_tasos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα σας, Σε ένα wordpress έχω διάφορα άρθρα που περιέχουν code snippets. Αυτά μπαίνουν σε ένα <pre> tag. Το πρόβλημα είναι πως στο RSS feed τα κενά και οι νέες γραμμές σβήνονται με αποτέλεσμα να χαλάει το <pre> tag και ο κώδικας που είναι μέσα είναι πρακτικά αδύνατο να διαβαστεί. Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο plugin που να διορθώνει αυτό το πρόβλημα;
Sotiris Kalathas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν είναι θέμα μόνο στο <pre>, το WordPress γενικά αφαιρεί τις νέες γραμμές στο RSS feed. Ένα hack που σκάρωσα και δουλεύει, είναι το παρακάτω: Μέσα στο pre, εκεί που θέλω να αλλάξει γραμμή, γράφω /* break */ και μετά με φίλτρα το αφαιρώ από το άρθρο μου και το rss, και στη θέση του βάζω <br /> Οπότε θα έγραφες μέσα στο pre: π.χ. ><?php /* break */ echo 'hello world'; /* break */ ?> και αυτό θα εμφανίζεται πλέον: > <?php echo 'hello world'; ?> Απλά βάλε το παρακάτω μέσα στο functions.php του theme σου: > // MW RSS line break function mw_rssbreak($content) { global $post; $content = str_replace( "/* break */", "<br />", $content); return $content; } add_filter('the_content','mw_rssbreak'); add_filter('the_excerpt','mw_rssbreak'); add_filter('the_content_feed','mw_rssbreak'); add_filter('the_excerpt_rss','mw_rssbreak');
_tasos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα, Το δοκίμασα και δούλεψε!! Είναι λίγο διαδικασία το να μπαίνει το /* break */ σε κάθε γραμμή, αλλά ίσως κάποια παλαβή function με regular expressions να μπορούσε να το χειριστεί αυτό, αλλά ποιος κάθεται να την γράψει... Σε ευχαριστώ για την απάντηση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα