veteranos123 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Καλημέρα παιδιά έχω τα windows 7 ultimate x64 και το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορεί να εγκαταστήσει το service pack 1 των windows.Άλλες ενημερώσεις τις περνάει κανονικά.Παλιά τα είχα ξαναβάλει τα ίδια windows από το ίδιο cd και δεν είχα πρόβλημα.Αν μπορείτε βοηθήστε με να το βάλω αλλά αν δεν μπει θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το pc? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
cycomiko Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Καλημέρα παιδιά έχω τα windows 7 ultimate x64 και το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορεί να εγκαταστήσει το service pack 1 των windows.Άλλες ενημερώσεις τις περνάει κανονικά.Παλιά τα είχα ξαναβάλει τα ίδια windows από το ίδιο cd και δεν είχα πρόβλημα.Αν μπορείτε βοηθήστε με να το βάλω αλλά αν δεν μπει θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το pc? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Εχω τη εντύπωση πως για να εγκατασταθεί το SP1 προϋποθέτει την εγκατάσταση κάποιον άλλων ενημερωσεων. Τρέξε συνέχεια το windows update μέχρι να εγκατασταθούν αυτόματα όλες οι απαραίτητες ενημερώσεις. Αν το έχεις κάνει ήδη αυτό, τι ακριβώς σφάλμα σου βγάζει συγκεκριμένα για το SP1; Sent from my iPad using Insomnia
veteranos123 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Έχω εγκαταστήσει όλες τις άλλες ενημερώσεις και μένει μόνο μια που είναι το sp1.Λίγο πριν τελειώσει η εγκατάσταση βγάζει αυτό το συνημμένο (Βλέπε φωτο πάνω)
cycomiko Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Καλημέρα παιδιά έχω τα windows 7 ultimate x64 και το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορεί να εγκαταστήσει το service pack 1 των windows.Άλλες ενημερώσεις τις περνάει κανονικά.Παλιά τα είχα ξαναβάλει τα ίδια windows από το ίδιο cd και δεν είχα πρόβλημα.Αν μπορείτε βοηθήστε με να το βάλω αλλά αν δεν μπει θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το pc? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Μπορείς να ρήξεις και να ματιά εδώ .... http://diymediahome.org/windows-update-error-80073712/ Sent from my iPad using Insomnia
veteranos123 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δοκίμασα κάποια από αυτά αλλά τίποτα Σε περίπτωση που δεν το βάλω θα έχω κάποιο πρόβλημα?
MoviemakerGr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Έχεις κ άλλο λειτουργικό πάνω στον υπολογιστή σου σε άλλον δίσκο ?
MoviemakerGr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Antivirus που να προστατεύει τον MBR τότε ?
sargio01 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 H εγκατάσταση του SP1, πρέπει να γίνει πρίν απ' όλες τις άλλες!! Αυτό θα το καταφέρεις ως εξής: Αφού επαναλάβεις την εγκατάσταση των windows, πρώτη δουλειά που θα κάνεις, είναι να πας στο windows update και να πατήσεις "έλεγχος για ενημερώσεις". Θα σου εμφανίσει όλες τις ενημερώσεις που είναι να γίνουν... εσύ θα επιλέξεις αυτή που αφορά το SP1(ίσως χρειαστεί να επαναλάβεις τον έλεγχο γιατί το SP δεν έρχεται με τη μια...) και θα απεπιλέξεις όλες τις υπόλοιπες. Αφού το σύστημα τελειώσει με αυτή την ενημέρωση, θα ξανακάνεις έλεγχο για ενημερώσεις και θα επιλέξεις όλες τις υπόλοιπες. Σημείωση: Το κόλλημα που έχεις, συμβαίνει επειδή έχει περάσει τόσος καιρός απο τη κυκλοφορία του SP1 που στη συνέχεια ορισμένες ενημερώσεις που κυκλοφόρησαν, επεμβαίνουν σε αυτό. Το πρόβλημα, έγκειται στο γεγονός πως επειδή αργεί (δεν ξέρω το λόγο) να έρθει το SP1, εγκαθίστανται πρώτα οι ενημερώσεις που διορθώνουν θέματα στο σέρβις πακ και μετά αυτό καθεαυτό το σέρβις. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την εμπλοκή της μετέπειτα εγκατάστασης του SP1!
veteranos123 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Και τώρα τι κάνω για να φτιαχτεί αυτό χωρίς όμως να γίνει format?
sargio01 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ με νέα εγκατάσταση πάνω στη παλιά το έλυσα, ωστόσο μπορείς να δοκιμάσεις απλά την απεγκατάσταση όλων των ενημερώσεων και να ξαναεγκαταστήσεις πάλι απο την αρχή προσέχοντας την σωστή σειρά αυτή τη φορά...
veteranos123 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 ξαναεγκαταστήσεις πάλι απο την αρχή προσέχοντας την σωστή σειρά αυτή τη φορά... Και πως το κάνω αυτό?
sargio01 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 [...]να πατήσεις "έλεγχος για ενημερώσεις". Θα σου εμφανίσει όλες τις ενημερώσεις που είναι να γίνουν... εσύ θα επιλέξεις αυτή που αφορά το SP1(ίσως χρειαστεί να επαναλάβεις τον έλεγχο γιατί το SP δεν έρχεται με τη μια...) και θα απεπιλέξεις όλες τις υπόλοιπες. Αφού το σύστημα τελειώσει με αυτή την ενημέρωση, θα ξανακάνεις έλεγχο για ενημερώσεις και θα επιλέξεις όλες τις υπόλοιπες.
veteranos123 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Πως να τις απεγκαταστήσω εννοούσα pleaze
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα