Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άψογο. Πέρα από την εμφάνιση που είναι υποκειμενική, πράγματικά δεν μπορώ να βρω κάποιο μειονέκτημα. Αυριο θα ανεβάσω και φωτογραφίες.

Είδα review σε site . Έχω μείνει άφωνος με το cable management :) Καλωρίζικο , καιρός ήτανε να απαλαχτείς από τρύπιο κουτί ! :)

• Like 1
  • Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άψογο. Πέρα από την εμφάνιση που είναι υποκειμενική, πράγματικά δεν μπορώ να βρω κάποιο μειονέκτημα. Αυριο θα ανεβάσω και φωτογραφίες.

Γιατί δεν το πήρες στο military ? :P :X Χαχα

Αρκετά τετράγωνο για τα γούστα μου αλλά ταίριαζε με την σκέψη σου.. :P

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ !!!!!!! (και ασεμε να σε πειράζω)

• Like 1
Δημοσ.

E όχι και το military ρε συ! Το μαύρο πήρα και μπορώ να σας πω ότι στην πραγματικότητα βγάζει πιο σοβαρή αίσθηση απ ότι στις φωτογραφίες. Δοκίμασα να βγάλω μερικές με το κινητό μου αλλά μόνο οι εξωτερικές βγήκαν οκ. Οι εσωτερικές δε φαίνονται καθόλου. Μια πρώτη γεύση και θα ποστάρω και από μέσα μόλις έρθει η γυναίκα με το καλό το κινητό :P

post-228313-0-44754800-1352277101_thumb.jpg

post-228313-0-28197800-1352277178_thumb.jpg

post-228313-0-49115700-1352277201_thumb.jpg

post-228313-0-89637100-1352277220_thumb.jpg

post-228313-0-70135500-1352277240_thumb.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Είναι πιο ωραίο το μαύρο κατά την γνώμη μου (εκτός αν πάρεις το Military Και το μοντάρεις μέχρι αηδίας , όπως έχω δει ένα case mod στο Overclock.net).

Εμένα μου αρέσουνε πο χειρολαβές πάντως και τα κουμπιά που έχει μπροστά (αν και το πιο κορυφαίο κουμπί που έχω δει είναι το Vandal switch :P)

Anyway , Καλορίζικος και εύχομαι να κάνεις πολλά χρόνια να αλλάξεις το κουτί (Μάλλον μετά το 2017 που Στα desktop θα έχουμε 16 πύρηνους :P)

• Like 1
Δημοσ.

Σε πειράζω βρε ! επειδή δεν μ'αρεσουν τα μιλιταρυ γι'αυτο το έγραψα.. αν και στην αρχή κατάλαβα οτι πήρες το λευκό..

Τελικά ωραίο θέλουμε κ εσωτερικές φώτο.

Δημοσ.

καλοδουλευτο βαγγελη ...βγαλε φωτο απο το εσωτερικο να δουμε ρε!!!!!!!!!!!!!!!

και δεν θελω μακαροναδα στο λεω λολ :-D

• Like 1
Δημοσ.

Να σαι καλά. Θα βγάλω και θα ποστάρω. Σ αυτό το κουτί θέλει προσπάθεια για να γίνει μακαρονάδα.

μην το λες lol !!!!!!!

δες εδω...

post-228284-0-39409200-1352401530_thumb.jpg

την επομενη εβδομαδα καλως εχοντων ερχεται κ το δικο μου κουτι σε φωτος(εχει ερθει αλλα λογω φορτου δεν θα ασχοληθω τωρα)

Δημοσ.

GothmoGr: Εκτός κουτιού είναι αυτά, δεν πιάνεται. :P

Sobi αυτό δεν είναι το C70, είναι ή το 400r ή το 500r. Και πάλι κόπο θέλει αλλά αυτός είχε τη φαεινή να βάλει το τροφοδοτικό κάθετα. Και το θέμα είναι ότι δεν καταλαβαίνω γιατί να κάνει κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

Δεν φαίνονται. Έχει πολύ χώρο πίσω και χωνεύονται. Από την πλάτη του κουτιού μέχρι τον τοίχο έχει 20 πόντους βάθους και άλλους τόσους πλατος.Υπάρχουν άχρηστα καλώδια εκεί που περνάνε πίσω από πλάτη βαριάς βιβλιοθήκης (από παλιότερη εγκατάσταση 5.1 ηχείων) και θέλει πάρα πολύ μανούρα για να βγουνε. Αν και όταν μετακομίσω θα συμαζευτούνε.

Δημοσ.

GothmoGr: Εκτός κουτιού είναι αυτά, δεν πιάνεται. :P

Sobi αυτό δεν είναι το C70, είναι ή το 400r ή το 500r. Και πάλι κόπο θέλει αλλά αυτός είχε τη φαεινή να βάλει το τροφοδοτικό κάθετα. Και το θέμα είναι ότι δεν καταλαβαίνω γιατί να κάνει κάτι τέτοιο.

650d

ειναι ...

Δημοσ.

Εγώ γενικά έχω φτιάξει το γραφείο έτσι ποθ καλώδιο προεξέχει μόνο των ακουστικών/ποντίκι/πληκτρολόγιο. Όλα τα άλλα δεμένα πίσω από το γραφείο με κάτι routing πλαστικά από ebay :P

Δεν θέλω να ποστάρω γιατί το πισί μου είναι άστα να πάνε, χειρότερο και από την κατάσταση στην πολιτική :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...