MaryLovesMeryl Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπερα,ερχομαι απτη κατηγορια hardware Ο εξωτερικος μου σκληρος μαλλον τα παιξε..Δεν τον δειχνει η εξερευνηση των windows αλλα ο πινακας ελεγχου ναι...Μου ζηταει συνεχεια να το διαμορφωσω...Το θεμα μου ειναι αν υπαρχει καποιο προγραμα-οπως μου υποδειξανε-ωστε να επαναφερω τα αρχεια μου.Κι αν ναι πρεπει να κανω φορματ πρωτα?δεν γινεται να τα σωσω ετσι οπως ειναι ο δισκος?(γιατι βλεπω οτι καποιο μερος του δισκου χρησιμοποειται!)τα αρχεια ειναι βιντεο και εικονες και καποια ηχιτικα...
veteranos123 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δοκίμασε με το recuva ή το file scaveger.Σε καμιά περίπτωση ΔΕΝ κάνεις format.Αν όλα πάνε καλά και βρείς τα αρχεία που θες θα επιλέξεις να αποθηκευτούν σε κάποιον άλλο δίσκο.
MaryLovesMeryl Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δοκίμασε με το recuva ή το file scaveger.Σε καμιά περίπτωση ΔΕΝ κάνεις format.Αν όλα πάνε καλά και βρείς τα αρχεία που θες θα επιλέξεις να αποθηκευτούν σε κάποιον άλλο δίσκο. Μα δεν αναγνωριζει καν το δισκο ο υπολογιστης για να κανω ανακτηση...:S
veteranos123 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Τότε δεν υπάρχουν ελπίδες.ο δίσκος είναι εξωτερικός ή εσωτερικός? Τώρα το είδα ότι είναι εξωτερικός.Αν δεν είναι στην εγγύηση κάνε ένα κόπο και βγάλτον από την θήκη και συνέδεσέτον εσωτερικά σε κάποιο pc μήπως χάλασε o controler της θήκης.
MaryLovesMeryl Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Τότε δεν υπάρχουν ελπίδες.ο δίσκος είναι εξωτερικός ή εσωτερικός? O δισκος ειναι εξωτερικος.Μονο ο πινακας ελεγχου τον βλεπει..αλλα ως σκληρο..οχι σαν αρχεια...
iMarilina Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπερα. Κατ αρχας τι windows εχεις? δοκίμασε να αλλαξεις θύρες και επισης οταν σου λεει διαμορφωση, υπαρχει επιλογη για scandisk? Sent from my iPad using Insomnia
Xristaras12 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 active@file recovery. Δεν ειναι δωρεαν βεβαια αλλα με πιανεις τι θελω να πω.Με εχει σωσει απειρες φορες.
MaryLovesMeryl Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπερα. Κατ αρχας τι windows εχεις? δοκίμασε να αλλαξεις θύρες και επισης οταν σου λεει διαμορφωση, υπαρχει επιλογη για scandisk? Sent from my iPad using Insomnia εχω 7 Home,οχι δεν δοκιαμασα τις θυρες δοκιμασα να τον ανοιξω με Ubuntu και τιποτα κι εκει...οταν λες scandisk τι εννοεις? active@file recovery. Δεν ειναι δωρεαν βεβαια αλλα με πιανεις τι θελω να πω.Με εχει σωσει απειρες φορες. πως ακριβως θα τα χρησιμοποιησω ολα αυτα,αφου ουσιαστικα δεν μπορει να δει το δισκο για να τα παρω?!
veteranos123 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Μισό λεπτό.Αν στον πίνακα ελέγχου κάνε έναν κόπο και δοκίασε με τα προγράμματα που σου είπα. 1
MaryLovesMeryl Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Μισό λεπτό.Αν στον πίνακα ελέγχου κάνε έναν κόπο και δοκίασε με τα προγράμματα που σου είπα. αυτο με την αλλαγη να τον κανω εσωτερικο..δεν το χαδει...θα το δοκιμασω κι αυτο Να ρωτησω κατι?αυτα που ακουω να λενε...βαλτο στο ψυγειο να κρυωσει κτλπ...ισχυει?ξερει κανεις?
MaryLovesMeryl Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Μισό λεπτό.Αν στον πίνακα ελέγχου κάνε έναν κόπο και δοκίασε με τα προγράμματα που σου είπα. Ευχαριστω παρα πολυυυ!!!Πηρα τα αρχεια μου με το File Sscavenger σχεδον 100% Να σαι καλα!!
ppanagiotis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Μια ερώτηση, αν υπάρχει λύση... Άνοιξα ένα αρχείο φωτογραφίας απ' ευθείας από την κάρτα της φωτογραφικής και αφού την επεξεργάστηκα με την "ζωγραφική", πάτησα "αποθήκευση. Όπως είναι κατανοητό, χάλασα την original φωτογραφία. Μπορώ να την επαναφέρω στην αρχική της κατάσταση; δηλαδή πριν την επεξεργασία; Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα