Προς το περιεχόμενο

mb without cpu

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για να ανοιξη ενα pc χρειαζεται cpu γιατι το δοκιμασα και δεν ανοιγε ουτε το ανεμιστιρακι του τροφοδοτικου δεν γυρναγε (εκανα το κολπο με τον συνδετιρα στο τροφοδοτικο με ενα φαν και δουλεψε)

Δημοσ.

Προφανως και δεν θα δουλεψει.. Αν με το "ανοιξει" εννοεις να παρει ρευμα , ναι θα παρει ρευμα αλλα ολο το PC δεν θα ανταποκρινεται.. Η οθονη θα ειναι σβιστη και το PC σου θα ειναι απλα στο ρευμα (θα αναβει το LED στο κουτι) αλλα γενικως θα ειναι "νεκρο".

Απλα σκεψου εναν ανθρωπο χωρις εγκεφαλο..

Δημοσ.

για να μην ανοιγει καν είναι η μητρική ή τροφοδοτικό. Το τι από τα δύο είναι αν έχεις speaker βάλτο πάνω και ανάλογα με τα Beep θα καταλάβεις.

Δημοσ.
για να μην ανοιγει καν είναι η μητρική ή τροφοδοτικό. Το τι από τα δύο είναι αν έχεις speaker βάλτο πάνω και ανάλογα με τα Beep θα καταλάβεις.

εχω βαλει beep αλλα δεν παιρνει ρευμα η μητρικη...το τροφοδοτικο το εχω ελνξει

λετε να ειναι χαλασμενη...να παρω τηλεφωνο στο msystems για αντικατασταση;;

Δημοσ.

Για να μην ανοίγει καν σημαίνει ότι κάτι έχει βραχυκυκλώσει , Αν έβαλες μόνο μητρική και επεξεργαστή και δεν ανοίγει σημαίνει ότι κάτι απο τα δύο είναι βραχυκυκλωμένο.

Δημοσ.

συνδεσα μονο μητρικη και ενα φαν (ωστε να καταλαβω οτι δουλευει) αλλα δεν ανταποκριθηκε...

ολες τις δοκιμες τις εχω κανει χωρις cpu αλλα εχω διαβασει οτι δεν επιρεαζει στο ανοιγμα της μητρικης (να παρει μπρος)

Δημοσ.

Λοιπόν αυτό που λες δεν γίνεται. Χωρίς cpu δεν γίνεται να ανοίξει. Είναι σαν να έχεις έναν άνθρωπο χωρίς καρδιά και να του κάνεις ηλεκτροσόκ για να "ξεκινήσει" , χωρίς καρδιά πώς να πάρει μπρος?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...