Red Devil Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 για να ανοιξη ενα pc χρειαζεται cpu γιατι το δοκιμασα και δεν ανοιγε ουτε το ανεμιστιρακι του τροφοδοτικου δεν γυρναγε (εκανα το κολπο με τον συνδετιρα στο τροφοδοτικο με ενα φαν και δουλεψε)
3leven Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Προφανως και δεν θα δουλεψει.. Αν με το "ανοιξει" εννοεις να παρει ρευμα , ναι θα παρει ρευμα αλλα ολο το PC δεν θα ανταποκρινεται.. Η οθονη θα ειναι σβιστη και το PC σου θα ειναι απλα στο ρευμα (θα αναβει το LED στο κουτι) αλλα γενικως θα ειναι "νεκρο". Απλα σκεψου εναν ανθρωπο χωρις εγκεφαλο..
Red Devil Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 μου κανει εντιπωση πως δεν αναβει τιποτα... ουτε καν το τροφοδοτικο ή το φαν
rounsmith Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 για να μην ανοιγει καν είναι η μητρική ή τροφοδοτικό. Το τι από τα δύο είναι αν έχεις speaker βάλτο πάνω και ανάλογα με τα Beep θα καταλάβεις.
Red Devil Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 για να μην ανοιγει καν είναι η μητρική ή τροφοδοτικό. Το τι από τα δύο είναι αν έχεις speaker βάλτο πάνω και ανάλογα με τα Beep θα καταλάβεις. εχω βαλει beep αλλα δεν παιρνει ρευμα η μητρικη...το τροφοδοτικο το εχω ελνξει λετε να ειναι χαλασμενη...να παρω τηλεφωνο στο msystems για αντικατασταση;;
rounsmith Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Για να μην ανοίγει καν σημαίνει ότι κάτι έχει βραχυκυκλώσει , Αν έβαλες μόνο μητρική και επεξεργαστή και δεν ανοίγει σημαίνει ότι κάτι απο τα δύο είναι βραχυκυκλωμένο.
Red Devil Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 συνδεσα μονο μητρικη και ενα φαν (ωστε να καταλαβω οτι δουλευει) αλλα δεν ανταποκριθηκε... ολες τις δοκιμες τις εχω κανει χωρις cpu αλλα εχω διαβασει οτι δεν επιρεαζει στο ανοιγμα της μητρικης (να παρει μπρος)
rounsmith Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Λοιπόν αυτό που λες δεν γίνεται. Χωρίς cpu δεν γίνεται να ανοίξει. Είναι σαν να έχεις έναν άνθρωπο χωρίς καρδιά και να του κάνεις ηλεκτροσόκ για να "ξεκινήσει" , χωρίς καρδιά πώς να πάρει μπρος?
Red Devil Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 καλα θα περιμενω τον επεξεργαστη και θα δω
rounsmith Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 καλα θα περιμενω τον επεξεργαστη και θα δω Ναι κάνε αυτό. Πιστέψω θα δουλέψει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα