kostinio_13 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Καλημέρα παίδες!! Η μητρική μου είναι η x58 platinum msi και κάρτα γραφικών nvidia 9800gtx+. Ψαχνόμουν εδώ και κάμποσο καιρό για κάρτα γραφικών και προχτές ένας φίλος μου έδωσε αλλη μια σαν τη δική μου από αναβάθμιση που έκανε. το θέμα λοιπόν ποιο είναι... Η mobo δεν υποστηρίζει sli Τι προτείνετε εσείς??? Mobo με sli ή αλλη κάρτα γραφικών??? Επίσης από μια γρήγορη έρευνα που έκανα τις έχουν ψιλοκαταργήσει τις 1366 Ευχαριστώ!!!
terry308 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Πούλα και τις 2 και πάρε μια καλύτερη-νεότερη και λιγότερο ενεργοβόρα
dark vader Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Για 775 κάπου είχα διαβάσει για μια μοντα με drivers και είχαν δουλέψει τότε,για ψάξε μπας και υπάρχει κάτι ανάλογο για 1366
blitzNikos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Η συγκεκριμένη καρτούλα στα νιάτα της ήταν πολύ καλή αλλά είναι πλέον πολύ παλαιά και ενεργοβόρα ... Ακόμα και αν δεν πάρεις κάποια καινούργια μπορείς να δώσεις και τις δύο κάρτες που έχεις και με λίγα χρήματα ακόμα να πάρεις μια μεταχειρισμένη 5850/6850 (dx11) με υπόλοιπο εγγύησης ... Θα έχεις πολύ καλύτερη απόδοση και δεν θα ζορίσεις και το τροφοδοτικό σου. Στις αγγελίες θα βρεις τέτοιες καρτούλες με 100 ευρώπουλα ...
kostinio_13 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Μάλλον σε καινουρια καρτουλα γραφικών θα πάω... Αλλά φοβάμαι μην αντιμετωπίσω καμία ασυμβατοτητα με το μομπο... Ξέρετε εσείς κάτι;(Msi x58 platinum)επίσης δν είμαι κ πολύ amd...για nvidia λέω πάλι γιατί είμαι ευχαριστημένος !! Εχετε να προτείνετε κάποια;; Sent from my iPhone using Insomnia
duffyduck Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 nVidia GeForce GTX 560 DirectCU 1GB DDR5 PCI-E Dual DVI HDMI (Asus) (ENGTX560 DC/2DI/1GD5) http://www.visionstu...?id=25264&cat=5 ΤΙΜΗ 166.98 €
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα