Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν αμφισβητώ το πως έλυσε το πρόβλημα του το παλικάρι,αλλά αν ήταν αυτή η λογική τότε δεν θα ήταν update θα ήταν format για όλους.. Οπότε τα τινά είναι 2 η δεν μπορεί να κάνει την εγραφη που κάνει το sp1 στον master boot record για κάποιον λόγο,π.χ antivirus η το εμποδίζει κάποιο άλλο permission.Δοκίμασε να το κατεβάσεις όλο από την microsoft και να το εγκαταστήσεις χειροκίνητα είναι η δική μου γνώμη..

Δημοσ.

Δεν αμφισβητώ το πως έλυσε το πρόβλημα του το παλικάρι,αλλά αν ήταν αυτή η λογική τότε δεν θα ήταν update θα ήταν format για όλους.. Οπότε τα τινά είναι 2 η δεν μπορεί να κάνει την εγραφη που κάνει το sp1 στον master boot record για κάποιον λόγο,π.χ antivirus η το εμποδίζει κάποιο άλλο permission.Δοκίμασε να το κατεβάσεις όλο από την microsoft και να το εγκαταστήσεις χειροκίνητα είναι η δική μου γνώμη..

Διευκρίνησα πως εγώ προσωπικά με επανεγκατάσταση του λειτουργικού το έλυσα.

Απλά πρότεινα αυτό, προκειμένου να αποφύγει το format... μια σκέψη έκανα που ίσως "πιάσει" με το σκεπτικό του ότι και το format προκειμένου να απεγκατασταθούν όλες οι ενημερώσεις θα γινόταν... :)

edit: Δυστυχώς ναι, μια μια...

Δημοσ.

Επειδή δεν έχεις δεύτερο λειτουργικό στον υπολογιστή σου, σε περίπτωση που δεν υπάρξει επιτυχής λύση του προβλήματος με τους τρόπους που προτάθηκαν ως τώρα και πριν προβείς σε μορφοποίηση του δίσκου και επανεγκατάσταση του λειτουργικού, δοκίμασε σαν έσχατο τρόπο το εξής:

1. Ξεκίνησε τον υπολογιστή σου με τη βοήθεια κάποιου Linux LiveCD

2. Διάγραψε τα περιεχόμενα του φακέλου %windir%\SoftwareDistribution\DataStore

3. Διάγραψε το αρχείο %windir%\WindowsUpdate.log

4. Διάγραψε τα περιεχόμενα του φακέλου %windir%\SoftwareDistribution\Download

5. Ξεκίνησε κανονικά τον υπολογιστή σου χωρίς σύνδεση στο Internet

6. Εγκατάστησε το κατεβασμένο από τη Microsoft ServicePack 1.

Η παραπάνω διαδικασία μου έδωσε λύση σε παρόμοιες περιπτώσεις αδυναμίας εγκατάστασης άλλων ενημερώσεων. Η μόνη διαφορά έγκειται στο ότι έχοντας περισσότερα του ενός λειτουργικά στον υπολογιστή μου, έκανα τις διαγραφές μπαίνοντας σε άλλο λειτουργικό και όχι με τη βοήθεια κάποιου Linux LiveCD.Με την επανασύνδεση στο Internet το πρόγραμμα αυτόματων ενημερώσεων επαναδημιουργεί τη βάση δεδομένων που βρίσκεται στο φάκελο %windir%\SoftwareDistribution\DataStore (Αρχείο DataStore.edb) και συνεχίζει κάνοντας τις επόμενες ενημερώσεις κανονικά.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή δεν έχεις δεύτερο λειτουργικό στον υπολογιστή σου, σε περίπτωση που δεν υπάρξει επιτυχής λύση του προβλήματος με τους τρόπους που προτάθηκαν ως τώρα και πριν προβείς σε μορφοποίηση του δίσκου και επανεγκατάσταση του λειτουργικού, δοκίμασε σαν έσχατο τρόπο το εξής:

Η παραπάνω διαδικασία μου έδωσε λύση σε παρόμοιες περιπτώσεις αδυναμίας εγκατάστασης άλλων ενημερώσεων. Η μόνη διαφορά έγκειται στο ότι έχοντας περισσότερα του ενός λειτουργικά στον υπολογιστή μου, έκανα τις διαγραφές μπαίνοντας σε άλλο λειτουργικό και όχι με τη βοήθεια κάποιου Linux LiveCD.Με την επανασύνδεση στο Internet το πρόγραμμα αυτόματων ενημερώσεων επαναδημιουργεί τη βάση δεδομένων που βρίσκεται στο φάκελο %windir%\SoftwareDistribution\DataStore (Αρχείο DataStore.edb) και συνεχίζει κάνοντας τις επόμενες ενημερώσεις κανονικά.

Μπήκα από live cd αλλά που θα ξέρω που είναι το καθένα?

Μπήκα μέσα στον σκληρό και μετά πάω στον φάκελο windows?

plzzzzzz

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν απέδωσε.Πάλι δεν μπαίνει το sp1.Αν δε το βάλω πειράζει?

Λύστε μου μια απορία για να κλείσει το θέμα.Τι επιπτώσεις θα έχω αν δεν βάλω το sp1?

Επεξ/σία από veteranos123
Δημοσ.

Δεν απέδωσε.Πάλι δεν μπαίνει το sp1.Αν δε το βάλω πειράζει?

Λύστε μου μια απορία για να κλείσει το θέμα.Τι επιπτώσεις θα έχω αν δεν βάλω το sp1?

Σαν μια τελευταια προσπάθεια, κατέβασε και βάλε το .NET 4.0 ... το ξέρω οτι δέν πρέπει να παίζει κανένα ρόλο, αλλα τις προάλλες με ενα νέο λάπτοπ, προσπαθουσα να περάσω ενημερωσεις και μου εβγαζε συνέχεια errors. με του που έβαλα το .NET 4.0 δια μαγείας εξαφανίστηκαν ολα τα λάθη και οι ενημερωσεις γινόταν κανονικά...και είχα δοκιμάσει τα πάντα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...