Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω στην κατοχή μου ένα Nanostation5 Loco της Ubiquiti και ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζει κανείς αν μπορώ να το χρησιμοποιήσω για να συνδεθώ μέσω αυτού ασύρματα σε κάποιο δίκτυο και συνδέοντας το στον υπολογιστή μου να έχω πρόσβαση στο internet και αν μπορούσε να με διαφωτίσει επί του θέματος :)

Δημοσ.

αν θυμαμαι σωστα το nanostation παιζει και σαν client/bridge δηλαδη να πιανει ενα δικτυο και μετα να στο δινει με καλωδιο.δεν θυμαμε αν το δινει με ασυρματο κιολας με την μορφη repeater αλλα νομιζω οτι με καλωδιο γινεται κανονικα.αν δεν στο δινει ασυρματα μεσα στο σπιτι δεν υπαρχει θεμα.η παιρνεις κανα router/access point η αν σου περισσευει κανα adsl router το κανεις αυτο access point

Δημοσ.

Ακριβως ετσι μεχρι προτινος ετσι το χρησιμοποιουσα για να συνδεθω στο δικτυο της σχολης μου (ειχα το nanostation στη ταρατσα και ηταν ρυθμισμενο απο τη σχολη να συδεεται στο δικτυο της που εκπεμποταν απο κεραιες στα χανια). Τωρα ομως ο γειτονας μου μου εδωσε τον κωδικο του δικτυου του και θελω να συνδεθω στο δικο του οποτε ουσιαστικα το προβλημα μου ειναι πως να κανω το ιδιο που μου ειχαν ρυθμισει απο τη σχολη αλλα να το ρυθμισω να μπαινει σε διαφορετικο δικτυο.

Δημοσ.

Φίλε μου την πάτησες. Όπως λέει και το όνομα είναι Nanostation5 Loco - Nanostation5 - station5 - 5 . Δλδ συνδέεται στα 5ghz. Λυπάμαι πολύ αλλά δύσκολα θα βρείς δίκτυο στα 5γιγα να συνδεθείς. Poulinos δεν το πρόσεξες?? Θα σε μαλώσω.......

Δημοσ.

Κατι τετοιο υποψιαζομουν και εγω και απ οτι ειδα και στο manual του τελικα χρειαζομαι δυο nanostation για να πετυχω αυτο που θελω (ενα συνδεμενο στο router του γειτονα και ενα για να λαμβανει απο το πρωτο) για τον λογο που μου ανεφερες κι εσυ :/ Παλι καλα που το χω κονομισει τσαμπα δλδ :Ρ Ευχαριστω παντως για τις απαντησεις :)

• Like 1
Δημοσ.
Ακριβως ετσι μεχρι προτινος ετσι το χρησιμοποιουσα για να συνδεθω στο δικτυο της σχολης μου (ειχα το nanostation στη ταρατσα και ηταν ρυθμισμενο απο τη σχολη να συδεεται στο δικτυο της που εκπεμποταν απο κεραιες στα χανια). Τωρα ομως ο γειτονας μου μου εδωσε τον κωδικο του δικτυου του και θελω να συνδεθω στο δικο του οποτε ουσιαστικα το προβλημα μου ειναι πως να κανω το ιδιο που μου ειχαν ρυθμισει απο τη σχολη αλλα να το ρυθμισω να μπαινει σε διαφορετικο δικτυο.

ναι κανονικα θα εμπαινες μεσα θα εβαζες παρομοια ip με το ρουτερ του γειτονα και απλα θα αλλαζες το δικτυο που θακανες bridge.αντι για της σχολης θα βαζες του γειτονα.ολα αυτα αν ο γειτονας παιζει στα 5 οπως ειπε σωστα ο φιλος απο πανω.που δυσκολο να βρεις καποιον στα 5 εκτος αν του δωσεις και αυτουνου ενα ubiquiti η του το βαλεις στην ταρατσα να εκπεμπει η σε κανα μπαλκονι και εσυ μετα βαλεις καμια τετοια καρτα στα 5 ghz.αλλα εκει θελει access point Μετα.

Φίλε μου την πάτησες. Όπως λέει και το όνομα είναι Nanostation5 Loco - Nanostation5 - station5 - 5 . Δλδ συνδέεται στα 5ghz. Λυπάμαι πολύ αλλά δύσκολα θα βρείς δίκτυο στα 5γιγα να συνδεθείς. Poulinos δεν το πρόσεξες?? Θα σε μαλώσω.......

ενα μυαλο εχω και τον τελευταιο καιρο δεν δουλευει καλα.δεν το σκεφτηκα καν για τα 5 giga παρολο που διαβασα το Manual για να δω αν παιζει bridge.

Κατι τετοιο υποψιαζομουν και εγω και απ οτι ειδα και στο manual του τελικα χρειαζομαι δυο nanostation για να πετυχω αυτο που θελω (ενα συνδεμενο στο router του γειτονα και ενα για να λαμβανει απο το πρωτο) για τον λογο που μου ανεφερες κι εσυ :/ Παλι καλα που το χω κονομισει τσαμπα δλδ :Ρ Ευχαριστω παντως για τις απαντησεις :)

εκτος αν κανεις τιποτα απο τα παραπανω που εγραψα που ειναι δυσκολες λυσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...