ArisLoco Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Γεια σας παιδια.Θελω να ρωτησω αν γνωριζει καποιος εστω κατατοπιστικα ποτε θα βγει η jailborken εκδοση του iOS 6.Να υπολογιζω γυρω στους 3-4 μηνες;Δεν ξερω καθολου πως παει το πραγμα αν δηλαδη μπορει να παρει 1 μηνα η ενα χρονο!Ευχαριστω!
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Εαν κρινω απο αυτο το tweet, συντομα. Eχε το νου σου στο blog της Dev Team για νεωτερα 1
martinoff Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 http://m.techradar.com/news/phone-and-communications/mobile-phones/surprise-surprise-iphone-5-jailbroken-on-day-one-1099164 iPhone 5 jailbroken on day one 1
ArisLoco Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Ευχαριστω πολυ παιδια!Να 'στε καλα!
xtraktor Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Γεια σας παιδια.Θελω να ρωτησω αν γνωριζει καποιος εστω κατατοπιστικα ποτε θα βγει η jailborken εκδοση του iOS 6.Να υπολογιζω γυρω στους 3-4 μηνες;Δεν ξερω καθολου πως παει το πραγμα αν δηλαδη μπορει να παρει 1 μηνα η ενα χρονο!Ευχαριστω! για Α4 επεξεργαστες ειναι ηδη se tethered βεβαια τώρα αυτο που αναφερθηκε για την νέα iphone 5 συσευη γνωμη μου ειναι πως ειναι πολυ νωρις για A5 επεξεργαστες...δεν εχει ανακοινωθει κατι επίσημα
TEOKOS Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Εχουν κυκλοφορήσει leaks ότι υπάρχει ήδη έτοιμο για iphone 5.H γνώμη μου όμως είναι ότι δεν θα κάψουν το(τα) exploit γιατί από ότι φαίνεται η apple θα κυκλοφορήσει απανωτά updates για να διορθώσει τις μαμακίες του ios 6 (χαρτες ,μπαταρία,αισθητήρες κ.λ.π) 1
Archer_UK Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 untethered πότε θα παίζει να βγεί?Η dev team στη μούγκα τόσο καιρό
Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 untethered πότε θα παίζει να βγεί?Η dev team στη μούγκα τόσο καιρό Εαν σε βοηθαει, εαν ημουν στη θεση τους και ειχα στη διαθεση μου καποιο exploit, οι φημες για την επερχομενη 6.0.1 θα μ εκαναν να μην το εμφανισω δημοσια προς το παρον. Ειδωμεν.
xtraktor Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Εαν σε βοηθαει, εαν ημουν στη θεση τους και ειχα στη διαθεση μου καποιο exploit, οι φημες για την επερχομενη 6.0.1 θα μ εκαναν να μην το εμφανισω δημοσια προς το παρον. Ειδωμεν. ακριβώς!!!
Archer_UK Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 παρτίδα σκάκι μεταξύ apple κ dev team βλέπω
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 παρτίδα σκάκι μεταξύ apple κ dev team βλέπω Απο το 2007
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα