Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, παιδιά! Ενώ γενικά δεν ξεχνάω εύκολα, για κάποιο λόγο απόψε το μυαλό μου είχε μπλοκάρει και μπλόκαρα μαζί και την κάρτα μου (εθνοcash plus) βάζοντας αρκετές φορές το pin λάθος. Εμφανίστηκε ένα μήνυμα που έλεγε στο περίπου ότι έχει αποκλειστεί κάθε συναλλαγή για ασφάλεια και ότι πρέπει να επισκεφτώ ένα υποκατάστημα εθνικής για να λυθεί το πρόβλημα.

Μήπως ξέρετε τι διαδικασία ακολουθείται;

Πρέπει να εκδοθεί νέα κάρτα;

Είναι απαραίτητο να πάω σε τράπεζα; Δε γίνεται να την ξεκλειδώσω τηλεφωνικά με μια επιβεβαίωση προσωπικών στοιχείων;

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Αν σου κράτησε την κάρτα το μηχάνημα, πας από εκεί με ταυτότητες και κάνα βιβλιάριο και το ρυθμίζεις.

Αν την έχεις, παίρνεις τηλέφωνο και απαντάς ένα κάρο ερωτήσεις από ΑΦΜ μέχρι το αγαπημένο φαγητό του παππού σου.

Σε κάθε περίπτωση, δεν εκδίδεται νέα κάρτα, απλώς ξεμπλοκάρεται η τρέχουσα. Τουλάχιστον όταν το είχα πάθει εγώ.

• Like 3
Δημοσ.

Την έχω την κάρτα. Λες να γλιτώσω την ούρα στην τράπεζα και να τη βγάλω με ένα τηλεφώνημα;

Ποια ουρα?Ουρα υπαρχει συνηθως οταν εχεις να κανεις με το κισε(ταμειο), εσυ σε καποιο γραφειο θα πας. Ακομα και στην Εθνικη, σπανεια θα περιμενεις πανω απο 5λεπτα να σε εξυπηρετισει υπαλληλος!

Δημοσ.

Α sorry, δεν το ήξερα.

Επαναδιατυπώνω: Λέτε να γλιτώσω την ταλαιπωρία να κατέβω κέντρο για να πάω στην τράπεζα και να τη βγάλω με ένα τηλεφώνημα;

Δημοσ.

Μία φορά που είχα πάθει κάτι τέτοιο, πήγα με ταυτότητα, εξήγησα τι έγινε, άνοιξαν από πίσω το ATM και μου έδωσαν την κάρτα άμεσα, σε 5 λεπτάκια. Σε 'σένα ίσως να 'ναι ακόμα πιο εύκολο, μιας και έχεις το πλαστικό στα χέρια σου.

Σε κάθε περίπτωση, με ένα τηλεφώνημα δε χάνεις τίποτα. :)

Δημοσ.

αν μπλοκάρει η κάρτα την κρατάει μέσα το μηχάνημα ..

πως την έχεις στα χέρια σου ; παράξενο μου φαίνεται..

τελοσπάντων , πας σε οποιοδήποτε κατάστημα και την ξεμπλοκάρεις.

αλλιώς, τηλέφωνο στο Phone banking και σε ρωτάνε τα διάφορα και στην ξεμπλοκάρουν εκείνοι ..

ΦΥΣΙΚΑ, ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ PIN..

ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΞΕΧΑΣΕΙ, ΤΗΝ ΠΟ.....ΣΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΕΑ ΚΑΡΤΑ..

Δημοσ.

Στην Εμπορική πρόσφατα μου "ρούφηξε" τη κάρτα και μου είπαν ότι εδώ και καιρό σε τέτοιες περιπτώσεις κάνουν επανέκδοση όπως και έγινε.

Δημοσ.

Στην Εμπορική πρόσφατα μου "ρούφηξε" τη κάρτα και μου είπαν ότι εδώ και καιρό σε τέτοιες περιπτώσεις κάνουν επανέκδοση όπως και έγινε.

η εμπορική παίζει να είναι και η χειρότερη τράπεζα στην Ελλάδα σε τέτοια θέματα, μακράν..

μετά η alpha...

Δημοσ.

Εμένα μου το λες. Είμαι πελάτης αναγκαστικά εδώ και 20 χρόνια. Είναι τυπικοί μέχρι αηδίας, για οποιαδήποτε δουλειά που θες σου ζητάνε πάντα το κάτι παραπάνω από χαρτιά σε σχέση με άλλες τράπεζες, είναι ίσως η πιο ακριβή τράπεζα με τις λιγότερες παροχές προς τους πελάτες.

Δημοσ.

Μαλλον δεν ειχες ποτε παρεδωσε με την eurobank!

εγώ έχω και με τις δύο. Καμία σχέση λέμε...

στη eurobank τουλάχιστον σου παρέχουν γαμάτες ηλεκτρονικές υπηρεσίες. Κι είχαν και τα πιστοποιητικά, ούτε μηχανάκια ούτε μαλακίες, πρώτοι απ' όλους ,

η credicom είναι ΓΤΠ all the way..

Δημοσ.

Την έχω την κάρτα. Λες να γλιτώσω την ούρα στην τράπεζα και να τη βγάλω με ένα τηλεφώνημα;

Έτσι είχε γίνει σε εμένα. Αλλά αν είναι κοινός λογαριασμός με κάποιον άλλο, γονέα, σύζυγο κτλ, να είσαι προετοιμασμένη και να ξέρεις τα στοιχεία εγγραφής.

Δημοσ.

Ενημερώνω τι μου είπαν για να ξέρει κάποιος που θα βρεθεί σε αντίστοιχη κατάσταση.

Πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών της εθνικής (181818) και μου είπαν ότι πρέπει να πάω σε ένα υποκατάστημα με την ταυτότητά μου και αμέσως θα μου την ξεμπλοκάρουν. Αυτό βέβαια με την προϋπόθεση ότι θυμήθηκα το pin μου. Διαφορετικά πάω σε υποκατάστημα, κάνω αίτηση για καινούρια κάρτα και την έχω σε 2 μέρες. Τηλεφωνικά δε γίνεται να την ξεκλειδώσω, μου είπαν.

Αυτά τουλάχιστον ισχύουν για την εθνική.

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις :-)

• 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Έχω μια κάρτα χρεωστική Πειραιώς και την έχω ξεχασμένη έχει κάποιο ποσό μέσα όμως δεν είναι σημαντικό και όλο αυτόν τον καιρό δεν

χρειάστηκε να την χρησιμοποιήσω, η κάρτα έχει αλλάξει/ανανεωθεί τρεις φορές οπότε και ο κωδικός άλλαξε ισάριθμες φορές

έχω και τους τρεις κωδικούς που μου έστελνε η τράπεζα όμως δεν θυμάμαι ποιός είναι ο ισχύων, το περιθώριο κωδικών που μπορούμε να δοκιμάσουμε στο ΑΤΜ είναι

τρεις αν θυμάμαι καλά μετά κλειδώνει η κάρτα και πρέπει να κάνουμε αίτηση για να την ξεμπλοκάρουμε η ερώτηση είναι η εξής 

αν πληκτρολογήσω τον κωδικό και μου βγάλει πως δεν είναι ό σωστός έχω άλλες δυο προσπάθειες έτσι δεν είναι;

αν όμως βγάλω την κάρτα από το μηχάνημα και την ξαναβάλω εκ νέου έχω πάλι τρεις προσπάθειες ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...