IOSTEFO Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Έχω το παρακάτω τροφοδοτικό και η ερώτηση μου είναι αν θα είναι συμβατό με τις νέες μητρικές κάρτες. http://computer-software.marktplaats.nl/kabels-en-voeding/576005857-delta-electronics-dps-350pb-2-c-350w-desktop-voeding-atx-psu.html Αν είναι συμβατό θα αγοράσω για να μετατρέψω τα molex σε sata όπως στο παρακάτω site. http://www.allekabels.nl/na/7032/1017447/Molex-naar-SATA-voedingskabel-splitter.html Ευχαριστώ.
Thanos1972 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Ο ανταπτορας κανει την δουλεια που θελεις.το θεμα ειναι ποσο καιρο το εχεις το τροφοδοτικο,ποια θα ειναι η χρηση και τα υποσυστηματα του υπολογιστη και και και και.εχει 20πινο για την μητρικη.καποιες μητρικες ξεκινανε με 20πινο καποιες οχι.εχει ανταπτορες και γιαυτο.
IOSTEFO Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Το τροφοδοτικό είναι περίπου +-7 χρονών παλιό όμως είναι σκυλί. Η χρήση του υπολογιστή είναι από όλα και λίγο εκτός από παιχνίδια. Το σύστημα είναι Intel P4 με IDE με 20πινο μητρική, και σκεφτόμουν να αγοράσω και μετατροπέα από 20πινο σε 24πινο. Και η ερώτηση μου είναι αν θα είναι συμβατό σε νέο σύστημα αν δεν είναι να τα παρατήσω,γιατί στο εγγύς μέλλων σκέφτομαι να στήσω καινούργιο σύστημα, βεβαίως τότε θα χρειαστώ και την βοήθεια σας.
Thanos1972 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 7 χρονων τροφοδοτικο με ανταπτορες,δυσκολα εγω θα το εβαζα σε καινουργιο συστημα.και δεν μπορω να σου το προτεινω κιολας.δυστηχως....
IOSTEFO Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Έχεις δίκιο άλλαξα ιδέα καλύτερα σ'ένα καινούργιο σύστημα να είναι και το τροφοδοτικό καινούργια. Σ'ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα