sobi1984 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 ενταξει λοιπον..κατι θα ξερεις για να το λες...και γενικα τα συγκεκριμενα κουτια εχουν ονομα καλο πολυ καλο δηλαδη αλλα και παλι για το συγκεκριμενο δεν ξερω κατα ποσο θα βολεψει....
MoviemakerGr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Στο li θα κερδίσεις φινίρισμα κ ομορφιά το 300r είναι πιο ολοκληρωμένο κουτί.. δες αν κάποιος τα έχει σε έκθεση να τα δεις από κοντά κ να πάρεις την τελική σου απόφαση.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Δεν έχω καταλαλήξει ακόμα, λογικά μέχρι τα μέσα Οκτώβρη θα γίνει η αγορά.
deesnider Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Για τα χαρακτηριστικά ουσίας, γαργάρα παλιοσαύρα, έτσι; http://www.plaisio.g...acturer=Turbo-X Έχεις τη λύση στο πιάτο και θα περιμένεις τα μέσα Οκτώβρη... παχιά λαμαρίνα, ρεεεεεεεεε!!! (sorry, αλλά από τότε που είδα τα video με τον ειδήμονα στο youtube, μου έχει γίνει εμμονή το θέμα...) 1
ninos30 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 O φίλος μου ο Dino ζήτησε την συνδρομή μου στο thread του (δεν το είχα δει) αλλά πραγματικά είναι από τις πιο δύσκολες επιλογές που έχω συναντήσει. Θα ήθελα κι εγώ να πω εύκολα Lian-Li για πολλούς λόγους, με τους κυριότερους δύο το "prestige" του ονόματος και ότι αυτό συνεπάγεται στην ποιότητα κατασκευής αλλά και το full-aluminum το οποίο είναι εκπληκτικό σε εμφάνιση και αίσθηση. Αλλά το συγκεκριμένο μοντέλο έχει 2 (σοβαρά) μειονεκτήματα. Το πρώτο είναι ότι το εσωτερικό του δεν είναι βαμμένο, πράγμα απαράδεκτο για κουτί με full side-panel, εφόσον κάποιος θέλει να στήσει ένα rig με κοινή θέα προς τα έξω. Το δεύτερο είναι ότι έχει πολύ μέτριο airflow (για κουτί της κατηγορίας του) όπως επίσης και ένα απλά αποδεκτό cable-management. Η Lian-Li έβγαλε μια νέα έκδοση η οποία "επιλύει" αυτά τα θέματα (μαύρο εσωτερικό, ανεμιστήρες στην οροφή, μεγαλύτερο κενό πίσω από την MB), το PC-7FNWX (x στο τέλος) αλλά το βρήκα μόνο στο Amazon αλλά ακριβά. Το 300R από την άλλη έχει βαμμένο εσωτερικό, καλό airflow και φυσικά το κορυφαίο cable management της Corsair. Από την άλλη αν δεις τα δύο κουτιά δίπλα-δίπλα και προσέξεις την ποιότητα κατασκευής (αχ αυτό το αλουμίνιο ) θα πας με την μία στο Lian-Li. Επίσης το 300R δεν έχει πουθενά φίλτρα, οπότε ο καθαρισμός από σκόνες θα είναι συνεχής. Προσπάθησα να βρω λοιπόν κάτι άλλο αλλά όλο και κάπου πάντα σκόνταφτα: - Silverstone Fortress FT-01 Όλα καλά και όλα τέλεια, δεν έχει USB-3.0 (και ακριβό) - Silverstone Raven RV-03 Αμφιλεγόμενης αισθητικής (με χαλάει το χρυσό). Ατσάλι-πλαστικό - BitFenix Raider Window (Gun Metal). Ατσάλι μεν αλλά σε όλα τ' αλλα τέλειο (στα review μαμάει). Έπαθα την πλάκα μου με την top πλευράκαι στην αρχή νόμιζα πως είναι η μπροστά (θα το έπαιρνα για μένα με την μία). Δεν το βρήκα πουθενά το windowed, (καινούριο?) - Fractal Design R4 Windowed. Σίγουρα θα είναι καλό, αλλά δεν υπάρχει πουθενά γιατί είναι πολύ καινούριο Και κατέληξα σε ένα το οποίο έχει απ' όλα εκτός από το full-aluminum και μπορείς να το βρεις από Amazon στα χρήματα που θέλεις: Antec Nine Hundred Two ver3 Από επιδόσεις είναι κορυφαίο, έχει μόνο ένα USB 3.0 μπροστά και είναι plastic-steel. O διογκωμένος πάνω ανεμιστήρας είναι λίγο κάπως, αλλά πολλοί ισχυρίζονται πως το κάνει να ξεχωρίζει από τον σωρό και το κάνει πιο όμορφο. http://www.amazon.co...48566635&sr=8-3 Όπως σου είπα, προσωπικά ξεκάθαρη απάντηση δεν μπορώ να σου δώσω. Αν διάλεγα εγώ μπορεί να περίμενα να βρω το BitFenix αφού κουτιά δεν παίρνεις κάθε μέρα...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Σ ευχαριστώ πολύ για την εμπεριστατωμένη απάντηση. Θα ήθελα κι εγώ να πω εύκολα Lian-Li για πολλούς λόγους, με τους κυριότερους δύο το "prestige" του ονόματος και ότι αυτό συνεπάγεται στην ποιότητα κατασκευής αλλά και το full-aluminum το οποίο είναι εκπληκτικό σε εμφάνιση και αίσθηση. Αλλά το συγκεκριμένο μοντέλο έχει 2 (σοβαρά) μειονεκτήματα. Το πρώτο είναι ότι το εσωτερικό του δεν είναι βαμμένο, Πραγματικά δεν με χαλάει. Ίσα-ίσα αυτό το γριζάκι το βρίσκω old school. Σαν τις μητρικές με πράσινο pcb if you know what I mean Το δεύτερο είναι ότι έχει πολύ μέτριο airflow (για κουτί της κατηγορίας του) όπως επίσης και ένα απλά αποδεκτό cable-management. Είσαι σίγουρος για το cable management? Σε ρωτάω γιατί εγώ στις photo βλέπω πέρα από τις απαραίτητες τρύπες και τον αναγκαίο χώρο πίσω. Ίσως πιο άνετο από το 300r. Το 300R από την άλλη έχει βαμμένο εσωτερικό, καλό airflow και φυσικά το κορυφαίο cable management της Corsair. Από την άλλη αν δεις τα δύο κουτιά δίπλα-δίπλα και προσέξεις την ποιότητα κατασκευής (αχ αυτό το αλουμίνιο ) θα πας με την μία στο Lian-Li. Επίσης το 300R δεν έχει πουθενά φίλτρα, οπότε ο καθαρισμός από σκόνες θα είναι συνεχής. Μπροστά έχει απ ότι ξέρω, όπως επίσης και στο τροφοδοτικό. Πάνω δεν μας ενοχλεί γιατί οι ανεμιστήρες βγάζουν οπότε μένει το πλαϊνό. Προσπάθησα να βρω λοιπόν κάτι άλλο αλλά όλο και κάπου πάντα σκόνταφτα: - Silverstone Fortress FT-01 Όλα καλά και όλα τέλεια, δεν έχει USB-3.0 (και ακριβό) Δεν με ενοχλεί το usb 3. Το ακριβό, ναι. - Silverstone Raven RV-03 Αμφιλεγόμενης αισθητικής (με χαλάει το χρυσό). Ατσάλι-πλαστικό Έλα τώρα... Σιγά μην βάλω τον megatron μέσα στο σπίτι μου. - BitFenix Raider Window (Gun Metal). Ατσάλι μεν αλλά σε όλα τ' αλλα τέλειο (στα review μαμάει). Έπαθα την πλάκα μου με την top πλευράκαι στην αρχή νόμιζα πως είναι η μπροστά (θα το έπαιρνα για μένα με την μία). Δεν το βρήκα πουθενά το windowed, (καινούριο?) Ανάλογα με την τιμή και τη διαθεσιμότητα, στα υπόψιν. - Fractal Design R4 Windowed. Σίγουρα θα είναι καλό, αλλά δεν υπάρχει πουθενά γιατί είναι πολύ καινούριο Το αυτό. Και κατέληξα σε ένα το οποίο έχει απ' όλα εκτός από το full-aluminum και μπορείς να το βρεις από Amazon στα χρήματα που θέλεις: Antec Nine Hundred Two ver3 Από επιδόσεις είναι κορυφαίο, έχει μόνο ένα USB 3.0 μπροστά και είναι plastic-steel. O διογκωμένος πάνω ανεμιστήρας είναι λίγο κάπως, αλλά πολλοί ισχυρίζονται πως το κάνει να ξεχωρίζει από τον σωρό και το κάνει πιο όμορφο. http://www.amazon.co...48566635&sr=8-3 Δεν παίρνω κουτί με καρκίνο.
ninos30 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Ώπα λάθος. Όντως έχει 2 φίλτρα, μπρος-κάτω. Απλά το μπροστά δεν είναι removable. Πρέπει να ξηλώσεις όλη την πρόσοψη για να το καθαρίσεις. Αυτό με τον καρκίνο δεν το έπιασα...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτό με τον καρκίνο δεν το έπιασα... To εξόγκωμα στην πάνω πλευρά: enermax ostrog, το antec που πόσταρες, κάποιο HAF, 400r κτλ.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 To κουτί παίρνει αναβολή ένα μήνα. Θα επανέλθω. Σας ευχαριστώ και πάλι όλους Δεν την πάλεψα και τα λεφτά πήγαν εδώ: http://www.skroutz.gr/s/1700981/Intel-330-Series-180GB-2-5-Sata-III.html
sobi1984 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 καλυτερα για σενα!!! ...γιατι αλλιως θα σε τρωγε η τσεπη σου και θα επαιρνες αλλο κουτι ενω η καρδια σου απο οτι εχω καταλαβει ειναι sot arc midi windowed χεχεχε 2
Δεινόσαυρος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Τελικά πήρα αυτό: http://www.corsair.com/vengeance-c70-mid-tower-gaming-case-arctic-white.html και είμαι πολύ ευχαριστημένος. 1
arianos16 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Τελικά πήρα αυτό: http://www.corsair.c...ctic-white.html και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ετοιμος ημουν να σου πω να κανεις την υπερβαση και να το παρεις.. Για πες λιγο εντυπωσεις.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Άψογο. Πέρα από την εμφάνιση που είναι υποκειμενική, πράγματικά δεν μπορώ να βρω κάποιο μειονέκτημα. Αυριο θα ανεβάσω και φωτογραφίες.
arianos16 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Άψογο. Πέρα από την εμφάνιση που είναι υποκειμενική, πράγματικά δεν μπορώ να βρω κάποιο μειονέκτημα. Αυριο θα ανεβάσω και φωτογραφίες. Αναμενουμε ! 1
haris013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 not bad,τιμια επιλογη αν και εχω μια λατρεια στα cases της lian li! καλοδουλευτο λοιπον! αα και φοτογραφιες ετσι? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα