Abudi Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Μετά από αναζήτηση σε reviews κλπ έχω επικεντρωθεί σ'αυτά τα 2 ποντίκια. Αυτό που μ'αρέσει στο G500 κυρίως είναι η φωτεινή ένδειξη που έχει για τα dpi settings καθώς και η ενσωματωμένη μνήμη, που επιτρέπει να κρατάς τις διάφορες ρυθμίσεις που κάνεις μέσω του προγράμματος του, χωρίς το πρόγραμμα να μένει ανοιχτό (έτσι διάβασα τουλάχιστον). Το G400 πάλι, είναι ένα 20άρικο φθηνότερο και έχει max DPI περισσότερο απ'όσο θα χρειαστώ. Διαβάζω βέβαια κάτι για ένα prediction καθώς και για την εξάρτηση του από το λογισμικό της Logitech. Αυτό που επίσης δεν μ'αρέσει σε σχέση με το G500 είναι η έλλειψη κάποιας ένδειξης για το DPI που έχω. Αυτό βέβαια, καθώς είναι η πρώτη φορά που σκοπεύω να πάρω ένα ποντίκι για τέτοια χρήση, δεν ξέρω πόσο απαραίτητο θα είναι. Η δική σας γνώμη, ποιά είναι; Έχετε αυτά τα δύο ποντίκια; Αξίζει το ένα έναντι του άλλου; Να σημειώσω ότι δεν έχω δοκιμάσει στο χέρι μου κανένα από τα 2 ακόμα, αλλά δε νομίζω να με βολέψει κάποιο λιγότερο. Υ.γ. Στην άκρη "καραδοκεί" και το MS SideWinder X3 με τιμή κοντά στα 25€
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα