Sheogorath Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, stratosw είπε 3 στο συνολο Όχι απαραίτητα, κλείδωσα μια πριν κανα 2 μηνο. Δοκίμαζα 2 ανα φορά στο ΑΤΜ, και κλείδωσε στην 6η (εη επίσκεψη). Πειραιώς πάντα.
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 26 λεπτά πριν, zvarthangalos είπε Έχω μια κάρτα χρεωστική Πειραιώς και την έχω ξεχασμένη έχει κάποιο ποσό μέσα όμως δεν είναι σημαντικό και όλο αυτόν τον καιρό δεν χρειάστηκε να την χρησιμοποιήσω, η κάρτα έχει αλλάξει/ανανεωθεί τρεις φορές οπότε και ο κωδικός άλλαξε ισάριθμες φορές έχω και τους τρεις κωδικούς που μου έστελνε η τράπεζα όμως δεν θυμάμαι ποιός είναι ο ισχύων, το περιθώριο κωδικών που μπορούμε να δοκιμάσουμε στο ΑΤΜ είναι τρεις αν θυμάμαι καλά μετά κλειδώνει η κάρτα και πρέπει να κάνουμε αίτηση για να την ξεμπλοκάρουμε η ερώτηση είναι η εξής αν πληκτρολογήσω τον κωδικό και μου βγάλει πως δεν είναι ό σωστός έχω άλλες δυο προσπάθειες έτσι δεν είναι; αν όμως βγάλω την κάρτα από το μηχάνημα και την ξαναβάλω εκ νέου έχω πάλι τρεις προσπάθειες ; Όχι. Είναι 3 συνεχόμενες λανθασμένες εισαγωγές πιν. Μηδενίζεται μόνο εάν και όταν βάλεις σωστό κωδικό. Ακόμη και αν περάσεις 2 φορές λάθος πιν σε Pos μια μετά πας σε ΑΤΜ και βάλεις πάλι λάθος κωδικό τότε μπλοκάρει η κάρτα. Χωρίς να είμαι σίγουρος αν το πιν στο δίνουν όπως της eurobank που έχει 15 θέσεις που η κάθε θέση αντιστοιχεί σε κάποιο νούμερο και με μήνυμα σου στέλνουν τις 4 θέσεις που δημιουργούν το πιν σου τότε ίσως να. Μπορείς να κάνεις επαναφορά/αλλαγή κωδικού ή απλά πας μέσα με ταυτότητα και σηκώνεις τα λεφτά ή τα χαλάς μέσω ίντερνετ
Zugzwang Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, Spect~ είπε Ακόμη και αν περάσεις 2 φορές λάθος πιν σε Pos μια μετά πας σε ΑΤΜ και βάλεις πάλι λάθος κωδικό τότε μπλοκάρει η κάρτα. QFE. Γνωστός μου έβαλε 2 φορές λάθος pin στο ATM και, λόγω φόβου μην του την κρατήσει, σκέφτηκε να πάει στο ταμείο και να δοκιμάσει εκεί κάποιους άλλους πιθανούς συνδυασμούς. Στην πρώτη προσπάθεια η κάρτα μπλόκαρε.
zvarthangalos Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Στο site της Πειραιώς λέει τέσσερις http://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/trapezikes-ypiresies/e-banking/asfaleia-synallagon/asfaleia-ypiresion-atm
Anuminas Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) To quick log in pin για το winbank mobile Πειραιώς και το pin της κάρτας για το ATM ειναι διαφορετικά πράματα; Εκανα αλλαγη του quick log in pin για το winbank, για την ακριβεια η εφαρμογη μου το ζήτησε, σε αυτην την περιπτωση αλλάξει αυτομάτως και το αρχικο pin που μου δωσε η τράπεζα οταν την βάζω σε ΑΤΜ, ή το pin παραμένει το ίδιο; Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2020 από Anuminas
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 44 λεπτά πριν, Anuminas είπε To quick log in pin για το winbank mobile Πειραιώς και το pin της κάρτας για το ATM ειναι διαφορετικά πράματα; Εκανα αλλαγη του quick log in pin για το winbank, για την ακριβεια η εφαρμογη μου το ζήτησε, σε αυτην την περιπτωση αλλάξει αυτομάτως και το αρχικο pin που μου δωσε η τράπεζα οταν την βάζω σε ΑΤΜ, ή το pin παραμένει το ίδιο; το quick log in pin ειναι κωδικός για την εφαρμογη Winbank και δεν εχει καμια σχεση με το pin της καρτας οποτε το pin της καρτας σου ειναι αυτο που είχες δεν άλλαξε κατι 1
Anuminas Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Eυχαριστώ για την απάντηση , για αυτο στο ATM μου εμφάνισε πως έβαλα λάθος pin, πληκτρολογησα το 4ψηφιο quick log in pin αντι για το pin της κάρτας😅 δεν ξαναπροσπάθησα εκεινη την μέρα, λεω μη μπλοκάρω καμια κάρτα Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2020 από Anuminas
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 24/9/2012 στις 10:06 ΠΜ, kfyros είπε αν μπλοκάρει η κάρτα την κρατάει μέσα το μηχάνημα .. πως την έχεις στα χέρια σου ; παράξενο μου φαίνεται.. τελοσπάντων , πας σε οποιοδήποτε κατάστημα και την ξεμπλοκάρεις. αλλιώς, τηλέφωνο στο Phone banking και σε ρωτάνε τα διάφορα και στην ξεμπλοκάρουν εκείνοι .. ΦΥΣΙΚΑ, ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ PIN.. ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΞΕΧΑΣΕΙ, ΤΗΝ ΠΟ.....ΣΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΕΑ ΚΑΡΤΑ.. Εγώ την είχα πάθει καθώς είχα να την χρησιμοποιήσω 6 μήνες. Την έβαλα πληκτρολόγησα 2 φορές λάθος, ζήτησα ακύρωση την έβγαλε την ξαναέβαλα πληκτρολόγησα λάθος την έβγαλά και θυμήθηκα το pin την έβαλα αλλά μου εμφάνισε το μήνυμα ότι έχει απενεργοποιηθεί ωστόσο όταν ψώνισα στο supermarket την έβαλα ανέπαφη και έγινε πληρωμή!! Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2020 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα