vagelis81 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Θα ηθελα να μου προτεινετε καποιο καλο shoot em up στον υπολογιστη κατα προτιμηση πρωτου προσωπου.Εχω παιξει τα: ολα τα call of duty bulletstorm homefront ολα τα battlefield (το 3 με απογοητευσε) call of juarez (καλο αλλα κολησα στη δευτερη μαχη με το σεριφη,δε μπορω να το περασω και το παρατησα) crysis 1 και 2 Aυτα .Νομιζω δεν εχω ξεχασει καποιο.Εχετε να προτεινετε καποιο καλο που δεν ειναι γραμμενο πιο πανω; Ευχαριστω!
ScarletK Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Painkiller Prey Hard reset EYE: Divine Cybermancy
vagelis81 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Σας ευχαριστω ολους παιδια!Τα τσεκαρω στο youtube.Φιλε phanispal αν δε κανω λαθος το far cry 1 δε παιζει στα windows 7
panther_512 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Borderlands 2 ή το Borderlands 1 GOTY και τέλειωσες.
Moderators Praetorian Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Ας βάλουμε και ένα Half Life 2, Hl2: Episode 1, Hl2: Episode Two, και Black Mesa. Επίσης: - Cryostasis: Sleep of Reason (σε πιο σοβαρό shoot 'em up) - Metro 2033 (επίσης πιο σοβαρό) - Και το Wolfenstein (2009) ήταν καλούτσικο
phanispal Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Και το Return to Castle: Wolfenstein φυσικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα