rounsmith Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Άψογο. Πέρα από την εμφάνιση που είναι υποκειμενική, πράγματικά δεν μπορώ να βρω κάποιο μειονέκτημα. Αυριο θα ανεβάσω και φωτογραφίες. Είδα review σε site . Έχω μείνει άφωνος με το cable management Καλωρίζικο , καιρός ήτανε να απαλαχτείς από τρύπιο κουτί ! 1
MoviemakerGr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Άψογο. Πέρα από την εμφάνιση που είναι υποκειμενική, πράγματικά δεν μπορώ να βρω κάποιο μειονέκτημα. Αυριο θα ανεβάσω και φωτογραφίες. Γιατί δεν το πήρες στο military ? Χαχα Αρκετά τετράγωνο για τα γούστα μου αλλά ταίριαζε με την σκέψη σου.. ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ !!!!!!! (και ασεμε να σε πειράζω) 1
Δεινόσαυρος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 E όχι και το military ρε συ! Το μαύρο πήρα και μπορώ να σας πω ότι στην πραγματικότητα βγάζει πιο σοβαρή αίσθηση απ ότι στις φωτογραφίες. Δοκίμασα να βγάλω μερικές με το κινητό μου αλλά μόνο οι εξωτερικές βγήκαν οκ. Οι εσωτερικές δε φαίνονται καθόλου. Μια πρώτη γεύση και θα ποστάρω και από μέσα μόλις έρθει η γυναίκα με το καλό το κινητό 2
rounsmith Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Είναι πιο ωραίο το μαύρο κατά την γνώμη μου (εκτός αν πάρεις το Military Και το μοντάρεις μέχρι αηδίας , όπως έχω δει ένα case mod στο Overclock.net). Εμένα μου αρέσουνε πο χειρολαβές πάντως και τα κουμπιά που έχει μπροστά (αν και το πιο κορυφαίο κουμπί που έχω δει είναι το Vandal switch ) Anyway , Καλορίζικος και εύχομαι να κάνεις πολλά χρόνια να αλλάξεις το κουτί (Μάλλον μετά το 2017 που Στα desktop θα έχουμε 16 πύρηνους ) 1
MoviemakerGr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Σε πειράζω βρε ! επειδή δεν μ'αρεσουν τα μιλιταρυ γι'αυτο το έγραψα.. αν και στην αρχή κατάλαβα οτι πήρες το λευκό.. Τελικά ωραίο θέλουμε κ εσωτερικές φώτο.
sobi1984 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 καλοδουλευτο βαγγελη ...βγαλε φωτο απο το εσωτερικο να δουμε ρε!!!!!!!!!!!!!!! και δεν θελω μακαροναδα στο λεω λολ 1
Δεινόσαυρος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Να σαι καλά. Θα βγάλω και θα ποστάρω. Σ αυτό το κουτί θέλει προσπάθεια για να γίνει μακαρονάδα. 1
Δεινόσαυρος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Χάλια ανάλυση αλλά κάτι φαίνεται: 5
sobi1984 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Να σαι καλά. Θα βγάλω και θα ποστάρω. Σ αυτό το κουτί θέλει προσπάθεια για να γίνει μακαρονάδα. μην το λες lol !!!!!!! δες εδω... την επομενη εβδομαδα καλως εχοντων ερχεται κ το δικο μου κουτι σε φωτος(εχει ερθει αλλα λογω φορτου δεν θα ασχοληθω τωρα)
Δεινόσαυρος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 GothmoGr: Εκτός κουτιού είναι αυτά, δεν πιάνεται. Sobi αυτό δεν είναι το C70, είναι ή το 400r ή το 500r. Και πάλι κόπο θέλει αλλά αυτός είχε τη φαεινή να βάλει το τροφοδοτικό κάθετα. Και το θέμα είναι ότι δεν καταλαβαίνω γιατί να κάνει κάτι τέτοιο.
GothmogGr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 GothmoGr: Εκτός κουτιού είναι αυτά, δεν πιάνεται. Δικαιολογίες..... Μα καλα η γυναίκα δεν κράζει???
Δεινόσαυρος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δεν φαίνονται. Έχει πολύ χώρο πίσω και χωνεύονται. Από την πλάτη του κουτιού μέχρι τον τοίχο έχει 20 πόντους βάθους και άλλους τόσους πλατος.Υπάρχουν άχρηστα καλώδια εκεί που περνάνε πίσω από πλάτη βαριάς βιβλιοθήκης (από παλιότερη εγκατάσταση 5.1 ηχείων) και θέλει πάρα πολύ μανούρα για να βγουνε. Αν και όταν μετακομίσω θα συμαζευτούνε.
sobi1984 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 GothmoGr: Εκτός κουτιού είναι αυτά, δεν πιάνεται. Sobi αυτό δεν είναι το C70, είναι ή το 400r ή το 500r. Και πάλι κόπο θέλει αλλά αυτός είχε τη φαεινή να βάλει το τροφοδοτικό κάθετα. Και το θέμα είναι ότι δεν καταλαβαίνω γιατί να κάνει κάτι τέτοιο. 650d ειναι ...
rounsmith Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Εγώ γενικά έχω φτιάξει το γραφείο έτσι ποθ καλώδιο προεξέχει μόνο των ακουστικών/ποντίκι/πληκτρολόγιο. Όλα τα άλλα δεμένα πίσω από το γραφείο με κάτι routing πλαστικά από ebay Δεν θέλω να ποστάρω γιατί το πισί μου είναι άστα να πάνε, χειρότερο και από την κατάσταση στην πολιτική
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα