olist Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Πριν μια εβδομαδα αρχισε και εκανε επανεκκινηση το pc μου βγαζοντας χρωματα στην οθονη πρωτου κλεισει και οταν ανοιγε μου ελεγε να κανω repair.σημερα δεν ανοιγει και στην οθονη δειχνει τις παρακατω φωτογραφιες. ξερετε τι μπορει να φταει;
olist Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 αν και ασχετος και μενα εκει πηγε το μυαλο μου. σε ευχαριστω πολυ. θα γραψω αυριο και τα χαρακτηριστικα του υπολογιστη για να μου πειτε ποια καρτα να παρω.
beknick Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 αν εχει on board vga δοκιμασε την οθονη ή την καρτα σε αλλο pc αν και εγω καρτα πιστευω γραψε και τι χρηση κανεις και τι λεφτα δινεις
alpo Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Μη βιαστείς να πάρεις άλλη κάρτα. Δοκίμασε αν μπορείς να δανειστείς μια από κάποιο φίλο σου να βεβαιωθείς ότι όντος είναι αυτό. Ίσως θα μπορούσε να φταίει και το καλώδιο.
olist Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 ευχαριστω για τις συμβουλες σας. ειδα την καρτα που εχω τωρα και ειναι αυτη gigabyte gv-rx165p256d-rh Windows 7 Intel core 2cpu 1.86Ghz ram 1gb 400 watt τροφοδοτικο Η χρηση του υπολογιστη ειναι μονο για ιντερνετ και ταινιες ...
olist Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Με βαση τα παραπανω χαρακτηριστικα ποια καρτα μπορω να βαλω ( κοστος μεχρι 50 ευρω)
beknick Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 πολλες... αλλα πρεπει να εισαι σιγουρος οτι ειναι καρτα πρεπει να βρεις μια απο εναν φιλο σου και να την βαλεις πανω να δεις τι γινετε να αλλαξεις καλωδιο μηπως ειναι αυτο οπως ειπε και ο aplo εχεις on board καρτα γραφικων;;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα