Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, δεν ξέρω αν είναι η κατάλληλη ενότητα που ανοίγω το θέμα.

Τον τελευταίο λογαριασμό OTE τον πλήρωσα μέσω πιστωτικής από το online payment του ΟΤΕ μέσω του αριθμού που αναγράφεται πάνω στο λογαριασμό.

Από τη στιγμή που το έχω πληρώσει δεν έχει μηδενίσει το υπόλοιπο του λογαριασμού ενώ από το 13888 μου είπαν ότι φαίνεται κανονικά η πληρωμή σε αυτούς.

Έχει τύχει κάτι παρόμοιο σε εσάς ή μήπως δεν μηδενίζεται ποτέ το υπόλοιπο μέχρι που να εκδοθεί ο επόμενος;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

περιμενε μερικες ημερες να δεις τι θα γινει.μην σε αγχωνει.ισως επειδη ειναι Online αργει λιγο παραπανω.αφου φαινεται σε αυτους no worries.

Δημοσ.

περιμενε μερικες ημερες να δεις τι θα γινει.μην σε αγχωνει.ισως επειδη ειναι Online αργει λιγο παραπανω.αφου φαινεται σε αυτους no worries.

Σε 3-4 μέρες λήγει η προθεσμία πληρωμής οπότε θα ξέρω μια και καλή....

Δημοσ.

ασχετα με την προθεσμια πληρωμης μπορει απλα να θελει μια δυο μερες να περαστει μεσα λογω οτι πληρωθηκε ηλεκτρονικα.βλεπε λογαριασμο σε πιστωτικη που χρεωνουν και εμφανιζεται 2 μερες μετα.

Δημοσ.

ασχετα με την προθεσμια πληρωμης μπορει απλα να θελει μια δυο μερες να περαστει μεσα λογω οτι πληρωθηκε ηλεκτρονικα.βλεπε λογαριασμο σε πιστωτικη που χρεωνουν και εμφανιζεται 2 μερες μετα.

Το θέμα είναι ότι η πληρωμή έχει γίνει από τις 13 του μήνα.

Δημοσ.

εφοσον σου εχουν πει οτι το βλεπουν και εχεις και την αποδειξη τοτε ολα ειναι οκ:D.αν κατι παει λαθος στελνεις την αποδειξη πληρωμης και ολα οκ.

Δημοσ.

Μέσω e-bill πλήρωσες;Αν ναι μην ανησυχείς για τίποτα.Καταρχήν σου έβγαλε τον μοναδικό αριθμό ηλεκτρονικής συναλλαγής.Επίσης αν κοιτάξεις στο e-mail σου θα έχεις την απόδειξη πληρωμής(μερικές φορές βέβαια στα βγάζει εξωγήινα.πρέπει να αποθηκεύσεις το κείμενο και να παίξεις με τις γλώσσες για να το δεις κανονικά).Περνάει 1 μέρα για να βεβαιώσει η τράπεζα τον ΟΤΕ για το διαθέσιμο υπόλοιπο και πως μπορεί να γίνει η συναλλαγή.Το τι γράφει ως υπόλοιπο στον λογαριασμό σου στο e-bill είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.Κάποια στιγμή θα φιλοτιμηθούν.Και στην vodafone τα ίδια σκατά είναι.Όποτε θυμούνται.

Αν δεν πλήρωσες μέσω e-bill,αλλά από site κάποιας τράπεζας δεν ισχύουν τα παραπάνω,πέραν από το ότι σίγουρα πληρώθηκε και το υπόλοιπο εμφανίζεται για τους παραπάνω....άγνωστους λόγους.

Να ξέρεις πως εδώ και κανά χρόνο πληρώνω τον δικό μου και του παππού μου μέσω e-bill.τα ίδια με εσένα κάθε φορά.Την πρώτη φορά και εγώ αγχώθηκα ως που ήρθε ο επόμενος και μπήκα στο νόημα(συν την,έστω ισχνή,έκπτωση των 2,5 ευρώ.)

Off topic : Να φανταστείς στην vodafone βγήκε ο νέος λογαριασμός (καμμιά 90 ευρώ) και αυτοί έχουν ως υπόλοιπο 64 και κάτι,που είναι το προηγούμενο.Ότι να ναι πραγματικά.

Δημοσ.

Μέσω e-bill πλήρωσες;Αν ναι μην ανησυχείς για τίποτα.Καταρχήν σου έβγαλε τον μοναδικό αριθμό ηλεκτρονικής συναλλαγής.Επίσης αν κοιτάξεις στο e-mail σου θα έχεις την απόδειξη πληρωμής(μερικές φορές βέβαια στα βγάζει εξωγήινα.πρέπει να αποθηκεύσεις το κείμενο και να παίξεις με τις γλώσσες για να το δεις κανονικά).Περνάει 1 μέρα για να βεβαιώσει η τράπεζα τον ΟΤΕ για το διαθέσιμο υπόλοιπο και πως μπορεί να γίνει η συναλλαγή.Το τι γράφει ως υπόλοιπο στον λογαριασμό σου στο e-bill είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.Κάποια στιγμή θα φιλοτιμηθούν.

Όπως τα λες είναι....

το χρηματικό ποσό τελικά δεσμεύτηκε μέσω της κάρτας μου μετά από 3 μέρες. Στο ΟΤΕ (καταστήματα) φαίνεται πληρωμένος με μηδενικό υπόλοιπο ενώ στο site φαίνεται ακόμα το ποσό πλκηρωμής.... Καμία σχέση πάντως με τη hol.... Τι να πει κανείς...

Δημοσ.

ισως να δεσμευτηκε και την ιδια ημερα αλλα παντα εμφανιζεται στην καρτα 2-3 ημερες πιο μετα.το βλεπω συνεχεια αυτο.να σου βγαζει πχ η τραπεζα οτι υπολοιπο πχ 120 αλλα λογιστικο υπολοιπο πχ 200 η το αναποδο δεν το θυμαμαι.συν οτι επειδη μπλεκουν τραπεζες ισως πραγματι αργει να ενημερωθει.μπορει βεβαια και απο την αλλη γενικοτερα το συστημα τους ειτε Online ειτε κανονικα να αργει να κανει ενημερωση.αλλα σε καθε περιπτωση εφοσον εχει πληρωθει και εχεις αποδειξη δεν υπαρχει λογος να ανησυχεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...