Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια.

Παρατηρώ στο ιστορικό του google ότι υπάρχουν αναζητησεις οι οποίες δεν έχουν γίνει από εμένα.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να δω από ποια περιοχή έχουν γίνει οι συγκεκριμένες αναζητήσεις;

Με εχει προβληματίσει αρκετα. Να προσθέσω ότι ο λογαριασμός στο google-youtube είναι ενεργός (συνδεδεμένος μονο με Mozilla) από τον υπολογιστή μου και από άλλον έναν μονάχα!! Δεν ξερει κανείς τον κωδικό μου ώστε να τον χρησιμοποιεί και δεν έχω συνδεθεί από πουθενά αλλού.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

οταν έννοείς ιστορικό google, εννοείς οταν ξεκινάς να γράψεις κάτι στο search bar που σου βγάζει από κάτω κάποιες προτάσεις; Αν ναι τότε μην αγχώνεσαι είναι του google αυτο, και είναι οι ποιο συχνές αναζητήσεις που γίνονται με βάση αυτού που πάς να γράψεις από τους χρήστες του google. Δεν είναι οτι κάποιος αλλος έχει χρησιμοποιήσει το account σου και έχει κάνει αυτές τις αναζητήσεις

Δημοσ.

Οχι δεν εννοω αυτο. Πηγαίνω στις ρυθμίσεις λογαριασμού στο google και κοιτάζω το ιστορικο του ιστού. Στο ιστορικο μου εμφανίζει ξεκάθαρα την ημερομηνια που επισκέφτηκα το κάθε site. Εκει κατι τρέχει..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...