gavros10 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 "Νικητης" της βραδιας ηταν το modern family που πηρε 4 βραβεια και το homeland που πηρε 3. Αναλυτικά οι νικητές των βραβείων Οι χαμενοι της βραδιας ηταν το mad men, το big bang theory, ο dexter (ισως οχι τοσο), το breaking bad και το game of thrones (μονο ο νανος αξιζε βραβειο και τα εφε). εγω απογοητευτηκα αρκετα γιατι δεν πηρε ουτε 1 βραβειο το mad men, η αγαπημενη μου ξενη σειρα, και που το modern family πηρε 4 ολοκληρα βραβεια. Δηλαδη τοσο καλη κωμωδια ειναι; Να αρχισω να την βλεπω απο εχθες αμα ειναι ετσι. Αναλυτικά οι νικητές των βραβείων Δραματική Σειρά: "Homeland" Κωμική Σειρά: "Modern Family" Μίνι Σειρά ή Τηλεταινία: "Game Change" Μουσική ή Κωμμωδία: "The Daily Show With Jon Stewart" Ρεάλιτι: "The Amazing Race" Α’ Γυναικείος Ρόλος σε Δραματική Σειρά: Claire Danes, "Homeland" Α΄ Ανδρικός Ρόλος σε Δραματική Σειρά: Damian Lewis, "Homeland" Α΄ Γυναικείος Ρόλος σε Κωμική Σειρά: Julia Louis-Dreyfus, "Veep" Α’ Ανδρικός Ρόλος σε Κωμική Σειρά: Jon Cryer, "Two and Half Men" Α’ Γυναικείος Ρόλος σε Μίνι Σειρά ή Τηλεταινία: Julianne Moore, "Game Change" Α΄ Ανδρικός Ρόλος σε Μίνι Σειρά ή Τηλεταινία: Kevin Costner, "Hatfields & McCoys" B΄ Γυναικείος Ρόλος σε Δραματική Σειρά: Maggie Smith, "Downton Abbey" Β’ Ανδρικός Ρόλος σε Δραματική Σειρά: Aaron Paul, "Breaking Bad" Β’ Γυναικείος Ρόλος σε Κωμική Σειρά: Julie Bowen, "Modern Family" Β΄ Ανδρικός Ρόλος σε Κωμική Σειρά: Eric Stonestreet, “Modern Family" Β΄ Γυναικείος Ρόλος σε Μίνι Σειρά ή Τηλεταινία: Jessica Lange, “American Horror Story" Β’ Ανδρικός Ρόλος σε Μίνι Σειρά ή Τηλεταινία: Tom Berenger, “Hatfields and McCoys“ Οικοδεσπότης Ριάλιτι: Tom Bergeron, “Dancing With The Stars“ Καλύτερη Σκηνοθεσία Δραματικής Σειράς: Tim Van Patten, "Boardwalk Empire" Καλύτερη Σκηνοθεσία Κωμικής Σειράς: Steve Levitan, "Modern Family" Καλύτερη Σκηνοθεσία Μίνι Σειράς ή Τηλεταινίας: Jay Roach, "Game Change" Καλύτερη Σκηνοθεσία για Variety: Glenn Weiss, The Tony Awards Καλύτερο Σενάριο για Δραματική Σειρά: Alex Gansa, Howard Gordon & Gideon Raff, "Homeland" Καλύτερο Σενάριο για Κωμική Σειρά: Louis CK, "Louie" Καλύτερο Σενάριο για Μίνι Σειρά ή Τηλεταινία: Danny Strong, "Game Change" Καλύτερο Σενάριο για Variety: Louis CK, "Louis CK Live at the Beacon Theater" 1
gatokoritso Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 1)τι στο καλο εχει το homeland μελι?οσες φορες εχω προσπαθησει να το δω απλα εχω βαρεθει..σιγα το συναρπαστικο θριλερ που λενε ολοι αν και η μουρη της davis ειναι ενα θριλερ απο μονη της... 2)ναι το modern family ειναι καλο.δεν ξερω αν αξιζει 4 εμμυ αλλα εχει κατι γλυκοπικρο που σε κραταει και βγαζει γελιο ταυτοχρονα. 3)εχασε αυτος που παιζει τον sheldon απο το μαλακα που ειναι στο two and a half men?παμε καλα?? 4)το veep το βλεπει κανεις?τρωγεται? 5)γιατι το american horror story ειναι στα μινι series? 1
speedy23 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Πολυ καλο ειναι το homeland.Επειδη χτιζεται αργα δεν το κανει απαραιτητα βαρετο.Προσωπικα δεν θυμαμαι να βαριεμαι σε καμια στιγμη οσο το εβλεπα.Γουστα βεβαια ειναι αυτα.Επισης και οι 2 πρωταγωνιστες ειναι εκπληκτικοι στους ρολους τους και δικαια κερδισαν τα βραβεια. Οσο για το Sheldon που το εχασε απο τον αλλο απο το two and a half men.Δεν εχω δει τη συγκεκριμενη σειρα,αλλα ο Σελντον πια εχει κουρασει οπως ολη η σειρα αρα δεν εκπλησσομαι. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2012 από speedy23
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Λίγα για τον Jon Cryer! Ήταν πάντα ο λόγος που έβλεπα Two and a half men και είναι άνετα ο λόγος για τον οποίο συνεχίζω να το βλέπω. Πάντως είχε πράγματι πολύ ανταγωνισμό. Παραξενεύτηκα που το πήρε. Αλλά ο Sheldon πράγματι κούρασε. Τον παραστράγγιξαν οι σεναριογράφοι.
anthony_88 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν μπορει να γραφεται δημοσιως οτι το Homeland ειναι βαρετη σειρα. Απλα δεν γινεται, μονο εδω γινονται αυτα. 2
Moderators Praetorian Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Ειλικρινά από όλο αυτό με προβληματίζει το ότι σαρώνει το Modern Family βραβεία στις περισσότερες κατηγορίες του. Για μένα, πέρσυ ήταν πολύ χειρότερο από τις προηγούμενες χρονιές του, και σίγουρα χειρότερο από άλλες σειρές που παίζονταν παράλληλα (και από σενάριο και από ερμηνείες καστ κλπ) (πρόχειρα σκέφτομαι το Parks & Rec, και το It's always sunny in philadelphia). Για τις νίκες του Homeland γενικά χαίρομαι ή στη χειρότερη τις καταλαβαίνω. Παρότι στη γενική της δραματικής σειράς δεν νομίζω ότι το "ξεπερνούσε" το Breaking Bad πέρσι. 1
Sellers Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Ειλικρινά από όλο αυτό με προβληματίζει το ότι σαρώνει το Modern Family βραβεία στις περισσότερες κατηγορίες του. Για μένα, πέρσυ ήταν πολύ χειρότερο από τις προηγούμενες χρονιές του, και σίγουρα χειρότερο από άλλες σειρές που παίζονταν παράλληλα (και από σενάριο και από ερμηνείες καστ κλπ) (πρόχειρα σκέφτομαι το Parks & Rec, και το It's always sunny in philadelphia). Για τις νίκες του Homeland γενικά χαίρομαι ή στη χειρότερη τις καταλαβαίνω. Παρότι στη γενική της δραματικής σειράς δεν νομίζω ότι το "ξεπερνούσε" το Breaking Bad πέρσι. Σχετικά με το Modern family, συμφωνώ ότι η 3η σεζόν ήταν πολύ πολύ κάτω από τις άλλες 2, αλλά οι 2 πρώτες ήταν πολύ δυνατές. Δεν έχω δει τις 2 συγκεκριμένες που αναφέρεις, αλλά ανάμεσα στις τόσες κωμικές σειρές που έχω δει την ξεχωρίζω.
koystado Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 πάτωσε η μεγάλη σειρά game of thrones κρίμα πολύ ... χαχαχαχαχαχαχαχαχααχ
DeadOrganPlayer Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 lol! To φυσάνε και δε κρυώνει ρε συ! Θα τους πάρει καιρό μέχρι να συνέλθουν. 2
Vassilis_24 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Όπως ο Άρχοντας πήρε το Όσκαρ με την τελευταία ταινία της τριλογίας έτσι και το game of thrones θα πάρει Emmy την τελευταία χρονιά, οι επικές σειρές/ταινίες δεν ήταν ποτέ στις προτιμήσεις των κουλτουριάρηδων. Και να τους πει και κάποιος ότι όποια σειρά δεν είναι κωμική, δεν είναι απαραίτητα δραματική... Για τις κωμικές σειρές τώρα, σχεδόν ποτέ δεν παίρνουν βραβεία όσες παρακολουθώ (η τελευταία που είχε πάρει ήταν τα φιλαράκια πριν από 10 χρόνια). Προφανώς για να πάρει βραβείο μια κωμική σειρά, δεν πρέπει να βγάζει και πολύ γέλιο...
CarbonFibre Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Μα το Game of Thrones πήρε πολλά EMMY στους τεχνικούς τομείς που έγιναν την προηγουμενη βδομαδα.Επίσης πέρυσι ο Tyrion πήρε το EMMY και Χρυσή Σφαίρα. Τώρα για τη σειρά υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και δύσκολα θα δώσουν σε σειρά φαντασίας το ΕΜΜΥ. To Mad Men το αγνόησαν εντελώς φέτος! 1
Kasrith Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Το Modern Family δεν με χαλάει να σαρώνει απο την στιγμή που οι υποψηφιότητες είναι τόσο άθλιες... Δηλαδή χίλιες φορές αυτό παρά τα Two and a Half Men και Big Bang Theory. Δεν γίνεται όμως να μην βγάζεις υποψήφιους τόσες καλές κωμικές σειρές όπως Parks and Recreation, It's Always Sunny, Archer, Community (!) και άλλα πολλά ενώ την ίδια ώρα έχεις 2-3 υποψήφιους απο μια σειρά.... Εαν ήταν ο Nick Offerman στην κατηγορία, δεν θα συζητούσαμε για τους Cryer (όσο και να τον παω, όπως ακούστηκε, τόσα χρόνια αυτός κουβαλάει την σειρά) και Parsons. Όσο για το Drama, όπως είπα και στο τοπικ του Breaking Bad δεν μπορώ να φανταστώ την σειρά Homeland, την οποία δεν έχω δει ακόμα, να ξεπερνάει μια τόσο άξια σεζόν όπως ήταν η 4η του ΒΒ. Απλά όχι. Όπως επίσης ο Lewis, τον οποίο έχω δει στο Band of Brothers και ο οποίος μου άρεσε, να ξεπερνάει τον Cranston στην συγκεκριμένη σεζόν. Και μόνο το τέλος του Crawlspace να στέλνανε εκεί στους μπαμπουίνους που ψηφίζουν, έπρεπε να του το δώσουν χωρίς δεύτερη σκέψη. Τουλάχιστον δεν το δώσανε σε καναν Hall.... Λογικό να πηγαίνει το Supporting στον Paul και όχι στον Dinklage ο οποίος επίσης γαμάει, εαν και για την 4η σεζόν, εγώ θα ψήφιζα Esposito. Α και επίσης, Poehler. Nuff said /rage 2
alimentas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 το πιο αστειο των βραβειων μετα την μη βραβευση του breaking bad κ του Cranston στην καλυτερη season της σειρας και γενικα μιας απ τις καλυτερες season ever ηταν το emmy στο john Cryer απο το Two And A Half Men.η προπαγανδα σ ολο της το μεγαλειο για να δειξουν οτι η σειρα κραταει κ χωρις τον Charlie
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα