Προς το περιεχόμενο

Emmy Awards 2012

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το πιο αστειο των βραβειων μετα την μη βραβευση του breaking bad κ του Cranston στην καλυτερη season της σειρας και γενικα μιας απ τις καλυτερες season ever ηταν το emmy στο john Cryer απο το Two And A Half Men.η προπαγανδα σ ολο της το μεγαλειο για να δειξουν οτι η σειρα κραταει κ χωρις τον Charlie

Από τη μια συμφωνώ, αλλά από την άλλη, πράγματι κρατάει η σειρά χωρίς τον Charlie. Με εξαίρεση τα πρώτα επεισόδια, όπου όπως σε κάθε σειρά ψάχνονται με τους χαρακτήρες οι σεναριογράφοι (και εσύ παράλληλα), από ένα σημείο και έπειτα έγινε το ίδιο καλή.

Άλλωστε και με τον Charlie δεν ήταν κανένα αριστούργημα.

Δημοσ.

το πιο αστειο των βραβειων μετα την μη βραβευση του breaking bad κ του Cranston στην καλυτερη season της σειρας και γενικα μιας απ τις καλυτερες season ever ηταν το emmy στο john Cryer απο το Two And A Half Men.η προπαγανδα σ ολο της το μεγαλειο για να δειξουν οτι η σειρα κραταει κ χωρις τον Charlie

Πραγματικά όμως, προπαγάνδα χωρίς καμία κάλυψη. Σαν τι πήρε δηλαδή emmy o john Cryer? Για την ερμηνεία του? Που δεν πήρε επι 8 χρόνια και ξαφνικά κατάλαβαν την ταλεντάρα που κρύβει μέσα του?

Ποτέ δεν την χώνεψα αυτην την σειρά. Τόσα επεισόδια έχω δει, ούτε ενα ''χαχ'' δεν έχω κάνει.

Δημοσ.

Ποτέ δεν την χώνεψα αυτην την σειρά. Τόσα επεισόδια έχω δει, ούτε ενα ''χαχ'' δεν έχω κάνει.

λιγα επεισοδια που εχω δει στον alpha γελασα αρκετα αλλα ηταν καμενο γελιο. σκετη βλαμενη αμερικανια

Δημοσ.

κ με τον Charlie δεν ηταν κ καμια σειραρα αλλα εβγαζε γελιο εξαιτιας του.κ στο κατω κατω για μενα οταν κανεις τετοια σειρα που ο προταγωνιστης ειναι ξεκαθαρα ενας(που στην συγκεκριμενη ουσιαστικα ο Charlie επαιζε τον εαυτο του στην πραγματικη ζωη)κ σταβωνει κατι οπως ο τσακωμος αμα ο δημιουργος σεβεται το κοινο κ την δουλεια του την κοβει αμεσως.δεν νοειτε two and a half men χωρις Charlie ειδικα μετα απο 9 χρονια.το εμμυ κ τετοια κολπα γενικα ειναι αστεια πραγματα.sorry για το offtopic

Δημοσ.

κ με τον Charlie δεν ηταν κ καμια σειραρα αλλα εβγαζε γελιο εξαιτιας του.κ στο κατω κατω για μενα οταν κανεις τετοια σειρα που ο προταγωνιστης ειναι ξεκαθαρα ενας(που στην συγκεκριμενη ουσιαστικα ο Charlie επαιζε τον εαυτο του στην πραγματικη ζωη)κ σταβωνει κατι οπως ο τσακωμος αμα ο δημιουργος σεβεται το κοινο κ την δουλεια του την κοβει αμεσως.δεν νοειτε two and a half men χωρις Charlie ειδικα μετα απο 9 χρονια.το εμμυ κ τετοια κολπα γενικα ειναι αστεια πραγματα.sorry για το offtopic

Ότι να 'ναι γράφεις τώρα. Δε γίνεται να γράφεις συμπεράσματα που βγαίνουν από μια άποψη.

Ποιο κοινό να σεβαστεί ο δημιουργός; Εσένα ή εμένα; Εσύ μπορεί να γελούσες ΜΟΝΟ με τον Τσάρλι, αλλά για μένα ο Τσάρλι ήταν το 30% της σειράς. Η μισή σειρά ήταν ο Άλαν, στους πρώτους κύκλους ο πιτσιρικάς και αργότερα οι "δεύτεροι ρόλοι" όπως η μάνα, η Μπέρτα, ο Χερμπ, η Ρόουζ κτλ.

Είμαι βέβαιος ότι στους περισσότερους άρεσε περισσότερο ο Τσάρλι, αλλά αυτό δε σημαίνει τίποτα. Ειδικά από άποψη ερμηνείας, ο Άλαν είχε πολύ μεγαλύτερη εξέλιξη ως χαρακτήρας και έκανε πιο "δύσκολα" πράγματα. Όχι ότι ο Τσάρλι δεν είναι καλός.

Δημοσ.

αυτο που θελω να πω με λιγα λογια ειναι οτι μετα απο 8 χρονια σειρας ο Τσαρλυ η καθε Τσαρλυ που για μενα ηταν το 80% της σειρας για σενα 30% για αλους 100% κ για μερικους 10% ειναι ανατικαταστατος.προπωπικα θα προτιμουσα μ ενα ωραιο τελος να την τερματιζαν την σειρα,δεν ειναι το ιδιο χωρις τον Sheen ολος ο κοσμος το λεει αυτο.τελως παντων αρκετα ειπαμε(ειμαστε κ offtopic) για μια σειρα που ουτως η αλλως δεν ηταν κατι το εξαιρετικο ακομα κ με τον αγαπημενο Charlie Sheen

Δημοσ.

Τι είναι αυτά που λέτε? Δεν είναι "νεό κόλπο" να παίρνει ο Cryer βραβείο, ντε και καλά να φαίνεται πως καλά κρατεί ακόμα η σειρά τώρα... Αμαν με της θεωρίες συνομοσίας. Τόσα έχει πάρει ο άνθρωπος (μέσα σαυτά 2 Emmy μαζί με το προχθεσινό), γιατί καλώς η κακώς, τόσα χρόνια την έχει την σειρά στην πλάτι του.

Εμένα το παραπονό μου δεν είναι ότι πήρε το βραβείο, αλλα ότι οι υποψηφιότητες είναι ότιναναι σε σχέση μαυτά που προσφέρει η τηλεόραση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...