Προς το περιεχόμενο

Tablet PC Odys Cosmo, 10.1”, Android 4.0, mini HDMI, 3G / UMTS USB stick ready 149,95 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@Sgourak, ωραιο το μηχάνημα που έβαλες, αλλα ξέρεις τι φοβάμαι με αυτά τα no-brand?

δεν εχουν community, ωστέ αυριο-μεθαυριο να βάλεις την JellyBean.. :(

Δημοσ.

Μονοπύρινο

χαμηλή ανάλυση οθόνης

ουτε IPS

το 3g δεν ειναι ενσωματωμένο απλα υποστηρίζει ..

4gb μόνο

Τι καλό έχει δλδ ?

Δημοσ.

Μονοπύρινο

χαμηλή ανάλυση οθόνης

ουτε IPS

το 3g δεν ειναι ενσωματωμένο απλα υποστηρίζει ..

4gb μόνο

Τι καλό έχει δλδ ?

Με αυτά τα λεφτά (€ 150 με μεταφορικα, τελωνια κλπ) δεν παίρνεις ούτε IPS panel ούτε διπύρηνο επεξεργαστη από την ΕΥΡΩΠΗ.

Γιατι από την ΚΙΝΑ παίρνεις αλλά θέλει 6-8 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ για να έρθει. Κι εγώ δεν το θέλω για τα χριστούγεννα.

Όποιος θέλει από Κίνα ορίστε:

http://www.ebay.co.uk/itm/16GB-1280-800-10-1-N10-Android-4-0-ICS-Dual-Cameras-Tablet-IPS-Screen-Webcam-/140838636241?pt=UK_iPad_Tablets_eReaders&hash=item20caa30ad1

και IPS και 1280x800 και 16 gb και δυο καμερες κι όλα τα καλούδια

ΑΛΛΑ στο τέλος της σελίδας λεει 6-8 weeks για να ερθει, οπότε μέχρι να έρθει θα έχουνε πέσει τόσο και στην ευρώπη.

Όσο για τα καλά του: 10.1'', capacitive screen, 1.3 mp καμερα, 1,5 GHz επεξεργαστη, 1 Gb μνημη, 8000 mA μπαταρια (δεν θα βρεις μεγαλύτερη)

και φυσικά ελπίζω να το έχω σε 5-6 εργασιμες μερες.

Δημοσ.

Να παραγγείλεις κινέζικο tablet απο Ευρώπη είναι ένας σίγουρος τρόπος να πλήρώσεις ακριβότερα κάτι χειρότερο πάντως. :P

Και όχι δεν κάνουν 6-8 εβδομάδες, εγώ με Hong Kong post είχα με επιβάρυνση 5$ tablet σε 2 εβδομάδες.

• Like 1
Δημοσ.

Να παραγγείλεις κινέζικο tablet απο Ευρώπη είναι ένας σίγουρος τρόπος να πλήρώσεις ακριβότερα κάτι χειρότερο πάντως. :P

Και όχι δεν κάνουν 6-8 εβδομάδες, εγώ με Hong Kong post είχα με επιβάρυνση 5$ tablet σε 2 εβδομάδες.

ποιο (ή τι, γενικα) δεν είναι κινεζικο?

btw. πες μας πως πήρες κάτι ηλεκτρονικο από κινα ή χονγκ κονγκ και σου ήρθε σε 2 βδομαδεσ γιατι με ενδιαφέρει

Δημοσ.

http://www.ebay.co.uk/itm/Cube-U30GT-10-1-Android-4-0-IPS-Capacitive-Dual-Core-RK3066-Tablet-PC-MID-16G-/120985672073?pt=UK_Computing_Other_Computing_Networking&hash=item1c2b4ed989

και αυτο φαίνετε ωραίο, και με dual core...

το πρόβλημα ειναι ομως οπως λένε μερικοί απο το market δεν μπορείς να κατεβάσεις βασικές εφαρμογές τυπου Facebook, Gtalk κτλ γιατι ειναι Κινεζικη version εγκατεστημένο.. τρέχα γύρευε roms να του περνάς δηλαδή με τον κίνδυνο πάντα να το brickαρεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλα ολα αυτα , απλα θα ηθελα να εχουν και gps ενσωματωμένο υπαρχει κανενα ;; , αν γνωριζει καποιος θα με εξυπηρετούσε παρα πολυ .

ευχαριστω πολυ

Επεξ/σία από crisimon

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...