιπου;

Εχω ενα 400αρι τροφοδοτικο και θελω να δω αν ειμαι οκ.

Το ιδιο τροφοδοτικο παιζει μια χαρα με intel E8400, asus p5Q Deluxe και τα υπολοιπα ιδια.

Δημοσ.

Ενα συστημα με i5 3570K, mobo gigabyte z77 dh3, καρτα γραφικων HD4650 και 4 σκληροι, ποσα watt καταναλωνει περιπου;

Εχω ενα 400αρι τροφοδοτικο και θελω να δω αν ειμαι οκ.

Το ιδιο τροφοδοτικο παιζει μια χαρα με intel E8400, asus p5Q Deluxe και τα υπολοιπα ιδια.

γενικα θα σε συμβουλευα να αλλαξεις γιατι να εμπιστευεσαι αυτα τα πραγματα σε no name τροφοδοτικο ειναι ενα ρισκο....σκεψου την αγορα καινουργιου και αναλογα αν προχωρησεις σε αγορα καρτας γραφικων αγροτερα να εχεις μια ιδεα για το τι θα παρεις...και αυτη την φορα προτιμησε να δωσεις ενα σεβαστο ποσο για ενα καλο τροφοδοτικο γιατι οπως εχουμε πει το τροφοδοτικο ειναι η καρδια του συστηματος και δεν πρεπει να ειναι οτι να ναι...

Δημοσ.

Το τροφοδοτικο ειναι της thermaltake.

Σιγουρα με ενα καλο τροφοδοτικο μενεις ησυχος. Απλα απο περιεργεια ηθελα να ξερω ποσα watt καταναλωνει το παραπανω συστημα.

Υποτιθεται οτι οι ivy επεξεργαστες εχουν και μικροτερη καταναλωση, οπότε σκεφτομαι αν θα με εβαζε το συγκεκριμενο τροφοδοτικο

Επίσης επαιζε με εναν raptor στις 10000 στροφες καιτωρα θα αντικατασταθει με εναν ssd, οπότε ακομα καλυτερη βελτιωση θα εχω στην καταναλωση

Δημοσ.

σαν watt σε καλυπτει αλλα ενα τροφοδοτικο δεν ειναι μονο τα watt. προταση δικη μου αν δεν εχεις τα λεφτα τωρα να παρεις new psu βαλτο προσορινα αλλα αν θα κανεις αναβαθμιση στο μελλον πρωτα θα αλλαξεις τροφοδοτικο σαν κι'αυτο http://www.skroutz.gr/c/30/psu-trofodotika.html?from=catspan&keyphrase=corsair+500 ή http://www.skroutz.gr/c/30/psu-trofodotika.html?from=catspan&keyphrase=corsair+600

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...