Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,ο δισκος μου βγαζει το προβλημα του κυκλικου ελεγχου πλεονασμου...Πηρα την LG(ο δισκος μου ειναι LG 500GB εξωτερικος) και μου παν οτι δεν αναλαμαβανουν τεχνικη υποστιριξη...

Το θεμα ειναι τα αρχεια που ειναι της δουλειας μου!Οποτε μες την εβδομαδα πρεπει να τα εχω...

Υπαρχει περιπτωση να τα ανακτησω???Με καθε κοστος!

Δημοσ.

Ακόμα και με κάθε κόστος δεν είναι σίγουρο ότι θα αποκτήσεις ξανά όλα σου τα αρχεία.

Υπάρχουν αρκετές εταιρίες όπου ελέγχουν πρώτα τον δίσκο και σου δίνουν μια εκτίμηση για το πόσο πιθανό είναι να ανακτήσουν τα αρχεία σου,το κόστος όμως θα είναι αρκετές εκατοντάδες €.

https://www.google.gr/search?q=%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%AF%CE%B1+%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BA%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7+%CE%B4%CE%B5%CE%B4%CE%BF%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CF%89%CE%BD&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&channel=rcs

Δημοσ.

Δηλαδη χαλασε σιγουρα???δεν γινεται να μην χαθουν?Πρεπει να το κανω φορματ δηλαδη?

Δεν γινεται να τα παρω στην κατασταση που ειναι ο δισκος?

Δημοσ.

Υπαρχουν και προγραμματα ανακτησης δεδομενων.Για ρωτα και στην κατηγορια software.Mην βιαστεις να κανεις φορματ !

Ισως χρειαστει να τον βγαλει και απο την θηκη να τον δοκιμασεις σαν εσωτερικο (χανοντας την εγγυηση ) αν αποτυχει οτι δοκιμασεις ετσι οπως ειναι.

• Like 1
Δημοσ.

Υπαρχουν και προγραμματα ανακτησης δεδομενων.Για ρωτα και στην κατηγορια software.Mην βιαστεις να κανεις φορματ !

Ισως χρειαστει να τον βγαλει και απο την θηκη να τον δοκιμασεις σαν εσωτερικο (χανοντας την εγγυηση ) αν αποτυχει οτι δοκιμασεις ετσι οπως ειναι.

Ναι υπαρχουν το ξερω..αλλα δεν ξερω πως γινεται..θα ρωτησω κι εκει ευχαριστω πολυ :)

Δημοσ.
Δηλαδη χαλασε σιγουρα???

Γιατί είπα εγώ κάτι τέτοιο;;;;;

δεν γινεται να μην χαθουν?

Δεν μπορώ να το ξέρω αυτό.

Πρεπει να το κανω φορματ δηλαδη?

Με ποιο σκεπτικό;;

Δεν γινεται να τα παρω στην κατασταση που ειναι ο δισκος?

Μπορείς να κάνεις αρκετές δοκιμές και ενδέχεται να τα πάρεις ενδέχεται και όχι.

Εσύ ρώτησες «Υπαρχει περιπτωση να τα ανακτησω???Με καθε κοστος!» και σου απάντησα πάνω σε αυτό,γιατί όσο τον πειράζεις εσύ τόσο ενδέχεται,δεν είναι σίγουρο,να χαλάς της πιθανότητες για μια σοβαρή εταιρία να βρει τα αρχεία.

Γενικά όσο τον έχεις συνδεδεμένο σε Η/Υ ενδέχεται να φθείρετε όλο και περισσότερο.

Οπότε το ερώτημα που τίθεται είναι: Πόση αξία έχουν τα αρχεία για εσένα;;;

Αν θα δοκιμάσεις μόνος σου μπορεί να τα ανακτήσεις στο τσάμπα μπορεί όμως και να καταστρέψεις την όποια ελπίδα υπάρχει να τα ανακτήσει μια εταιρία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...