NoisePollution Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσιεύστε εδώ τις λίστες σας (Τοπ100 ή 50 ή 40 η ότι θέλετε) στο IMDb. Αν δεν έχετε, φτιάξτε. Επίσης αν έχετε και λίστες με πρόσωπα ( ηθοποιούς, σκηνοθέτες κτλ) δημοσιεύστε και αυτές. Αφήστε λοιπόν τις ιδιαίτερες αν μη τι άλλο προσωπικές σας προτιμήσεις στην αγαπημένη μας έβδομη τέχνη να γίνουν ευρέως γνωστές και θέμα συζήτησης και καλοπροαίρετου σχολιασμού. Για να φτιάξετε λίστα πρέπει να είστε μέλος του IMDb. *Δεν βρήκα παρόμοιο θέμα. Αν υπάρχει στείλτε με εκεί. **Θα επανέλθω για να δημοσιεύσω τις δικές μου λίστες.
Ahigh_forvalue Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 καλο,ειχα φτιαξει καποτε μια αλλα εχει αλλαξει πολυ απο τοτε θα τη φρεσκαρω και θα τη βαλω
Ahigh_forvalue Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 οι αγαπημενες μου της τελευταιας δεκαετιας http://www.imdb.com/list/E2sZFn3KSsc/?publish=save
NoisePollution Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν βλέπω μεγάλη ανταπόκριση Τέλος πάντων πάρτε δύο δικές μου λίστες: Top 50 : http://www.imdb.com/list/vMHrLRNxrBU/?publish=save Top 10 filmmakers: http://www.imdb.com/list/TSG9O10cTT8/?publish=save
DeadOrganPlayer Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Εντάξει θα ξαναπεράσω αν είναι. edit: H δική μου λίστα είναι πολύ καλύτερη από τις δικές σας btw... Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2012 από DeadOrganPlayer
Ahigh_forvalue Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Εντάξει θα ξαναπεράσω αν είναι. edit: H δική μου λίστα είναι πολύ καλύτερη από τις δικές σας btw... σε τι ειναι καλυτερη?
DeadOrganPlayer Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) σε τι ειναι καλυτερη? Εϊναι απλά καλύτερη. Σε ένα διαγωνισμό καλύτερης λίστας θα σας κέρδιζα άνετα για να σου δώσω να καταλάβεις τι εννοώ. edit: καλά εσύ συγκεκριμένα δε ντρέπεσαι να βάζεις μια Ρουμάνικη ταινία νο.1 στη λίστα σου? Και πόσο μάλλον να μας το δείχνεις εδώ σε όλους... Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2012 από DeadOrganPlayer 5
tool1983 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Η μαγκια ειναι η καλυτερη ταινια σου να εχει στο IMDb κατω απο 6
Ahigh_forvalue Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Εϊναι απλά καλύτερη. Σε ένα διαγωνισμό καλύτερης λίστας θα σας κέρδιζα άνετα για να σου δώσω να καταλάβεις τι εννοώ. edit: καλά εσύ συγκεκριμένα δε ντρέπεσαι να βάζεις μια Ρουμάνικη ταινία νο.1 στη λίστα σου? Και πόσο μάλλον να μας το δείχνεις εδώ σε όλους... α τωρα καταλαβα πως το εννοεις..ευτυχως που δεν υπαρχει τετοιος διαγωνισμος.. εδω εχω βαλει ελληνικη μεσα..η ρουμανικη σε πειραξε?
DeadOrganPlayer Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Και που να το ξέρω ότι έχεις βάλει και Ελληνική? Με το που βλέπω τη Ρουμανική στο νο.1 τρελάθηκα και άρχισα να πατάω με το ποντίκι όπου βρω... τα έχασα τελείως από τη σύγχυση και δεν έβρισκα το x για να κλείσω το παράθυρο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα