Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δημοσιεύστε εδώ τις λίστες σας (Τοπ100 ή 50 ή 40 η ότι θέλετε) στο IMDb. Αν δεν έχετε, φτιάξτε. Επίσης αν έχετε και λίστες με πρόσωπα ( ηθοποιούς, σκηνοθέτες κτλ) δημοσιεύστε και αυτές. Αφήστε λοιπόν τις ιδιαίτερες αν μη τι άλλο προσωπικές σας προτιμήσεις στην αγαπημένη μας έβδομη τέχνη να γίνουν ευρέως γνωστές και θέμα συζήτησης και καλοπροαίρετου σχολιασμού. Για να φτιάξετε λίστα πρέπει να είστε μέλος του IMDb.

*Δεν βρήκα παρόμοιο θέμα. Αν υπάρχει στείλτε με εκεί.

**Θα επανέλθω για να δημοσιεύσω τις δικές μου λίστες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εντάξει θα ξαναπεράσω αν είναι.

edit: H δική μου λίστα είναι πολύ καλύτερη από τις δικές σας btw...

Επεξ/σία από DeadOrganPlayer
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σε τι ειναι καλυτερη?

Εϊναι απλά καλύτερη. Σε ένα διαγωνισμό καλύτερης λίστας θα σας κέρδιζα άνετα για να σου δώσω να καταλάβεις τι εννοώ.

edit: καλά εσύ συγκεκριμένα δε ντρέπεσαι να βάζεις μια Ρουμάνικη ταινία νο.1 στη λίστα σου? Και πόσο μάλλον να μας το δείχνεις εδώ σε όλους...

Επεξ/σία από DeadOrganPlayer
  • Like 5
Δημοσ.

Εϊναι απλά καλύτερη. Σε ένα διαγωνισμό καλύτερης λίστας θα σας κέρδιζα άνετα για να σου δώσω να καταλάβεις τι εννοώ.

edit: καλά εσύ συγκεκριμένα δε ντρέπεσαι να βάζεις μια Ρουμάνικη ταινία νο.1 στη λίστα σου? Και πόσο μάλλον να μας το δείχνεις εδώ σε όλους...

α τωρα καταλαβα πως το εννοεις..ευτυχως που δεν υπαρχει τετοιος διαγωνισμος..

εδω εχω βαλει ελληνικη μεσα..η ρουμανικη σε πειραξε?

Δημοσ.

Και που να το ξέρω ότι έχεις βάλει και Ελληνική? Με το που βλέπω τη Ρουμανική στο νο.1 τρελάθηκα και άρχισα να πατάω με το ποντίκι όπου βρω... τα έχασα τελείως από τη σύγχυση και δεν έβρισκα το x για να κλείσω το παράθυρο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...