T0m Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Μου έβγαλε πως έχει πρόβλημα (αστοχία) ο σκληρός μου και να αποθηκεύσω τα αρχεία μου(το κανα) και να τον αλλάξω...Επειδή όμως και φράγκα δεν παίζουν λέω να το κρατήσω όσο πάει. Θα χρειαστώ σύντομα σκληρό ή μπορεί να κρατήσει και χρόνο ας πούμε? 'Εκανα και φορμάτ και πάλι τα ίδια (έλεγα μήπως είναι κανένα πρόβλημα με κάποιο πρόγραμμα κτλ)
TheELF Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Μπαίνει στα windows τώρα;;Αν ναι τρέξε το Hard Disk Sentinel και ανέβασε εικόνα να δούμε τι λέει.
T0m Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Failure Predicted - Attribute: 5 Reallocated Sectors Count, Count of sectors moved to the spare area. Indicate problem with the disk surface or the read/write heads. There are 15608 bad sectors on the disk surface. The contents of these sectors were moved to the spare area. Based on the number of remapping operations, the bad sectors may form continuous areas. Replace hard disk immediately. It is recommended to backup immediately to prevent data loss. αυτό μου βγάζει (είχε πολλά και δεν ήξερα τι να πρωτοκάνω prtscrn) και λέει power on time 60d 20h estimated lifetime remaining 0d total stop/start count 4373 καλά τα πήγα.... ευχαριστώ πολύ για το προγραμμα πολύ καλό
TheELF Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα....(αυτά ακριβός είναι τα σημαντικά σωστά τα ανέβασες) Αν έχεις την πλήρη έκδοση του sentinel μπορείς να κάνεις disk->Surface Test->Reinitialize disk surface αν υπάρχει περίπτωση θα φτιάξει όσα bad sector από τα 15608 μπορεί αλλά να ξέρεις ότι θα πάρει πάρα πολύ ώρα,αν το κάνεις και ολοκληρώσει ανέβασε την εικόνα που δείχνει τα sector.
T0m Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 30Ε κάνει οπότε βάζω άλλα 30 και παίρνω έναν 500αρι λογικά, ελπίζω μόνο να αντέξει μέχρι το πρωί γιατί από το λαπτοπ διαβάζω για το μάθημα που δίνω....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα