alexb_10 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα φιλτατοι, Όπως λέει και ο τίτλος, θέλω να παντρέψω αυτά τα δύο. Εξηγούμαι: Έχω μία Access η οποία τρέχει σε έναν υπολογιστή, μην φανταστείτε τίποτα τρελλό, απλές αναζητήσεις είναι απο queries και σκευτόμουν, μήπως μπορώ να την κάνω να τρέχει στο HTC HD2 που έχω. Ψάχνοντας στον φίλο μου τον googlη δεν έφτασα σε κάποια άκρη. Μήπως κανείς απο εδώ, έχει κάνει κάτι αντίστοιχο?? Σας ευχαριστώ. Και μιας και τα λέμε όλα, άραγε μπαίνουν τα wm7 σε αυτό το κινητό?? Το έχει ψάξει κανείς?? Και πάλι σας ευχαριστώ!
ektor7 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα φιλτατοι, Όπως λέει και ο τίτλος, θέλω να παντρέψω αυτά τα δύο. Εξηγούμαι: Έχω μία Access η οποία τρέχει σε έναν υπολογιστή, μην φανταστείτε τίποτα τρελλό, απλές αναζητήσεις είναι απο queries και σκευτόμουν, μήπως μπορώ να την κάνω να τρέχει στο HTC HD2 που έχω. Ψάχνοντας στον φίλο μου τον googlη δεν έφτασα σε κάποια άκρη. Μήπως κανείς απο εδώ, έχει κάνει κάτι αντίστοιχο?? Σας ευχαριστώ. Και μιας και τα λέμε όλα, άραγε μπαίνουν τα wm7 σε αυτό το κινητό?? Το έχει ψάξει κανείς?? Και πάλι σας ευχαριστώ! Στο θεμα με το access,δε ξερω να σου πω! Στο δευτερο θεμα,με τα wp7,ειναι ναι! Μπορεις να περασεις android,wp7.5 ή και τα δυο μαζι σε dualboot! Για android κοιτα εδω! Και για wp7.5 κοιτα εδω! Και γενικα για το htc hd2 κοιτας εδω! Και οτι απορειες εχεις,ρωτας εδω και εδω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα