Επισκέπτης Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Εχω μια παλια τηλεοραση Philips 10 ετων, στην κουζινα και μεχρι τωρα δεν της ειχα βαλει αποκωδικοποιητη μεχρι που βρηκα καπου ενα αλλα οταν τον συνδεσα δεν λειτουργει απολυτως τιποτα. Τα δεδομενα ειναι τα εξης: Ο αποκωδικοποιητης στις αλλες τηλεορασεις του σπιτιου λειτουργει. Στην Philips επισης το scart λειτουργει γιατι συνδεσα ενα dvd player κανονικα και επαιξε. Δεν μπορω να φανταστω τι φταιει...μηπως εχει κανεις καμμια ιδεα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν βλεπεις ουτε καν τα μενου του αποκωδικοποιητη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν βλεπεις ουτε καν τα μενου του αποκωδικοποιητη? To μονο που βλεπω ειναι "χιονακια" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 To μονο που βλεπω ειναι "χιονακια" Aυτο σημανει οτι η τηλεοραση σου δεν παιρνει σημα στην scart υποδοχη της. Δεδομενων οσων λες ειναι αρκετα παραξενο. Λες οτι ο αποκωδικοποιητης ειναι δοκιμασμενος σε αλλες τηλεορασεις. Θα ρωτησω: Με scart συνδεση στις αλλες τηλεορασεις? Λες οτι η τηλεοραση δεν εχει προβλημα στο scart της. Θα ρωτησω: Με το ιδιο scart καλωδιο δοκιμασες το dvd και δουλεψε? Εχε υποψιν οτι στα scart βυσματα στραβωνουν πανευκολα τα pins, ειδικα αν πας να το τοποθετησεις με λαθος κινηση ή βιαια και σε καποιες περιπτωσεις το αποτελεσμα ειναι ιδιο με αυτο που περιγραφεις. Οποτε τσεκαρε τα pins του καλωδιου για καλο και για κακο. Τελευταιο πραγμα που θα μπορουσα να σου πω ειναι να αλλαξεις aspect ratio και αναλυση στον αποκωδικοποιητη (αφου τον βαλεις σε καποια αλλη tv) και να ξαναδοκιμασεις, μην τυχον και η συγκεκριμενη τηλεοραση κανει καποια ιδιοτροπια με συγκεκριμενη αναλυση η aspect ratio. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Aυτο σημανει οτι η τηλεοραση σου δεν παιρνει σημα στην scart υποδοχη της. Δεδομενων οσων λες ειναι αρκετα παραξενο. Λες οτι ο αποκωδικοποιητης ειναι δοκιμασμενος σε αλλες τηλεορασεις. Θα ρωτησω: Με scart συνδεση στις αλλες τηλεορασεις? Λες οτι η τηλεοραση δεν εχει προβλημα στο scart της. Θα ρωτησω: Με το ιδιο scart καλωδιο δοκιμασες το dvd και δουλεψε? Εχε υποψιν οτι στα scart βυσματα στραβωνουν πανευκολα τα pins, ειδικα αν πας να το τοποθετησεις με λαθος κινηση ή βιαια και σε καποιες περιπτωσεις το αποτελεσμα ειναι ιδιο με αυτο που περιγραφεις. Οποτε τσεκαρε τα pins του καλωδιου για καλο και για κακο. Τελευταιο πραγμα που θα μπορουσα να σου πω ειναι να αλλαξεις aspect ratio και αναλυση στον αποκωδικοποιητη (αφου τον βαλεις σε καποια αλλη tv) και να ξαναδοκιμασεις, μην τυχον και η συγκεκριμενη τηλεοραση κανει καποια ιδιοτροπια με συγκεκριμενη αναλυση η aspect ratio. Ευχαριστω φιλε μου για την βοηθεια αλλα δεν γινεται τιποτα,τα δοκιμασα ολα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Αν δεν συμβαινει κατι απο τα ενδεχομενα που ανεφερες ή ανεφερα , τοτε ειναι εξαιρετικα περιεργο και ανεξηγητο. Τελευταια λυση, δοκιμασε χρησιμοποιωντας αλλη συνδεση (πχ RCA). Aν παλι δεν δουλεψει, τοτε η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Μολις το εφτιαξα...ανοιγοντας ενα συρταρι ειδα οτι εχω ενα καινουργιο αχρησιμοποιητο scart και σαν τελευταια λυση το εβαλα...και δουλεψε!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Ειναι ευαισθητα καλωδια τα scart λογω των πολλων και αδυναμων pins, συνηθες φαινομενο να "λενε το ποιημα" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dannie Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Παιδια για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα εχω και εγω ενα προβλημα. Μια θεια μου εχει μια παλια τηλεοραση philips και μου ειπε να της παρω ενα αποκωδικοποιητη(πηρα τον CRYPTO REDI 40MP) συνδεσα τα παντα αλλα στο ΕΧΤ1(καναλι) ενω ακουω τα καναλια(ψηφιακα) δεν υπαρχει εικονα....η οθονη ειναι μαυρη. Αλλαξα το scart και το καλωδιο της κεραιας αλλα τιποτα.Ο αποκωδικοποιητης δουλευει γιατι σε μια παλια τιβι που εχω εδειξε μια χαρα..... Τι να εχω κανει λαθος..η τι να φταιει? Ευχαριστω! CRYPTO REDI 40MP Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα