Προς το περιεχόμενο

About Jailbreak στο iOS 6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια.Θελω να ρωτησω αν γνωριζει καποιος εστω κατατοπιστικα ποτε θα βγει η jailborken εκδοση του iOS 6.Να υπολογιζω γυρω στους 3-4 μηνες;Δεν ξερω καθολου πως παει το πραγμα αν δηλαδη μπορει να παρει 1 μηνα η ενα χρονο!Ευχαριστω!

Δημοσ.

Γεια σας παιδια.Θελω να ρωτησω αν γνωριζει καποιος εστω κατατοπιστικα ποτε θα βγει η jailborken εκδοση του iOS 6.Να υπολογιζω γυρω στους 3-4 μηνες;Δεν ξερω καθολου πως παει το πραγμα αν δηλαδη μπορει να παρει 1 μηνα η ενα χρονο!Ευχαριστω!

για Α4 επεξεργαστες ειναι ηδη se tethered βεβαια

τώρα αυτο που αναφερθηκε για την νέα iphone 5 συσευη γνωμη μου ειναι πως ειναι πολυ νωρις

για A5 επεξεργαστες...δεν εχει ανακοινωθει κατι επίσημα

Δημοσ.

Εχουν κυκλοφορήσει leaks ότι υπάρχει ήδη έτοιμο για iphone 5.H γνώμη μου όμως είναι ότι δεν θα κάψουν το(τα) exploit γιατί από ότι φαίνεται η apple θα κυκλοφορήσει απανωτά updates για να διορθώσει τις μαμακίες του ios 6 (χαρτες ,μπαταρία,αισθητήρες κ.λ.π)

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
  • Moderators
Δημοσ.

untethered πότε θα παίζει να βγεί?Η dev team στη μούγκα τόσο καιρό

Εαν σε βοηθαει, εαν ημουν στη θεση τους και ειχα στη διαθεση μου καποιο exploit, οι φημες για την επερχομενη 6.0.1 θα μ εκαναν να μην το εμφανισω δημοσια προς το παρον. Ειδωμεν.

Δημοσ.

Εαν σε βοηθαει, εαν ημουν στη θεση τους και ειχα στη διαθεση μου καποιο exploit, οι φημες για την επερχομενη 6.0.1 θα μ εκαναν να μην το εμφανισω δημοσια προς το παρον. Ειδωμεν.

ακριβώς!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...