Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ καλό Βαγγέλη μπράβο. Το <<κακό>> του πράγματος είναι το γεγονός, ότι πήρες το κουτί μία μέρα πριν το ζητήσω εγώ και χτυπάω ακόμα το κεφάλι μου στον τοίχο. (άτιμες υπερωρίες)

Όπως και να έχει καλορίζικο να είναι και κλείνοντας θα ήθελα να κάνω μία μικρή παρατήρηση. Φτιάξε λίγο τα sata καλώδια (τα κίτρινα). Πιστεύω θα ήταν καλύτερα να τα περνούσες απο την τρύπα που είναι στο κάτω μέρος κοντά στο τροφοδοτικό.

(το καλώδιο που είναι κάτω αριστερά και περνάει πάνω απο το τροφοδοτικό σου είναι κάποιος αντάπτορας; )

edit: από το καλώδιο του ανεμιστήρα της vortex, βγάλε τα αυτοκόλλητα :)

• Like 1
  • Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σ ευχαριστώ Νίκο, να σαι καλά! Το καλώδιο που περνάει πάνω από το τροφοδοτικο θα το περάσω από την τρύπα πίσω από το τροφοδοτικό (έχω m-atx μητρική οπότε την έχω ελεύθερη) και δε θα φαίνεται καθόλου. Με το άλλο δεν μπορεί να γίνει κάτι, νομίζω ότι έκανα το καλύτερο που γίνεται. Τα sata όντως χτυπάνε κάπως κυρίως λόγω των χρωμάτων τους πιστεύω. Ένας άλλος λόγος είναι ότι τα δύο πορτοκαλί ήταν κατσαρωμένα if you know what I mean. Θα τα αλλάξω όλα με μαύρα ισιωμένα και θα τα περάσω από κει που λες.

Γενικά οκ το βρίσκεις πέρα από τις επιμέρους ατέλειες?

post-228313-0-29466400-1352457888_thumb.jpg

Δημοσ.

Αν σκέφτεσαι να τα αλλάξεις όλα, πάρε και ένα γωνιακό για το dvd. Με αυτό τον τρόπο θα το εξαφανίσεις εντελώς.

Πρόσφατα μου έδειξε η Αγάπη αυτά για DVD και είναι πολύ βολικά

$(KGrHqIOKiwE4qGshn4(BOQWFS)(cw~~0_35.JPG

Οσο για τα sata Καλώδια, ναι λέω να τα περάσεις απο την τρύπα που είναι κάτω. Απο αυτήν δηλαδή που περνάς όλα τα καλώδια του τροφοδοτικού (εκεί που καταλήγει η ευθεία κόκκινη γραμμή που έχεις στην άνω εικόνα). Το βρίσκω πολύ πιο όμορφο και δεν γίνονται και κατσαρωμένα όπως αναφέρεις.

Με το άλλο δεν μπορεί να γίνει κάτι, νομίζω ότι έκανα το καλύτερο που γίνεται.

Εδώ δε κατάλαβα σε ποιο αναφέρεσαι. Το άλλο καλώδιο που σχολίασα ήταν αυτό του ανεμιστήρα της vortex. Νομίζω καλό είναι να βγάλεις τα αυτοκόλλητα που έχει επάνω του.

Γενικά είναι πάρα πολύ καλό και ίσως κάνω την μετάβαση και εγώ. Αν και το 300R δεν με έχει απογοητεύσει.

Δημοσ.

Μερικές μικροαλλαγές:

- Άλλαξα το μπλε σατα καλώδιο με μαύρο ώστε να έχω ουσιαστικά μονοχρωμία

- Πέρασα τα σάτα από κάτω

- Έδεσα το καλωδιάκι του HD AUDIO με το usb ώστε να μην πετάγεται σαν ..... πάνω από το τροφοδοτικό

- Άλλαξα θέση το παράθυρο ώστε να οι θέσεις για τους ανεμιστήρες να καλύπτουν τη μεριά των hdd cages και όχι του cpu.

post-228313-0-53181100-1352552678_thumb.jpg

post-228313-0-15825700-1352552690_thumb.jpg

post-228313-0-70935000-1352552700_thumb.jpg

post-228313-0-63309100-1352552709_thumb.jpg

post-228313-0-45551200-1352552720_thumb.jpg

• Like 3
Δημοσ.

1) Δεσε όλα τα καλώδια που φεύγουν απο το τροφοδοτικο με tie wraps για να φαίνονται πιο συμμαζεμένα.

2) Το ίδιο με τα καλωδια που πανε στην καρτα... επίσης βαλτα να είναι πιο παράλληλα μεταξύ τους για να φαίνονται πιο όμορφα!

3) παρε αλλο χρώμα καρέκλες....

4) Αδειο φαίνεται το καημένο με την μινιον μητρική ποθ πήγες και διαλεξες!!!

Κατα τα αλλα ωραιος... πολυ καλυτερα τα πραγματα απο το ΤΤ

• Like 1
Δημοσ.

1) Δεσε όλα τα καλώδια που φεύγουν απο το τροφοδοτικο με tie wraps για να φαίνονται πιο συμμαζεμένα. Σωστός!!!

2) Το ίδιο με τα καλωδια που πανε στην καρτα... επίσης βαλτα να είναι πιο παράλληλα μεταξύ τους για να φαίνονται πιο όμορφα! Δύσκολα αλλά θα προσπαθήσω. Επίσης σωστός.

3) παρε αλλο χρώμα καρέκλες.... :confused: :confused: Οι καρέκλες σε πειραξαν? Όχι το σεμεδάκι?

4) Αδειο φαίνεται το καημένο με την μινιον μητρική ποθ πήγες και διαλεξες!!! Το TT το γέμιζε. Αν και όταν βρεθούν λεφτά θα κάνω τη σπατάλη να πάρω τη sabertooth που αν την δεις είναι σα να φτιάχτηκε γι αυτό το κουτί.

Κατα τα αλλα ωραιος... πολυ καλυτερα τα πραγματα απο το ΤΤ Thanks.

Δημοσ.

χαχαχαχα με κάνατε και γέλασα νυχτιάτικα :-D

Θα συμφωνήσω με τον GothmogGr πιο πάνω εκτός από τις καρέκλες. Άσε το παιδί να χαρεί το decor του. :-D

Βαγγέλη αρκετά καλύτερο νομίζω :)

Το μόνο που λείπει για μένα, καθώς συμπεραίνω ότι σε ενοχλεί, είναι ένα κομμάτι νέο plexiglass χωρίς υποδοχές για ανεμιστήρες.

Και το συμπεραίνω αυτό, καθώς σε είδα να το γυρνάς ανάποδα.

Άρχισε να το χαίρεσαι τώρα, καιρός είναι.

Δημοσ.

μια γρήγορη ερώτηση; Τα δυο fans που βρίσκονται στην οροφή του κουτιού ,το σωστό είναι να βάζουν αέρα μέσα στο κουτί ή να βγάζουν?

Δημοσ.

μια γρήγορη ερώτηση; Τα δυο fans που βρίσκονται στην οροφή του κουτιού ,το σωστό είναι να βάζουν αέρα μέσα στο κουτί ή να βγάζουν?

εξαρταται και απο το υπολοιπο setup καθως και αν εχεις wc..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...